Görüş Bildir
Haberler
Bilgisayarınızı Alıp Rahatça Çalışabileceğiniz İstanbul Anadolu Yakasında Bulunan Mekanlar

Bilgisayarınızı Alıp Rahatça Çalışabileceğiniz İstanbul Anadolu Yakasında Bulunan Mekanlar

Yeter Şirin
12.11.2023 - 07:01

Evden çalışma alışkın olduğumuz klasik iş saatlerini yerle bir etse de bazen evde çalışmak bile bunaltıcı olabiliyor. Bizde bu yüzden dışarıda rahatça çalışabileceğiniz mekanları araştırdık sevgili okur. Ferah çalışma ortamı, kahvesi ve konseptleriyle gelin birlikte bu mekanları inceleyelim. Listemizde olmayan ama sizin çok beğendiğiniz böyle mekanlar varsa lütfen yorumlara yazın.

Kaynak: https://www.oggusto.com/business/home...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Espressopark

1. Espressopark

Geniş ve büyük alanıyla çalışmaya oldukça uygun olan Espressopark uygun fiyatlarıyla da Anadolu  yakasında oldukça popüler.

Adres: Suadiye, Kazım Özalp Sk. No:40, 34740 Kadıköy/İstanbul

Konum için tıklayın. 

Instagram: @espressoparktr

Ziyaretçi Yorumu: “Çalışmak için fazlasıyla uygun, büyük bir işletme olduğu için hafta sonu kalabalığında bile yer bulmak mümkün. Fiyatlar caddeye göre uygun kalıyor. çalışanlar nazik.”

2. Tasarım Bookshop & Cafe

2. Tasarım Bookshop & Cafe

Bahariye’nin yanıbaşında sakin ve huzurlu atmosferiyle Tasarım Bookshop uzaktan çalışanlar, okul sonrası derslere göz gezdirmek ya da kitap okumak isteyenler için oldukça uygun bir mekan.

Adres: Caferağa, Nevzemin Sk. 6/A, 34714 Kadıköy/İstanbul

Konum için tıklayın. 

Instagram: @tasarimbookshop

Ziyaretçi Yorumu: “Dışarıda ufak bir oturma alanı var. İçerisi iki katlı. İç dekorasyon sade ve şık. Pop müzik eşliğinde kitap okumak veya ders çalışmak için çok uygun. Yiyecek ve içecek servisi var. Çalışanlar genç, nazik ve ilgili. Nezih ve temiz bir yer. Kafenin dört bir yanını kaplayan kitaplarla dolu raflar çok sevimli.”

3. Sanco Panza

3. Sanco Panza

Kadıköy’ün kalabalığından uzakta ev sıcaklığı havasında kahvenizi içerken evdeymiş gibi çalışma hissini Sanco Panza’da seveceksiniz.

Adres: Rasimpaşa, Duatepe Sk. No:29, 34716 Kadıköy/İstanbul

Konum için tıklayın. 

Ziyaretçi Yorumu: “İyi kahve ve uzaktan çalışmak için harika bir atmosfer.”

4. Books &Coffee Yeldeğirmeni

4. Books &Coffee Yeldeğirmeni

Bu küçük ama sessiz mekan kitap okumak, çalışmak ya da arka fonda çalan güzel ezgilere kahve içerek eşlik etmek için oldukça uygun bir yer.

Adres: Rasimpaşa, Karakolhane Cd. No: 38, 34716 Kadıköy/İstanbul

Konum için tıklayın. 

Instagram: @bookandcoffeeturkiye

Ziyaretçi Yorumu: “Aslında harika bir yer. Oturup bir fincan kahve içmek için güzel bir yer arıyorsanız burası harika bir yer; oturup dizüstü bilgisayarınızda çalışmak istiyorsanız burası aynı zamanda harika bir yer.”

5. Nail Kitabevi & Cafe

5. Nail Kitabevi & Cafe

Kuzguncuğa yakışan güzellikte olan Nail Kitabevi kitapları, tarihi dokusu ve konforuyla çok seviliyor.

Adres: Kuzguncuk, İcadiye Cd. No:32, 34674 Üsküdar/İstanbul

Konum için tıklayın. 

Instagram: @nail_kitapevi

Ziyaretçi Yorumu: “Sıcacık çay, taze pişmiş elmalı kurabiye, cozy ortam, yumuşacık müzikKitap okumak için çok keyifli sakin bir kitap cafe.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mikel Coffee Bağdat Caddesi

6. Mikel Coffee Bağdat Caddesi

Bahçesinden Bağdat Caddesini izleyebileceğiniz, dilerseniz iç tarafta çalışabileceğiniz Mikel kahve çeşitleriyle de sizi etkileyecek. 

Adres: Caddebostan, Bağdat Cad. No:250, 34728 Kadıköy/İstanbul

Konum için tıklayın. 

