Görüş Bildir
MHRS Randevusu Nasıl Alınır? MHRS e-devlet Giriş Ekranı ve Telefon Numarası
Hastanelere gitmeden önce randevu alınması gerekiyor. Randevular MHRS sistemi üzerinden kolaylıkla alınabiliyor. Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS), vatandaşların sağlık ocaklarından, hastanelerden, ağız ve diş sağlığı merkezlerinden sıra almasını kolaylaştıran bir sistemdir. Peki, MHRS randevusu nasıl alınır? MHRS telefonla nasıl randevu alınır? MHRS e-devlet üzerinden randevu nasıl iptal edilir? İşte detaylar. 
Milletvekilinden 'Cinsel İstismar' Sanığı Öğretmene Referans: "Yüksek Ahlak Sahibi Bir İnsan"
Ankara'da din kültürü ve ahlak bilgisi ile hafızlık öğretmeni 62 yaşındaki Münir Yükselmiş, 14 yaşındaki öğrencisi F.N.Ö.'ye cinsel istismar ve tacizde bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılandığı davada 38 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Yargılama sırasında öğretmen için mahkeme heyetine örnek bir öğretmen olduğuna ilişkin referans mektubu gönderen, aralarında bir eski milletvekili ve bürokratların da olduğu kişiler hakkında 'yargı görevini yapanı etkilemeye teşebbüs' suçundan suç duyurusunda bulunulmasına karar verildi.
Reklam
10 Mart Cuma İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
Yağmurlu havaların giderek azalmasıyla Türkiye'nin en kalabalık ili İstanbul'da ortalama baraj doluluk oranı yüzde 35.4 oldu. Barajlardaki su seviyeleri kritik seyrini sürdürmeye devam ediyor. Vatandaşlar, kuraklık endişesi ile baraj doluluk oranlarını yakından takip ediyor. İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 10 Mart Cuma gününe ait doluluk oranlarıPeki, İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu?
Reklam
10 Mart Cuma AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi: Tekrar Deprem mi Oldu?
Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre gece geç saatlerde Kayseri'de deprem meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde de bölgede bir deprem yaşanmıştı. Ardından Kayseri'nin deprem bölgesinde olup olmadığı merak edilmişti. Kahramanmaraş depremi de Kayseri'de hissedilmiş ve vatandaşlarda paniğe sebep olmuştu. Uzmanlar artçı depremlerin 1 yıla kadar süreceği konusunda uyarılarda bulunuyordu. Peki bugün tekrar deprem oldu mu? Deprem nerede oldu? Kayseri'de deprem oldu mu?İşte 9 Mart Cuma günü AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
Reklam
Reklam
Reklam
10 Mart Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir Hava Durumları
Günlük hava durumu raporları Meteoroloji tarafından yayınlandı. Son dakika değerlendirmeleri yapan Meteoroloji'den vatandaşlara uyarı geldi. Son cemrenin de toprağa düşmesinin ardından havaların ısınması bekleniyordu. MGM kuvvetli rüzgar ve yağışlara karşı uyarılarda bulundu. Vatandaşlar hava durumu raporlarını araştırmaya başladı. Peki bugün hava nasıl? Yağmur var mı? İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 10 Mart hava durumu raporu...
Korku Filmi Gibi: Eşini Feribottan Attı
Endonezya’da Java ve Sumatra adalarının arasındaki Sundra Boğazı'nda seyir halindeki bir feribotta korku dolu anlar yaşandı. Güvenlik kamerasıyla kaydedilen olayda, feribottaki bir kadın güvertedeki koltuğa oturmak için çantasını çıkarırken, bu sırada arkasından gelen eşi, kadını birden kucağına alıp korkulukların üzerinden denize attı.
Reklam