Görüş Bildir
Para Karşılığı İkinci El Eşya: Kızılay Yardımları da Satmış
Kızılay’ın, depremin üçüncü günü Ahbap Derneği dahil birçok kuruma para ile çadır satması büyük tepki çekmişti. Kızılay Başkanı Kerem Kınık, yapılan yardımların ‘kesinlikle’ satılmadığını ifade etmişti. Ancak gazeteci Murat Ağırel Kızılay’ın bağış olarak verilen ikinci el eşyaları da sattığını iddia etti.
Reklam
Kızılay Edremit Şube Başkanı'nın Eğlence Görüntüleri Tepkilere Neden Oldu
etiket
Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle 44 binden fazla insanın hayatını kaybetmesinin şokunu ülkece üzerimizden atamamışken, depremin 3. günü AHBAP'a 46 milyon TL karşılığında 2050 çadır satışı ile gündemin tam ortasına oturan Kızılay'dan skandal bir haber daha geldi. Kızılay Edremit şube başkanı ve yönetim kurulu üyesinin bir eğlence mekanında eğlendikleri görüntüler ortaya çıktı. Konu ile ilgili şube başkanından açıklama geldi. 
Reklam
İzmir'de Deprem mi Oldu? 27 Şubat Pazartesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi
6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm Türkiye yasa boğuldu. Henüz depremin acılarını sarmaya başlamışken 20 Şubat'ta Hatay'da yaşanan  5.8 ve 6.4 büyüklüğündeki depremler yeniden yıkıma neden oldu. Artçı depremlerin hala sürdüğü bu günlerde son depremler günün erken saatlerinden bu yana araştırılıyor. Vatandaşlar 'Yeniden deprem olacak mı?' tedirginliğini yaşıyor. Paylaşılan son verilere göre İzmir'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem oldu. Peki bugün deprem oldu mu, nerede oldu? İşte 27 Şubat Pazartesi son depremler sayfası...AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi
Reklam
Deprem Sonrası Türkiye Anketi! Halkımız Süreçle İlgili Ne Düşünüyor?
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki deprem 10 ilde bugüne kadar tespit edilen yaklaşık 45 bin kişi hayatını kaybetti. Binlerce insan enkaz altında kalırken, on binlerce insan yaralandı. sabah 04.17'de meydana gelen depremle beraber bölgede yağışlı ve soğuk hava afet bölgesinde hayatta kalmayı da zorlaştırdı. Soğuk barınma ve ısınma taleplerini acil karşılamayı zorunlu hale getirdi. Tüm Türkiye yardımlar için seferber oldu. Herkes deprem bölgesinden son bilgileri almak için televizyon, haber siteleri ve sosyal medyadan takibe başladı... Bu süreci Türkiye nasıl geçirdi? İşte anketi
Kızılay Başkanı Kerem Kınık: "Ahbap'a Çadır Satışını Bana Sormadan Yapmışlar"
etiket
Kızılay Başkanı Kerem Kınık, CNN Türk'te katıldığı yayında AHBAP'a 46 milyon TL'ye satılan 2050 çadır hakkında açıklamada bulundu. Kerem Kınık yaptığı açıklamada çadır satışından haberi olmadığını olsaydı buna izin vermeyeceğini söyledi. Kınık ilerleyen dakikalarda da Ahmet Hakan'ın söylediği 'O zaman Ahbap'ın parasını iade edin' sözlerine 'Bakarız ona da bakarız' diye cevap verdi. 
Reklam
Mansur Yavaş: "Arama Kurtarma Sırasında Engellendik, Kavgalar Çıktı"
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyenin deprem bölgelerindeki çalışmalarında yaşadıkları zorlukları anlattı, 'Engelleme yok ama gönülsüzlük, isteksizlik var. 'Bu belediyeler görünmesin' şeklinde isteksizlik var. Yöneticilerin bu şekilde isteksiz olmalarına inanamıyorum' ifadelerini kullandı. Yavaş ayrıca deprem bölgelerinde yürüttükleri arama kurtarma faaliyetleri sırasında engellendiklerini ve bu nedenle kavga çıktığını söyledi, 'Görüntüleri var elimde, bunları sonra paylaşalım' dedi.
Reklam
Muharrem İnce'den Erdoğan'ın 'Helallik' Çağrısına Yanıt: "Hesabını Yargıda Vereceksiniz"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Adıyaman'da yaptığı açıklamada 'Maalesef ilk bir kaç gün Adıyaman'da arzu ettiğimiz etkinlikte çalışma yürütemedik. Bunun için sizden ilk günler için helallik istiyorum.' demişti. Yapılan açıklamaya Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den 'Demokrasi helallik isteme değil hesap verme rejimidir. Erdoğan sen ve ekibin yapamadıklarınızın hesabını yargıda vereceksiniz!' yanıtı geldi.
Reklam