Görüş Bildir
9 Mart Süper Loto Sonuçları Açıklandı: 9 Mart Süper Loto Sonuç Sorgulama Sayfası ve Tüm Detaylar
Haftanın üç günü gerçekleştirilen Süper Loto'da bu akşam heyecan dolu bir çekiliş vardı. Haftanın ikinci Süper Loto çekilişine şans oyunuseverler yoğun ilgi gösterdi. Süper Loto oynayıpta şansına güvenenler çekiliş sonuçlarına dair araştırmalara başladı. Saat 21:30'da canlı yayında online olarak düzenlenen Süper Loto çekilişine ilişkin arayışlar sürüyor. Peki 9 Mart Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? 9 Mart Süper Loto kazandıran numaralar ne oldu? İşte 9 Mart Süper Loto çekiliş sonuç sayfası...
Muharrem İnce, Gençlere Son Ses Açarak Ortalığı İnletmelerini İstediği Şarkıyla Tepkilerin Odağında
Cumhurbaşkanı adaylarından biri Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bildiğiniz üzre.2018'de CHP'den Cumhurbaşkanı adayı olan İnce'nin, 'Adam kazandı' mesajı belli bir kesimi kendisine kızgın ve kırgın hale getirmişti. 2023 seçimleri için tekrar aday olan Muharrem İnce, bugün attığı tweet ile gençlere seslendi ve 'Arabada gaz pedal şarkısıyla ortalığı ayağa kaldırmanızı istiyorum.' dedi. Muharrem İnce'nin bu istediğine ise tepkiler gecikmedi.Hadi gelin, detaylara hep birlikte bakalım.
ABD Başkanı Joe Biden'a Çağrıda Bulunan Haluk Levent Paylaşımıyla Yüzleri Güldürdü
Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinden bu yana saha da canını dişine takan isimlerin başında Haluk Levent geliyor. AHBAP derneğinin kurucusu olan ünlü şarkıcı bu dönemde başta Twitter olmak üzere sosyal medya hesaplarını oldukça etkili kullandı. Dünyanın en etkili Twitter kullanıcıları arasına giren Haluk Levent son paylaşımıyla dikkat çekti. Levent, ABD Başkanı Joe Biden'ı etiketleyerek yaptığı mizahi paylaşımla gündem oldu.
Reklam
Reklam
Reklam
Vicdan Azabı Uyutmuyor: Bir Sonraki Depremde Yıkılacak Binayı İfşa Etti
etiket
İnşaat kalfası Sadık Şengül, Kocaeli'de 23 daireli 8 katlı yapılan binanın usule aykırı yapıldığını iddia etti. Şengül, 'Kirişlere toprak dolgusu yapıldı. Kirişlerin ve kolonların içine toprak doldu. Betonla kiriş arasında bir bağlantı yok. Binanın yıkılması için depremin gelmesine gerek yok. Defalarca uyarmama rağmen beni dinlemedikleri için yanımda çalışan kişilerle toparlanıp gidiyoruz' dedi.
Kemal Kılıçdaroğlu ile Telefon Konuşmasını Paylaşan Yılmaz Özdil'in Verdiği Detay Tepki Çekti!
etiket
Altılı Masa tarafından ortak cumhurbaşkanı gösterilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının etkileri hala devam ediyor.Gazeteci Yılmaz Özdil de Kemal Kılıçdaroğlu ile olan telefon konuşmasını Twitter üzerinden paylaştı. 'Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP ve medya üzerine konuştuk' diyen Yılmaz Özdil'in Kılıçdaroğlu için 'Lütfedip telefon etti' demesi ise tartışma yarattı.Gelin detaylara hep birlikte bakalım.
Reklam
Reklam
Seçime Haftalar Kala Araştırma Şirketleri ve Sosyal Medya Hesaplarının En Son Anketleri
Seçime yaklaşık iki ay kaldı ve adayların da belli olmasıyla daha önceleri varsayım üzerinden yapılan anketler ve kamuoyu araştırmalar artık daha da somutlaştı. Sosyal medya ve internette muhaliflerin ülke ortalamasından daha fazla etkin olduğunu herkesin bilmesine rağmen herhangi bir örneklem veya sondaj çalışması yapılmadan düzenlenen Twitter anketleri de genel fikir belirtmesi açısından çokça dikkat çekiyor. Bakalım yapılan büyük anketler ve araştırmalarda sonuçlar nasıl?
Meclis Feshi Nedir? Meclis Feshedilirse Ne Olur?
2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tarihinin belirlenmesi sırasında birtakım gelişmeler yaşanmıştı. Seçimin en geç 18 Haziran tarihinde yapılması gerektiği gündeme gelmişti. Daha sonra seçimlerin erkene çekilmesi söz konusu olmuştu. 2023 seçimlerinin 14 Mayıs Pazar günü yapılacağı kesinleşmişti. Bu kararın geçerli olması için ise meclisin feshi gündeme gelmişti. Peki meclis feshi nedir? Meclis feshedilince ne olur?İşte detaylar...
Reklam