Görüş Bildir
Okullar Ne Zaman Açılacak? Deprem Bölgesinde Okullar Tatil mi, Yarın Açılacak mı?
Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden sonra tüm illerimizde eğitim öğretime ara verilmişti. Deprem bölgesi dışında kalan illerdeki eğitim ve öğretime devam edileceği açıklanmıştı. Deprem bölgesindeki okullar da değerlendirilmeye alınmıştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer konuya ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Veliler okulların ne zaman açılacağını sorgulamaya başladılar. Peki okullar ne zaman açılacak? Deprem bölgesinde okullar açılacak mı? Yarın okul var mı, yok mu?İşte detaylar...
GSM Operatörleri Sınıfta Kaldı: ‘Enkaz Altındakilerden Gelen Sinyaller Raporlanmadı’
Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan 7,7-7,6'lık depremlerin ardından GSM operatörlerin alt yapılarının çökmesi gündemden düşmüyor. Bilişim uzmanı Füsun Sarp Nebil, Türkiye’deki telekom altyapısının çok zayıf olduğunu belirterek “GSM operatörleri neden hızla enkaz altındaki insanlardan aldıkları sinyalleri bize raporlamadı?” dedi.
Reklam
19 Şubat Pazar AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi: Tekrar Deprem mi Oldu?
Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından ülkemizde yaşanan son depremler yakından takip ediliyor. Deprem bölgesinde büyüklüğü farklılık gösteren artçı depremler meydana geliyor. Öte yandan farklı bölgelerde de deprem yaşanması vatandaşları korkutuyor. Artı depremlerin 1 yıl kadar sürmesi bekleniyor. Peki bugün deprem mi oldu, nerede oldu? 19 Şubat Pazar günü AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler.
Reklam
19 Şubat Pazar Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Petrol piyasasında yaşanan dalgalanma fiyatlarda değişikliğe neden oldu. Haftaya 86 dolar seviyelerinde başlayan brent petrol şu anda 83 dolardan işlem görüyor. 6 Şubat'ta brent petrol 79 dolar ile ayın en düşük seviyesini görmüştü. Peki, bugün akaryakıt fiyatlarında bir değişiklik var mı? Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 19 Şubat Pazar günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Reklam
"Evlat Edinen ile Depremzede Çocuk Arasında Nikah Düşer" Tartışmalarına Bir Kullanıcıdan Tokat Gibi Yanıt
etiket
Ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş ve 10 ili yıkıma uğratan depremler binlerce çocuk anne ve babasız kaldı. Kiminin ailesi enkaz altında hayatını kaybetti, kimisi ise kayboldu. Konu ile ilgili çocukların ailelerini bulması ve ailesi olmayanların evlat edinilmesi konusunda çalışmalar başlatıldı. Dün akşam saatlerinde açıklama yapan Diyanet İşleri'nin 'Evlat edinen ile depremzede evlatlık arasında evlenme engeli bulunmuyor' okuyanları şok etti.
19 Şubat Pazar Hava Durumu: Bugün Deprem Bölgesinde Hava Nasıl Olacak?
Kış aylarının ortasında soğuk havalar kendini hissettirmeye başladı. Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 11 ili etkileyen depremden sonra özellikle afet bölgesi ilan edilen yerlerin hava durumu daha fazla merak ediliyor. Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde havanın nasıl olacağını araştırıyor. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte 19 Şubat Pazar 11 ilin hava durumu.
Reklam
Kılıçdaroğlu: 'Bir Daha Bu Acıları Yaşamamak İçin Artık Değişmeliyiz'
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 11 ili etkileyen depremler büyük yıkıma neden oldu. Depreme ilişkin konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Hiçbirimiz artık eskisi gibi değiliz. Ben de aynı insan değilim. Ruhumuz eskisi gibi değil. İçimizde açılan derin yaraları iyileştirmek ve bir daha bu acıları yaşamamak için, artık değişmeliyiz” dedi.
Reklam
Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı: 18 Şubat Cumartesi Çılgın Sayısal Loto Sonuçları ve Kazandıran Numaralar
En çok oynanan şans oyunları arasında yer alan Çılgın Sayısal Loto da her hafta çekiliş heyecanı yaşanıyor. Çılgın Sayısal Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından üç kez düzenleniyor. Büyük ikramiyeyi kazanmak isteyen talihliler ise bugün çekilen Sayısal Loto'nun sonuçlarını merak ediyor. Peki Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? İşte 18 Şubat Cumartesi Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve kazandıran numaraların listesi.
Erdoğan Deprem İçin 'Kader' Demişti: Ahmet Ercan'dan 'Deprem Takdiri İlahi Değildir' Açıklaması
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin üçüncü gününde Kahramanmaraş'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Olanlar hep oldu. Bunlar kader planının içinde olan şeyler' demişti. 'Kader' açıklamasına ilişkin konuşan deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “ 'Deprem takdiri ilahi değildir'' dedi.
Reklam