Görüş Bildir
Haberler
Uzaktan Çalışanlar İçin Ankara’da Gidebilecekleri 18 Mekan Önerisi

Uzaktan Çalışanlar İçin Ankara’da Gidebilecekleri 18 Mekan Önerisi

Yeter Şirin
03.12.2023 - 14:32

Havaların iyice soğuduğu bu günlerde evde çalışmanın baskısı biraz azaltmak isteyenler ve dışarı çıkıp bir hava alayım diyenler burada mısınız? Ankara’da prizi, interneti, ferah çalışma alanı ile beğenilen mekanları sizin için araştırdım sevgili okur. Sadece çalışmak için değil ders çalışmak ya da kitap okumak için de tercih edebileceğiniz bu mekanları gelin birlikte inceleyelim.

Kaynak: https://kolektifhouse.co/komag/evde-c...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hoopoe Bahçeli

1. Hoopoe Bahçeli

Ankara’da nterneti hızlı olan ve kahvesi de güzel olan bir yer arıyorsanız Hoopoe Bahçeli aradığınız yer olabilir. Personelin ilgisi ve hizmetine diyecek laf yok.

Adres: Yukarı Bahçelievler, 70. Sk. No:17/A, 06490 Çankaya/Ankara

Konum için tıklayın

Instagram: @hoopoecoffee

Ziyaretçi Yorumu: “Sessiz, sakin ve hızlı interneti olan sevimli bir coffeeshop.”

2. Coffee Lab Beşevler

2. Coffee Lab Beşevler

Genel ve ferah bir mekan olmasıyla Coffee Lab Beşevler’in iç mekanının güzeliğine bahçesinin de güzelliği eklenmiş. Kahve ve tatlılarıyla da oldukça beğeniliyor.

Adres: Bahçelievler, 35. Cadde No:18, 06490 Çankaya/Ankara

Konum için tıklayın.

Instagram: @coffeelabtr

Ziyaretçi Yorumu: “Çalışma ortamı olarak fena değil. Sabah erken saatlerde açmaları da erkenden gidip öğlene kadar çalışayım diyenler için çok iyi oluyor. Kışın biraz soğuk oluyor ve onu da klima açarak halletmeye çalışıyorlar ama klima biraz fazla hava üflüyor ve ses yapıyor. Onu hesaba katarak klima karşısına oturmayın derim :) Yazın zaten bahçesinde oturmak harika oluyor. Kahveleri ortalama bulsam da bir peynirli poğaçaları var... Sıcak sıcak çıktığında denk gelirseniz mutlaka deneyin.”

3. Black Roast Coffee &Library

3. Black Roast Coffee &Library

Yeni açılan, sessiz sakin olmasıyla, yapılan güzel kahveleri ve uygun fiyatlarıyla Black Roast Coffee sizi bu mekanın müdavimi haline getirecek. 

Adres: Göksu, Alışveriş Merkezi Teras, Göksu Mahallesi Selçuklular Caddesi Bina No 57, Kat No 126, 06820 Etimesgut/Ankara

Konum için tıklayın. 

Instagram: @blackroastcoffee_

Ziyaretçi Yorumu: “Çok güzel kahveleri var en sevdiğim kutu oyunu olan risk var ve ders çalışmak için sessiz oda da var tavsiye ederim.”

4. Kaffehouse Bahçelievler

4. Kaffehouse Bahçelievler

Gerek bahçesi gerek mekanın ferahlığı ile dikkat çeken Kaffehouse Bahçelievler içeçekleri, tatlılarıyla da dikkat çekiyor. 

Adres: Bahçelievler, Azerbaycan Cd. No: 50/A, 06490 Çankaya/Ankara

Konum için tıklayın. 

