Görüş Bildir
İddia: Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener Anlaştı, Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Adayı Olacak
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugünkü görüşmede adaylık konusunu ele aldı. İddiaya göre; iki lider Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda anlaşma sağladı. Geçtiğimiz günlere açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini ve masaya gelen adaylardan biri olduğunu belirtmişti. 
Reklam
Reklam
Kızılay'ın Ahbap'a Çadır Satışı Tartışmalarında Yeni Sorular: Yardım Kuruluşundan Holding Olur mu?
Türkiye, deprem felaketleri sonrası yeni sorularla karşı karşıya kalırken, en çok sorulan sorular bölgeye giden yardımlardan oluşuyor. Bu süreçte gündemde en önde olan ve bazı kesimleri de rahatsız eden Ahbap üzerinden başlayan Kızılay'ın çadır satma tartışması büyüyor. Kızılay, 150 yıllık yardım kuruluşuyken holdinge nasıl dönüştü? Bir derneğin holding olması normal mi? Global dünyanın Kızılay'ı Kızılhaç'ta işler nasıl yürüyor?
Reklam
AHBAP'a Çadır Satan Kızılay Başkanı'nın Oğlu Muhammed Furkan Kınık'ın Görevi Pes Dedirtti!
etiket
Kızılay'ın AHBAP'a 46 milyon TL'lik çadır sattığı iddiası gündeme bomba gibi düştü biliyorsunuz ki. Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın, 'Ahbap ve Kızılay’ın işbirliği ahlakidir, akılcıdır, yasaldır. Aksini iddia eden ise ya meseleyi anlamamış ya da kötü niyetlidir' açıklamasının ardından tüm gözler Kızılay Başkanı ve bu olayın üstündeyken, Kınık'ın oğlu Muhammed Furkan Kınık'ın Genç Kızılay Genel Başkan Yardımcısı olduğu ortaya çıktı.Gelin detaylara hep birlikte bakalım.
Reklam
İnce'den Hulusi Akar'a: 'Bu Beceriksiz Tam Yüce Divanlık'
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar hakkında sert eleştirilerde bulundu. TSK'nın depreme geç ve eksik müdahelede bulunduğu aktaran İnce 'Bu beceriksiz Hulusi Akar tam yüce divanlık bir adam' dedi. 
Dünya Basını Depremzede Çocuklar İçin Yeşil Sahayı Oyuncaklarla Renklendiren Beşiktaş Taraftarını Konuşuyor
Kahramanmaraş'ta meydana gelen acı depremlerin ardından tüm etkinlikler spor organizasyonlarına ara verildi. Geçtiğimiz günlerde Spor Toto Süper Lig kaldığı yerden yeniden başladı. Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş evinde Antalyaspor'u ağırladı. Depremzede çocukları unutmayan Beşiktaş taraftarı stadı oyuncaklarla renklendirdi. Yüreklerimizi ısıtan bu olay dünya basınına da yansıdı.
Reklam
Olası İstanbul Depreminden Önce İncelemeler Yapan Prof. Barış Binici Vatandaşlar Nereye Taşınmalı Dedi?
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gözler İstanbul'a çevrildi. Deprem uzmanları ve yer bilimciler olası İstanbul depremi için vatandaşları uyarıyor. Peki İstanbullular ne yapmalı? Deprem bölgesinde inceleme yapan Prof. Barış Binici kentteki sıkışık yapılaşma nedeniyle yerleşimin hangi bölgeye taşınması gerektiğini söyledi. Gelin, detaylara bakalım...
Reklam