Görüş Bildir
Kahramanmaraş Belediye Başkanının Canlı Yayında Çadır Sorusuna Verdiği Yanıt Gündem Oldu!
Kızılay'ın Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap'a çadır satması gündeme bomba gibi düşmüştü. Ülke gündemine oturan bu olayın ardından da HaberTürk yayınına bağlanan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e Mehmet Akif Ersoy 'Kızılay Ahbap'a çadır sattı. Nasıl değerlendirirsiniz?' sorusunu sordu. Güngör'ün tavırları ve cevabı ise sosyal medyada tepki çekti.
"Hükümet İstifa" Sloganlarıyla Ateşlenen Futbol-Siyaset Gerilimi: Süper Lig'de Siyasete Yakın Olan Başkanlar
Fenerbahçe-Konyaspor ve Beşiktaş-Antalyaspor mücadelelerinde tribünlerden yükselen 'Hükümet istifa' sloganlarının ardından bazı Süper Lig kulüpleri açıklama yaparak 'Devletimizin yanındayız' açıklamalarında bulunmuşlardı. Sosyal medyadan ilk paylaşımı yapan Kayserispor olmuş ve daha sonra Kulüpler Birliği 'Tüm renklerimizle, var gücümüzle' başlığıyla bir açıklama yapmıştı. Bu açıklama tüm Süper Lig kulüpleri tarafından paylaşılmıştı.Tribünlerdeki 'Hükümet istifa' tezahüratlarını karşı olan bazı kulüp başkanlarının AK Parti'ya yakınlığı dikkat çekiyor.
Reklam
Reklam
28 Şubat Salı Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Petrol piyasalarında olduğu gibi döviz kurunda da dalgalanma sürüyor. Brent petrol varil fiyatında yaşanan düşüş geçtiğimiz hafta iki kez pompaya yansımıştı. Bu hafta 82 dolar civarında alıcı bulan Brent petrol fiyatlarında büyük bir dalgalanma yaşanmadı. Peki, bugün akaryakıt fiyatlarında bir değişiklik var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 28 Şubat Salı günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Reklam
28 Şubat Salı İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
Küresel ısınmanın etkisiyle tüm dünyada yaşanan küresel ilkim değişikliği kış mevsiminin kurak geçmesine neden oluyor! Barajlardaki su seviyesi kritik seviyenin altında seyrederken İSKİ'den tasarruf çağrısı geldi. Son on yılın en kurak kışının yaşandığı ülkemizde, İstanbul, Ankara ve İzmir de dahil olmak üzere şehirlerde baraj doluluk oranıdaki düşüş dikkat çekti. Yetkililer kuraklık konusunda uyarıda bulunmaya başladı. İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 28 Şubat Salı gününe ait doluluk oranları. Peki, İstanbul'a su sağlayan barajların doluluk oranı yüzde kaç oldu?
28 Şubat Salı Günü İstanbul'da Hangi İlçelerde Su Kesintisi Yaşanacak? 28 Şubat Salı Su Kesintisi Listesi
28 Şubat Salı günü su kesintisi yaşayan vatandaşlar günlük hayatalarında sıkıntı yaşarken, kesintinin ne zaman son bulacağını merak ediyor. Arama motoruna yönelen vatandaşlar tarafından, '28 Şubat Salı Günü İstanbul’un hangi ilçelerine su kesintisi yaşanacak? 28 Şubat Salı günü sular ne zaman gelecek?' sorularına yanıt aranıyor. İşte detaylar...
28 Şubat Salı Günü İstanbul’da Hangi İlçelerde Elektrikler Kesilecek? 28 Şubat Salı Elektrik Kesinti Adresleri
28 Şubat Salı günü hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacağı merak konusu oldu. İstanbul'da oluşan elektrik kesintilerinin sebepleri ve  ne zaman son bulacağı araştırılmaya başlandı. Peki 28 Şubat Salı günü İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesilecek? 28 Şubat Salı günü elektrikler ne zaman gelecek? 28 Şubat Salı elektrik kesintisi hakkında merak edilen sorular ve cevapları...
Reklam
İddia: 'Erdoğan, Soylu'yu Bakanların ve AK Partili Yöneticilerin Önünde Azarladı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Soylu'nun arasındaki gerilimin deprem sonrası arttığı öne sürüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın felaketin büyüklüğü konusunda kendisinin eksik bilgilendirildiğini ve müdahalede geç kalındığını vurgulayarak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu  bakanların ve AK Partinin üst düzey yöneticilerinin önünde azarladığı iddia edildi.
Türkiye Ekonomisi 2022 Yılında Ne Kadar Büyüdü?
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2022 yılı GSYH (büyüme) verilerini açıkladı. Büyümede emek tarafının payı azalmaya devam ederken, son 4 yılda 7 puan gerilemiş oldu. Beklentileri aşan bir büyüme görülürken, ihracatla birlikte sektörler de ilgi çekti.
Reklam
Reklam