Görüş Bildir
Ekonomistler Anlamaya Çalışıyor: Kızılay'ın Portföy Yönetim Şirketi Olur mu?
Son günlerin önemli tartışması deprem felaketinin hemen ardından bölgede koordine olamayan yardımlar oldu. Felaketlerde gözlerin ilk olarak görmeye alışık olduğu Kızılay, günler hatta haftalar geçmesine karşın barınma başta olmak üzere sorunların sürdüğü tepkileriyle gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sert bir söylemle Kızılay'a yönelik iddiaları reddederken, Haluk Levent'in kurucusu ve yöneticisi olduğu AHBAP'ın Kızılay'dan depremzedeler için 8 Şubat'ta çadır alarak ücret ödemesiyse gündeme bomba gibi düştü. Kızılay'ın bir yardım kuruluşundan dönüştüğü holdingin varlığının yönetilmesine, yardım toplamaktan dönüştüğü kar amacı güden ticari işletmeye neden ve nasıl kısmını inceledik.
Yunus Günçe İstifa Sloganlarıyla Yankılanan Olaylı Beşiktaş Maçının Ardından Açtı Ağzını Yumdu Gözünü
26 Şubat Pazar günü Beşiktaş ve Antalyaspor arasında oynanan maç herkesin dikkatini çekti. İlk başta Fenerbahçe tribünlerinden yükselen 'Hükümet istifa!' sloganları önceki gün Beşiktaş tribünlerini de inletti. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaşanan olayların ardından Beşiktaş üyeliğinden ayrıldı. Oyuncu Yunus Günçe ise adeta açtı ağzını yumdu gözünü.Hadi detaylara bakalım.
Reklam
Reklam
Reklam
Kızılay Çadır Dışında Gıda da Satmış! Haluk Levent: İçimize Sinmiyor
etiket
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki depremden etkilenen 10 ilimizde yaşanan afet döneminde Kızılay'ın Haluk Levent'in kurucuları arasında bulunduğu Ahbap'a çadır satması sosyal medyada tepki toplamıştı. Haluk Levent, Fox TV'de sabah programında, Kızılay'ın çadır dışında gıda da sattığını anlattı. Ayrıca Levent, AFAD'ın da çadırları Kızılay'dan satın aldığını söyledi. Levent, Kızılay'ın deprem sırasında çadır satmasıyla ilgili 'İçimize sinmiyor' dedi. 
Reklam
27 Şubat Pazartesi İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
Yağmurlu havaların giderek azalmasıyla Türkiye'nin en kalabalık ili İstanbul'da ortalama baraj doluluk oranı yüzde 35.26 oldu. Barajlardaki su seviyeleri kritik seyrini sürdürmeye devam ediyor. Vatandaşlar, kuraklık endişesi ile baraj doluluk oranlarını yakından takip ediyor. İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 27 Şubat Pazartesi gününe ait doluluk oranlarıPeki, İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu?
Enkaz Altından Paylaştığı Video ile Yüreklerimizi Yakan Charmquell Tüm Yaşadıklarını Anlattı
Kahramanmaraş merkezli büyük deprem felaketinin üzerinden günler geçti. 7.7 ve 7.6'lık iki büyük deprem, ardından ise sayısız artçı ile sarsılan bölge hala yaralarını sarmaya çalışırken depremin ilk anlarında paylaştığı videolar ile enkaz altından yardım isteyen ve felaketin boyutunu gözler önüne seren yayıncı ve YouTuber Fırat 'CharmQuell' Yayla tüm yaşadıklarını paylaştığı bir video ile anlattı.
Reklam
İçecekten Çadıra Portföy Yönetiminden Lojistik Hizmetine Kızılay Şirketleri
Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yardım çalışmaları depremlerden bu yana geçen haftalarda tartışıldı ve tartışılmaya devam ediyor. Özellikle Türkiye'nin en eski ve en büyük yardım kuruluşu olan Kızılay'ın çadır satması bu başlık altında gündem oldu. Kızılay'ın şirketleşme süreci de burada dikkat çekiyor. İşte Kızılay'ın şirketleri👇
Deprem Sonrası Normalleş-me
etiket
6 Şubat 2023 günü korkunç bir sabaha uyandık. Çok iyi hatırlıyorum, o gece kızım çok huzursuzdu ve sürekli ağlıyordu. Bana “Anne bu gece benimle yatar mısın?” demişti. Ben de onu kıramamış onunla uyumuştum. Sabahın çok erken bir saatinde eşim geldi yanımıza, “Uyan uyan, çok büyük deprem oldu, uyan çabuk!” dedi.  En fazla ne kadar büyük olabilir? diye içimden geçirirken, haberleri açtım ve bir anda korkudan ve panikten titremeye başladığımı hatırlıyorum.
Reklam