Instagram: @mikelcoffee_tr

Ziyaretçi Yorumu: “Çalışmak ve eğlenmek için harika bir yer… Kahve gerçekten çok güzel ve insanlar çok arkadaş canlısı.”

7. Boden

7. Boden

Ferah ve güzel dizaynıyla, yemekleri ve kokteylleriyle beğenildiği kadar rahat çalışma ormaıyla da beğeniliyor Boden.

Adres: Osmanağa, İhlas Sk. No:4/A, 34714 Kadıköy/İstanbul

Konum için tıklayın. 

Instagram: @boden.istanbul

Ziyaretçi Yorumu: “Kadıköy'deki en sevdiğim kafe. Yemekler her zaman lezzetli, personel dost canlısı ve harika bir atmosfer var. Ayrıca hafta içi çalışmak için de iyi bir yerdir.”

8. Walter’s Coffee Roastery

8. Walter’s Coffee Roastery

Hem Breaking Bad seviyor hem de uzaktan çalışan biriyseniz Walter’s Coffee aradığınız yer olabilir.   Dizayn olarak da oldukça etkileyici.

Adres: Caferağa, Bademaltı Sk. No:21, 34710 Kadıköy/İstanbul

Konum için tıklayın.

Instagram: @walterdcoffee

Ziyaretçi Yorumu: “Mekan, konsept ve ortam çok hoş. Breaking Bad izlemedim ancak bir temel bilim öğrencisi olarak çok hoşuma gitti. Ders/çalışma ortamı olarak da gayet sakin ve ideal, wifi mevcut. İçeride çalışma odası da var. Yemek kısmına 4 yıldız vermemin sebebi, aromalı çay ve ice americano aldık ancak tadı demlenmemiş ve sulu(?)idi.”

9. Malavita Coffee

9. Malavita Coffee

Konforlu kanepeleriyle ve leziz kahvelerine bir de şahane tatlılarıyla çalışırken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Adres: Osmanağa, Piri Çavuş Sk. No:32, 34714 Kadıköy/İstanbul

Konum için tıklayın.

Instagram:@malavitacoffee

Ziyaretçi Yorumu: “Çok mütevazi bir işletme. Çalışanlar çok aşırı ilgili memnun kalmayacağınız hiçbir şey yok. Kahve içerken sohbet edebileceğiniz, koltukların rahatlığıyla sohbetin koyuluğu akıp giderken zamanın nasıl aktığını farketmeyeceksiniz. Sürekli gelip sizinle birilerinin ilgilenmesi, gidecekseniz veya tereddütteyseniz hiç düşünmeden tecrübe edin.”

10. Velhasıl Kafe Pendik

10. Velhasıl Kafe Pendik

Eğer 90lar sonunda doğan bir uzaktan çalışansanız Velhasıl kafe sizi çocukluğunuza götürecek kadar atlı ve Vintage tarzı bir kafe.

Adres: Batı, Akasya Sk. No:1, 34200 Pendik/İstanbul

Konum için tıklayın

Instagram: @velhasil_kafe

Ziyaretçi Yorumu: “Instagram da karşıma çıktı Sakarya'dan kalktım geldim çoookkk da beğendim. İnsana huzur veren sıcak saatlerce oturmak isteyeceğiniz bir mekan 🥰 Çalışanlar samimi ve güler yüzlü 👍🏻.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Cafe Pembe Dükkan

11. Cafe Pembe Dükkan

Adı gibi pembe olmasının yanı sıra rengarenk ve her biri birbirinden değerli eski eşyalarla yaratıcılığınızın daha da artacağı Cafe Pembe çalışırken size manevi destek verecek adeta…

Adres: Kordonboyu, Hürriyet Cd. No:16, 34860 Kartal/İstanbul

Konum için tıklayın.

Instagram: @cafepembedukkan

Ziyaretçi Yorumu: “Nostaljik etkisini yaratmaları 90lar teması oldukça etkileyici ve hoş, farklı gıda ürünlerini ve eski cihazları görünce çocukluğum aklıma geldi. Huzurlu bir cafe, duvarların çok renkli olması ve önünden geçerken pembe rengin canlı etkisi iç kısmı görmek için merak uyandırıyor. Tuvaletleri çok temizdi belirtmek istedim. 💕 Çikolataları da şahane 👌.”

12. Mi Coffees

12. Mi Coffees

Maltepe’de bilgisayarınızı alıp rahatça çalışabileceğiniz Mi Coffees dekorasyon ve ferahlığıyla da beğeniliyor.

Adres: Altayçeşme, Samanyolu Sk. No:19, 34843 Maltepe/İstanbul

Konum için tıklayın. 

Instagram: @micoffeestr

Ziyaretçi Yorumu: “Değişik kafeler bulmak isterken karşıma çıkan bir mekan, gündüzleri ve laptopanızı, kitabınızı alıp çalışabileceğiniz güzel bir yer.“

Bu içerik de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın