Görüş Bildir
Reklam
Reklam
13 Şubat Pazartesi Günü İstanbul’da Hangi İlçelerde Elektrikler Kesilecek? 13 Şubat Elektrik Kesintisi Listesi
13 Şubat Pazartesi günü İstanbul'da ikamet eden vatandaşlar tarafından yaşadıkları ilçelerde elektrik kesintisinin yaşanıp yaşanmayacağı araştırılıyor. AYEDAŞ ve BEDAŞ internet siteleri üzerinden İstanbul'da oluşan elektrik kesintilerinin sebeplerini ve son bulacağı zamanları paylaşılıyor. Peki 13 Şubat Pazartesi günü İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik gidecek? İşte detaylar...
Reklam
Acun Ilıcalı'dan Örnek Hareket: Trabzonspor-Basel Maçının Reklam Gelirleri Depremzedelere Bağışlanacak
Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki deprem ardından tam 1 hafta geçti. 10 ili ağır yıkıma uğratan felaket ülkemiz tarihindeki en büyük afetlerden biri oldu. 30 bin canı yaşamdan kopartan depremler sayısız binayı da yerle bir etti. Afet bölgesindeki vatandaşlara yardım edebilmek için tüm Türkiye tek yürek olmuş durumda. Acun Ilıcalı içimizi ısıtan bir haberi duyurdu. Ilıcalı, 16 Şubat Perşembe günü oynanacak Trabzonspor - Basel maçının reklam gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağını duyurdu.
Mansur Yavaş, Hatay Havalimanı Hakkında Konuştu: 'İşe Başladığımızda İGA'nın İş Makinesi Falan Yoktu'
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından pisti kırılan Hatay Havalimanı'nın onarılması için çalışmalar başlamış ve bir süre sonra da pistin onarıldığı bildirilmişti. Pist ile ilgili ilk çalışma haberi ise Mansur Yavaş'tan gelmişti. Mansur Yavaş, pistte bulunan hafriyat atıklarının kaldırılma işlemlerinin başladığını duyurduktan sonra iktidar ile muhalefet arasında bir gerilim yaşanmıştı.
Enkazdan Çıkınca İlk İstediği 'Müge Anlı Çorbası' Olmuştu: Müge Anlı, Depremzede Necati Amcanın Sesini Duydu!
Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'nin yüreğini dağladı. Hala enkazdan çıkan vatandaşlarımız bizi umutlandırırken depremin en çok etkilediği şehir olan Hatay'da enkaz altından çıkan amcamızın isteği hepimizi güldürmüştü. Hatay'da enkaz altından çıkan vatandaşımız göçük altındayken 'Müge Anlı çorbası' istediğini belirtmişti. Müge Anlı'dan o vatandaşa cevap geldi.
Reklam
13 Şubat Pazartesi Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Motorin grubuna art arda gelen indirimler sonrasında benzin fiyatları araştırılmaya başlandı. Petrol piyasalarındaki dalgalanma sonucu petrol ve akaryakıtta indirime gidildi. Peki, akaryakıt indirimi ne kadar oldu? Bugün Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 13 Şubat Pazartesi günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
AFAD Depremzedelerden En Çok Gelen Soruları Yanıtladı: Nasıl Tahliye Olabilirim? Barınma İmkanı Bulur muyum?
6 Şubat 2023 Pazartesi günü gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem, Türkiye'de yaşayan tüm vatandaşları derinden etkiledi. Ülkenin gördüğü en büyük afetlerden biri olan Kahramanmaraş depreminin ardından, afetten etkilenen depremzedelerin akıllarında sayısız soru bulunuyordu. AFAD kendilerine en sık gelen soruları ve yanıtlarını paylaştı. Peki depremzede nasıl tahliye olur, gittiği yerde nasıl barınma imkanı bulur? İşte detaylar...
Reklam
Oyun Devi Bungie'den Deprem İçin Bağış Kampanyası
Ülkemizi sarsan büyük deprem felaketinin ardından yaralar dört bir koldan sarılmaya çalışılırken oyun dünyası da desteğini ortaya koyuyor. Halo ve Destiny gibi popüler serilerle bilinen Bungie de deprem bölgesine bağış için kolları sıvadı.
Erkan Baş: 'Nefes Alıp Verebilmek İçin Bile Bu İktidara Karşı Mücadele Etmek Lazım'
Türkiye İşçi Partisi Lideri Erkan Baş, deprem felaketinin ilk gününden beri sahada çalışmalara destek olarak ve bölgedeki durumu anlatarak enkaz altında kalan vatandaşlarımıza destek olmayı sürdürdü. Canlı yayınlar aracılığıyla depremzedelerin durumlarını, ihtiyaçlarını tüm Türkiye'ye duyuran Erkan Baş, Halk Tv yayınında 'Nefes alıp verebilmek için bile bu iktidara karşı mücadele etmek lazım' dedi.
Reklam