Instagram: @kaffehouse

Ziyaretçi Yorumu: “Ders çalışmak için arkadaşlarımla gittiğim kafe. İkidir gidiyorum çok sevdim. Önceki gelişimizde browni ve red velvet yemiştik tatlılar gerçekten çok başarılı özellikle browninin bağımlısı oldum. Kahvelerde de lotus latte favorim. Salted caramel denedik o da güzeldi. Artık içecek bir şey seçemeyince barista doğaçlama yaptı fındıklı black mocha ve fındıklı beyaz çikolata içtik ikisi de süperdi. Mekan çok geniş kocaman bir arka bahçesi var açık havada ders çalışılınabiliyor önünde yine bir bahçesi var aşağıda sessiz salon var. Kalabalık olduğunda tuvalet için sıra beklenilebiliyor. Hafta içleri Gün içinde saat 4-5’e kadar sakin oluyor. Çalışanlar güler yüzlü, ilgili. Bir sorun yaşamadık hatta çok sevdik. Her sınav öncesi geliyoruz.”

5. Liman Kitap Kahve

5. Liman Kitap Kahve

Her katında çalışabileceğiniz, açık wifi kullanımı ve her masada priz olmasıyla her uzaktan çalışanın hayali bu mekan Liman Kitap Kahve sizleri de bekliyor.

Adres: Kızılırmak, Ufuk Ünv. Cd No:8, 06510 Çankaya/Ankara

Konum için tıklayın.

Instagram: @limankitap

Ziyaretçi Yorumu: “Kitabevi ve kafe birleşimi bir mekan. Kitabevi kısmı çok fazla alandan kitaplar içeriyor. İçine girince kitaplara bakarken zaman su gibi geçiyor. Ders çalışmak, kitap okumak veya kafa dinlemek için harika bir yer. Üst kat görece daha sakin ve sessiz. Alt katta cafe mevcut. Paket servisi kasadan, kafede oturacaksanız da direkt masadan sipariş veriyorsunuz. Cafede sadece kahve ve tatlı çeşitleri değil kahvaltılık ve yemek çeşitleri de var. Ben latte ve san sebastiana 180 lira ödedim.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. ROR Cafe & Roastery

6. ROR Cafe & Roastery

Mekan olarak gayet iyi, çalılmak isteyenler için konforlu alanlar mevcut… ROR Cafe & Roastery beklentilerinizi karşılayacak.

Adres: Bahçelievler, 70. Sk. No:26/A, 06490 Çankaya/Ankara

Konum için tıklayın.

Instagram: @rorcaferoastrey

Ziyaretçi Yorumu: “Ders çalışmak için uygun bir yer. Kahveler ortalama ve diğer yerlerle karşılaştırıldığında bir tık pahalı.”

7. Bluejay Coffee House

7. Bluejay Coffee House

Geniş masaları, her yerde bulunan prizlere her uzaktan çalışanın isteklerini karşılayan ve tatlılarıyla oldukça beğenilen Bluejay Coffee House’a mutlaka uğramalısınız.

Adres: Üniversiteler, 12, Ankuva AVM, 06800 Çankaya

Konum için tıklayın.

Instagram: @bluejaycoffeehouse

Ziyaretçi Yorumu: “Kahveler gayet başarılı. Ambiyans güzel. Çalışmak için de uygun masalar var.”

8. Coffee Parkour

8. Coffee Parkour

Filtre kahvesinin oldukça beğenildiği, self servis olan ve çalışmak isteyenler için uygun mekan olmasıyla Coffee Parkour oldukça beğeniliyor.

Adres: Mustafa Kemal, 2128. Sk. No:14/A, 06510 Çankaya/Ankara

Konum için tıklayın. 

Instagram: @coffeeparkour

Ziyaretçi Yorumu: “Çalışma için muazzam bir mekan, çalışanlar güler yüzlü gelen kitle gayet nezih. Kahveler lezzetli ve barista arkadaş ne yaptığını biliyor 😊.”

9. A4 Kahve

9. A4 Kahve

Hizmet, mekan ve tatlılarıyla çalışırken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız A4 Kahve atmosferiyle sizi de kendine bağlayacak.

