Görüş Bildir
Haberler
TURYİD Başkanı: 'Bakan ile Görüştüm, Müzik Kısıtlaması Kalkacak'

TURYİD Başkanı: 'Bakan ile Görüştüm, Müzik Kısıtlaması Kalkacak'

Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği Başkanı Kaya Demirer, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüğünü belirterek 'Müziğin 24.00 ile sınırlandırılması kademeli normalleşmenin bir parçası. Sayın Bakan bunu başka hiçbir yere çekmeye gerek olmadığını, kısıtlamanın yakın bir zamanda kademeli bir şekilde kalkacağını söyledi' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünya'dan Hüseyin Güngör'ün haberine göre, Antalya’da gerçekleştirilen Birinci Uluslararası Gastronomi Turizm, Ağırlama, Otel, Restoran ve Yatırım Zirvesi fSUMMIT’te konuşan Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD) Başkanı Kaya Demirer, mekanlardaki müzik kısıtlamasının kalkacağını söyledi. Antalya’ya gelmeden önce Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüğünü söyleyen Demirer şu bilgiyi verdi: 

“Kendisinin de izniyle buradan duyurmak isterim ki, müziğin 24.00 ile sınırlandırılması kademeli normalleşmenin bir parçası. Sayın Bakan bunu başka hiçbir yere çekmeye gerek olmadığını, kısıtlamanın yakın bir zamanda kademeli bir şekilde kalkacağını söyledi.”

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta başında düzenlenen Kabine toplantısının ardından pandemi kısıtlamalarında gevşemeye gidildiğini açıklamıştı. Erdoğan gece canlı müzik yasağına ilişkin olarak ise 'Müzikle ilgili sınırlamayı daha ileri bir saat olan 24.00'e çekiyoruz' demişti. Müzik yasağının kaldırılmaması ve Erdoğan'ın 'Gece, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur' sözleri başta müzisyenler olmak üzere toplumun tepkisini çekmişti.

AKP'li Resul Tosun'dan garip savunma

AKP eski milletvekili Resul Tosun canlı müziğin saat 24:00 ile sınırlandırılmasının yaşam tarzına yönelik müdahaleyle bir ilgisinin olmadığını söylemişti. Tosun yasağı 'Erdoğan'ın kendisi de müzisyen' diyerek savunmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
4
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Chad Thundercock

Kademeli olarak niye çekiyorsunuz komple kaldırsanıza? Madem gerek yok kaldıracaksınız o zaman en başında niye koydunuz neyi engellemeye çalışıyorsunuz? Komi... Devamını Gör

Gazeteci Şerif Bey

Şöyle: turist barlara gideceğine esnafa kazandıracağına bizim bakanların otellerinde takılsın diye böyle bir şey yaptılar . Tepkiyi alınca R yaptılar. İdeolo... Devamını Gör

Tengu Sensei

Madem kademeli normalleşmenin parçası ve başka yere çekilecek bir şey değil o zaman o uzun varlık niye çıkıp kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok dedi?... Devamını Gör

baboshako

Aynen biz biliriz sizin kademeli islerinizi