Heves Bükücü Olmayın! Yeni Anne Olmuş Kadınlara Asla Ama Asla Sormamanız Gereken Anlamsız Sorular

Yeni doğum yapan ve hormonlarının tepesini aşmasıyla birlikte gerçekten çok zorlanan kadınlara iyi niyetli bir şekilde sorulan, zararsız gibi görünmesine rağmen kırılgan anneyi oldukça etkileyen soruları sizler için derledik. Siz de yapmayın diye...

8. "İşe ne zaman dönüyorsun, bebeğe kim bakacak?"

Çalışan Anne Olarak Yaşadığım Zorluklar: Suçluluk Duygusu, Sorumluluklar, Bakıcı Sorunu ve Diğerleri

11. "Zor oluyor mu"?

Onları Rahat Bırakın! Anne Olan Kadınlara Uygulanan Toplumsal Baskıyı Mercek Altına Aldık

BONUS: "Hiç mi bir şey sormayacağız?" diyorsanız yanıtımız çok basit: "Nasılsın, bir şeye ihtiyacın var mı?" dünyanın en güzel sorularıdır.

Popüler İçerikler

Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
YORUMLAR
18.09.2018

İnsanlar ve haddini hududunu bilmeyen merakları. Bir de sormadan tavsiye vermeye bayılırlar. Zaten bir çocuk doğuran herkes oluyor çocuk doktoru. Çocuk sayısı daha fazlaysa tamam, sen küçük cahil ona itaat etmek zorundasın.

18.09.2018

o kadar yapıyorlar da ne oluyor çok afedersiniz çıkarıp çıkarıp sokağa saliyorlar olmadı önüne bir tablet koyup bir köşeye oturtuyorlar ben ne anladım bu profluktan

18.09.2018

Sorulan soruların hepsi de art niyetli değil bence. Mesela 20'li yaşlarda evlenen arkadaşlarım var. Hayatlarımız o kadar farklı ki eğer bu sorular olmasa sessiz sessiz otururuz. Maksat, muhabbet olsun. Karşı tarafta benim okulumu, işimi soruyor. Ben de anlatıyorum. O kadar tahammülsüzsünüz ki siz toplum içine çıkmayın bence. İyi niyetle kötü niyeti ayıramıyorsan o senin sorunun.

18.09.2018

Okulu işi sormakla kişinin cinsel hayatına, aile hayatına yönelik müdahaleye varan sorular sormak arasındaki farkı ayırt edebiliyoruz en azından. Siz niye çocuk yapmiyorsunuz, sağlık sorununuz mu var sorusu hiç iyi niyetli bir soru değil mesela. Aaa çocuksuz aile mi olur canım da iyi niyetli bir yorum değil. Emiyor mu, mama mı veriyorsun, normal doğum mu sezaryen mi, cinsiyeti belli mi, hıı kız mı? olsun ikincisi erkek olur...bunlar boyle gidiyor. Biz bunlardaki iyi niyet ve art niyeti ses tonundan ayırt edebiliyoruz. İyi niyet ve hadsizlik arasındaki çizgi çok ince maalesef.

18.09.2018

hepinizden tiksiniyorum oçlar çocuk benim meme benim bi sktirin gidin artık

TÜM YORUMLARI OKU (18)