Adres: Remzi Oğuz Arık, MAH ATATÜRK BLV No:237 D:20, 06680 Çankaya/Ankara

Konum için tıklayın

Instagram: @a4kahve

Ziyaretçi Yorumu: “Pandemi döneminde keşfettiğim çok özel bir yer. Pastaları çok lezzetli. Üst katta kitap okuyabileceğiniz sessiz bir ortamı var.”

10. Hype Coffee

10. Hype Coffee

Harika kahveleri ve çalışmak için ideal Hype Coffee iç dizaynı ile de beğeniliyor. Çalışanlarının güler yüzü ve ilgisiyle gününüz daha güzel geçecek.

Adres: Meşrutiyet, Selanik Cd No:55, 06420 Çankaya/Ankara

Konum için tıklayın. 

Instagram: @hypecoffeetr

Ziyaretçi Yorumu: 'Kızılay'da eğitim için en iyi yer. Ayrıca personel kibar ve arkadaşça davranıyor. Çalışma alanının saat 23.00'te kapanması buranın tek olumsuz özelliği.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Caribou-Coffee

11. Caribou-Coffee

Fiyat performan mekanı olan Caribou Coffee ders çalışmak ve uzaktan çalışanlar için oldukça iyi bir tercih. Çalışanları güler yüzlü ve kahveleri güzel.

Adres: Beştepe, Dumlupınar Blv. No:6, 06560 Yenimahalle/Ankara

Konum için tıklayın.

Instagram: @cariboucoffeetur

Ziyaretçi Yorumu: “Tatlı, hoş konsept bir cafe olmuş bence özellikle ders çalışmak, iş halletmek ve kafa dinlemelik arkadasla kahve icmelik bir mekan. Kahvelerini beğeniyorum fiyat performans bir yer:).”

12. Kanta Coffee Shop

12. Kanta Coffee Shop

Hem arkadaşlarınızla güzelce vakit geçirebileceğiniz, isteyenlerin de rahatça ders çalışabileceği Kanta Coffee Pinterest’ten fırlamış gibi

Adres: Yukarı Bahçelievler, 65. Sk. No:4, 06490 Çankaya/Ankara

Konum için tıklayın.

Instagram: @kantacoffeeshop

Ziyaretçi Yorumu: “Kahveyi güzel yapıyorlar, kafenin içerisi de tam arkadaşlarınla gelip güzel sohbet etmeli... Aynı zamanda ders çalışmak için de buraya gelebilirsiniz. Sadece kahvenin hazırlanması normalden uzun sürüyor ve çalışanlar biraz daha ilgili olabilir. Fiyatı da 85-90 tl arasında değişiyor yani bi tık pahalı bence. Tatlıları güzeldi.”

13. Espressolab Ankara Armada Avm

13. Espressolab Ankara Armada Avm

Fiyat bir tık pahalı gelebilir ama personelin içten ilgisi ile bu durum o kadar hissedilir düzeyde değil. Çalışmak isteyenler için prizler bulunuyor ve masalar rahat.

Adres: Beştepe, Söğütözü Cd. No:6, 06560 Yenimahalle/Ankara

Konum için tıklayın

Instagram: @espressolabtr

Ziyaretçi Yorumu: “Filtre kahvesi gayet uygun, lezzetli. Ayrıca ortamı da baya güzel. Sessiz, sakin ve serin. Koltukların altında prizler var. Ortada kocaman bir masa var. Daha çok tek veya arkadaşlarınızla çalışmak icin ideal bir masa. Çalışmak icin uygun bir ortam. Tekli masalarda da çalışılabilir. Tavsiye edilir.”

14. Arabica Coffee House

14. Arabica Coffee House

Mekan genişliği, kahvesi, çalışam alanları ve daha fazla artısıyla Arabica Coffee House Kızılay’da çok beğeneceğiniz ve sürekli gelmek isteyeceğiniz bir yer.

