Görüş Bildir
Haberler
Yaptığın Sonbahar Dekorasyonuna Göre 2018'de Nereye Gideceğini Söylüyoruz!

etiket Yaptığın Sonbahar Dekorasyonuna Göre 2018'de Nereye Gideceğini Söylüyoruz!

Nsycl
29.09.2017 - 16:54

Hayalindeki evi sonbahar temasıyla doldurmak için hemen teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Bir kupa seçerek teste başla...

3. Bir kokulu mum seç!

4. Şimdi de yastık.

5. Yiyecek bir şeylere ne dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi kapı sence?

7. Son olarak rastgele bir dekor seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Floransa çıktı!

Floransa çıktı!

Verdiğin cevaplara göre 2018 sonbaharında gideceğin şehir Floransa! Sonbaharda hava sıcaklığının çok da düşmediği bir şehir olan Floransa'daki pastel tonlarını çok seveceksin. Kültürüyle, mimarisiyle dünyaca ünlü bir şehir olan Floransa'da gezecek, görecek çok şey var senin için. İtalya'da Rönesans'ın doğum yeri olarak adlandırılan bir şehirden bahsediyoruz. Çok seveceksin!

Berlin çıktı!

Berlin çıktı!

Verdiğin cevaplara göre 2018 sonbaharında gideceğin şehir Berlin!

Amsterdam çıktı!

Amsterdam çıktı!

Verdiğin cevaplara göre 2018 sonbaharında gideceğin şehir Amsterdam! Belki baharın gidişi şehirin renk skalasını değiştirdi, belki sen daha sıcak hava ve daha renkli bahçelerin hayranısın, bilmiyoruz ama Amsterdam'da sonbahar çok başka. Kanallardaki ağaçların yapraklarının düşüşünden, ahşap bir binanın önündeki cafe'de kahve içmeye kadar keyif alacağın çok şey var. Müzeleri de gezmeyi es geçme tabii!

Budapeşte çıktı!

Budapeşte çıktı!

Verdiğin cevaplara göre 2018 sonbaharında gideceğin şehir Budapeşte! Tuna nehrinin iki yakasında bulunan şehirlerin bağlanması sonucu ortaya çıkan Budapeşte şehri baştan aşağı sonbahar için yaratılmış gibi! Batı kıyısında yer alan tarihi şehir, eski binalar ve heykellere sonbahar teması kesinlikle çok yakışıyor. Senin için tam bir kafa dinleme/kültür tatili olacak!

Londra çıktı!

Londra çıktı!
i.pinimg.com

Verdiğin cevaplara göre 2018 sonbaharında gideceğin şehir Londra! 300'den fazla dilin konuşulduğu, dünyanın en eski kentlerinden birinden bahsediyoruz. Köklü bir tarihe sahip olmasından ötürü, ister turistik, ister kültürel, ister iş her konuda insanları etkileyebilen bir şehirden bahsediyoruz. Bunların yanı sıra şehrin %47'sinin yeşil alan oluşu, sonbaharın bu şehre ne kadar yakıştığını kanıtlar nitelikte...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
579
281
153
72
33
31
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kim Jongin

KORE! SEUL? BUSAN? DAEGU?! amk bi Kore Çin falan ekleyin hep Avrupa -,-

Onur Özalp

Amsterdam

Pasif Kullanıcı

Floransa çıktı! Verdiğin cevaplara göre 2018 sonbaharında gideceğin şehir Floransa! Sonbaharda hava sıcaklığının çok da düşmediği bir şehir olan Floransa'da... Devamını Gör