AFAD Depremi Duyurdu: Çanakkale'de 4.9 Büyüklüğünde Deprem
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre;Çanakkale'de 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem birçok şehirde hissedildi.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan yaptığı açıklamada bir vatandaşın deprem anında korkusundan camdan atladığını ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı. 
İsveç'ten Geldi, Ameliyattan Sonra Hayatını Kaybetti: İstanbul’daki Özel Hastanede ‘Öldüren Estetik’
İsveç’ten İstanbul'a gelerek özel bir hastanede estetik ameliyat olduktan 1 gün sonra hayatını kaybeden 33 yaşındaki kadının ailesi şikayetçi oldu. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan şikayet dilekçesinde “Geride sekiz yaşında bir kız çocuğu, acılı bir baba ve anne bırakılmıştır” ifadelerine yer verilerek sorumluların tespit edilip cezalandırılması talep edildi.
Gazeteci Fatih Altaylı’dan Murat Kurum ile Dursun Özbek’in Fotoğrafına Olay Yorum: “Taraftarlar Yavşaklaşmış”
Gazeteci Fatih Altaylı, Youtube kanalında yayınlanan “Fatih Altaylı yorumluyor” programında Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’e olan tavrı nedeniyle ateş püskürdü. Altaylı ayrıca Galatasaray taraftarının da yaşananlara gerekli şekilde tepki göstermediğini belirterek “Taraftarı yavşaklaşmış, onursuzlaşmış. Kimseden tepki yok” dedi. 
Reklam
Şimşek, Banka Limitlerine İşaret Etmişti: Cem Boyner'den Kredi Kartına "Kızını Dövmeyen Dizini Döver" Çıkışı
Boyner Holding CEO'su Cem Boyner, yüksek enflasyonla yaşamaktan kimsenin memnun olmadığını söylerken, kredi kartlarında harcama kısıtlamalarına yönelik düzenleme iddiaları için 'Kızını dövmeyen dizini döver uygulaması yanlış' dedi. Boyner'in yayına çıktığı ekranda sabah saatlerinde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartların için bankalara işaret etmişti.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
"Asgari Ücrete Zam Kesin" Diyen SGK Uzmanı Sevinç, Emekli Maaşlarına Gelecek Zamla Mecbur Olunacağını Açıkladı
2023 sonlarında yapılan maaş artışları, özellikle ortalama ve baz ücret haline gelen asgari ücret çevresinde dönerken, 2024 yılında yapılan zamların 'tek mi, çift mi' olacağı tartışmalarında yoğunlaşmıştı. Ekonomi yönetiminin enflasyonla mücadelede maaş artışlarının tetiklediği 'proaktif' zamları engellemek amacıyla tek olmasını istediği zamlarda hem seçimler hem enflasyondaki hızlanma hem de SGK prim döngüsü asgari ücrete 2. zammı sorunlu mu kılıyor? SGK uzmanı canlı yayında temmuz ayında asgari ücrete zam gelmesinin 'kesin' olduğunu açıkladı.
Reklam