Adres: Kızılay, Gazi Mustafa Kemal Blv. No:11, 06420 Çankaya/Ankara

Konum için tıklayın. 

Instagram: @arabicaturkiye

Ziyaretçi Yorumu: “Yeri ve dükkanın genişliği kesinlikle çok güzel. iç tasarımı da gerek kalabalık gerekse tek başınayken bile kendinizi çok iyi hissedeceğiniz şekilde tasarlanmış, ayrıca ders çalışma alanları da mevcut ve bu şube genelde fazla tıklım tıklım olmuyor. bunların dışında genel olarak Arabica'nın kahve kalitesini ve geri kalan yiyecek ürünlerini çok da beğenmiyorum, çikolatalı kurabiyesi dışında, ve parasını da hak ettiğini düşünmüyorum. hizmet ile de şimdilik bir sıkıntı yaşamadım, ürünlerin kalitesini beğenmesem bile sırf atmosferi ve alanın genişliği için gitmeye devam edeceğim.”

15. Konte Coffee House

15. Konte Coffee House

15. Konte Coffee House

Öğrenci dostu fiyatları, güzel çalışma alanı ve güler yüzlü personeli ile Konte Coffee House çalışmak için oldukça uygun bir mekan.

Adres: Beştepe, 31. Sk. No:8, 06560 Yenimahalle/Ankara

Konum için tıklayın. 

Instagram: @kontecoffeehouse

Ziyaretçi Yorumu: “Kahveleri çok güzel çalışanlar çok güler yüzlü ders çalışmak için birebir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Cosmo Coffee Company

16. Cosmo Coffee Company

İşletme sahibinin tatlılığı, güler yüzlü personel ve güzel bir mekan bir araya gelince çalışma ortamı tabii ki konforlu olur. Mutlaka gitmelisiniz.

Adres: Remzi Oğuz Arık, Kuveyt Cd. No:6/A, 06680 Çankaya/Ankara

Konum için tıklayın. 

Instagram: @cosmo.coffeecompany

Ziyaretçi Yorumu: “Kitabınızı ve kahvenizi alıp huzurlu bir gün geçirmek isterseniz burayı tercih edebilirsiniz. Mekanın sahibi çok ilgili ve güler yüzlü.”

17. Meet N Study Kütüphane

17. Meet N Study Kütüphane

Hem arkadaşlarınızla hem de tek başınıza çalışabileceğiniz Mert N Study Kütüphane giriş ücreti karşılığında çalışabileceğiniz bir yer…

Adres: Yukarı Bahçelievler, 69. Sk. 58/A, 06490 Çankaya/Ankara

Konum için tıklayın. 

Instagram: @meet.n.study

Ziyaretçi Yorumu: “Hem grup çalışmaları hem de bireysel çalışmak isteyenler için muhteşem bir alan. Hem sesli, hem sessiz çalışma alanları var. Giriş ücreti gayet makul. Giriş ücretine dahil olarak su, kahve ve çay alabiliyorsunuz. Kahve iyi olmasa da güzel bir çalışma ortamı sunuyor. İnternet sorunsuz. Her masada priz bulabilirsiniz.”

18. Clinic Coffee Arcadium

18. Clinic Coffee Arcadium

Dekoru gayet iç açıcı olan Clinic Coffee Arcadium kahveleriyle de oldukça başarılı. Rahatça çalışabileceğiniz bu mekanı listenize ekleyin.

Adres: Koru, 2432. Cd. No:196, 06810 Çankaya/Ankara

Konum için tıklayın. 

Instagram: @cliniccoffeeco

Ziyaretçi Yorumu: “Fındıklı Latte aldım 80 tl civarındaydı. Üst katın ortamı güzel. Çalışmak için yaklaşık 5 kişilik alan var. İnternet ve prizler de mevcut. Çalışanları da iyiydi. Memnun kaldım.”

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
10
8
8
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın