Görüş Bildir
Depremzede Çocukla Kılıçdaroğlu'nun Gülümseten Diyaloğu
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, deprem bölgesindeki bir çadır kenti ziyareti sırasında ilginç anlar yaşandı. Bir çocuk, “Kemal Abi, seninle fotoğraf çektirelim de havamız olsun” diyerek Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çektirdi.
Güzellik Merkezi Açmak Üzere Gittiği Konya'da Tepki Gören Selin Ciğerci'ye Saldırı Girişiminde Bulunuldu!
Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Konya'da güzellik merkezinin bir şubesini açacağını duyurmuştu. Bu haberin ardından Konya halkı, cinsiyet geçiş operasyonu geçiren Ciğerci hakkında 'Topluma zarar veren insanları şehrimizde istemiyoruz' diyerek protesto etmişti. Konyalı olan Selin Ciğerci yine de açılış töreni için Konya'ya gitti. Fakat Konya halkı Selin Ciğerci'ye saldırı girişiminde bulundu!
12 Mart Pazar AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi: Bolu ve Adana'da Deprem mi Oldu?
Kahramanmaraş depreminin ardından bölgede artçı depremler yaşanmaya devam ediyor. Uzmanlar artçı depremlerin 1 seneye kadar süreceği konusunda uyarılarına devam ediyorlar. Özellikle Kayseri'de yaşanan depremler vatandaşlarda endişeye sebep oluyor. Ülkemizde yaşanan son depremler ise Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın sitelerinde paylaşılıyor. Peki bugün tekrar deprem oldu mu? Deprem nerede oldu? Bolu'da deprem mi oldu?İşte 12 Mart Pazar günü AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
Reklam
Reklam
İstiklal Marşı Ne Zaman Yazıldı? 2023 İstiklal Marşı'nın Kabulünün Kaçıncı Yılı?
12 Mart, İstiklal Marşı'nın kabul yıl dönümü olarak her yıl coşkuyla kutlanıyor. Sözlerini Mehmet Akif Ersoy'un kaleme aldığı, bestesini ise Osman Zeki Üngör'ün yaptığı İstiklal Marşı, Türk milletinin bağımsızlık sembolü olarak ele alınıyor. Bu anlamlı günde, İstiklal Marşı ne zaman kabul edildi? Bu yıl İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin kaçıncı yıl dönümü? gibi sorular internette araştırılıyor. Peki, İstiklal Marşı hangi yılda yazıldı, kabul edildi? 2023 İstiklal Marşı'nın kaçıncı yıl dönümü? İşte detaylar.
Zayıflamak İçin Gittiler, 'Botoks'tan Zehirlendiler: "Konuşamıyoruz, Yutamıyoruz"
Tuzla’da özel bir hastanede obezite tedavisi için yapılan 'mide botoksu' işlemi sonrası fenalaşan onlarca hasta, işlemin yapıldığı merkez ile çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, çok sayıda botulizm (botoks zehirlenmesi) olgusu bildirildiğini, bunun bir 'salgın' olarak nitelendirilmesi gerektiğini söyledi.
Reklam
Reklam
Şebekeler Yüzünden Enkaz Altındaki Teyzesinin Yardım Çığlıklarını Günler Sonra Duyan Genç Kızın İsyanı
Ne denir ne söylenir bilmiyoruz... Acımızın tarifi yok...6 Şubat Pazartesi sabahı Türkiye büyük bir felakete gözlerini açtı. Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve beraberinde 10 ilde de yıkıcı sonuçlara neden olan 7.7 büyüklüğündeki depremin yaraları hala kanıyor...Bir Twitter kullanıcısı olan Yağmur, depremin ardından kendisine ulaşmaya çalışan ve kurtarılmak için adeta yalvaran teyzesinin sesli mesajlarını, kesilen şebekeler yüzünden günler sonra aldı... Yüreği yanan Yağmur'un AFAD'a sorduğu soru ise yürekleri dağladı...
12 Mart Pazar Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Petrol piyasalarındaki hareketlilik devam ediyor. Brent petrolde yaşanan dalgalanmaların ardından pompaya yansıyan bir zam veya indirimin olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, bugün akaryakıt fiyatlarında bir değişiklik var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 12 Mart Pazar günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Reklam
12 Mart Pazar İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
Mart ayı, mevsim normallerinin üzerinde seyrederken son birkaç gündür hava yer yer yağışlı. Kuraklık etkisini gösterirken ülkemizde bulunan bazı barajlarda su seviyesi kritik noktalara geldi. Mart ayının ikinci haftasında barajlarda durumlar nasıl? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ortalama baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu? Barajlar ne kadar dolu? Detaylar haberimizde.
Okullara Sahte Dayanıklılık Raporu Satılıyor! 'Herkes Biliyor, Rapor Kontrol Edilmiyor'
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talebi ile şehirdeki bin 134 özel eğitim kurumundan depreme dayanıklılık raporu talep edildi. Ancak raporu hazırlayan bazı şirketlerin kolonlardan karot almak gibi maliyetli işleri yapmayarak sahte rapor hazırladığı ortaya çıktı. Raporu hazırlayan bir şirket yetkilisinin ise 'Milli Eğitim’in salak olduğunu herkes biliyor, rapor kontrol edilmiyor' dediği ortaya çıktı.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer LGS Tarihini Açıkladı
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Liselere Geçiş Sistemi'nin (LGS) yapılacağı tarihi duyurdu. Özer, 'Merkezi sınavı 4 Haziran'da gerçekleştireceğiz, şimdiden sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.' ifadesini kullandı.
Reklam