Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Tosun'un 'Müzik Yasağı' Yorumu: 'Erdoğan'ın Kendisi Müzisyen'

AKP'li Tosun'un 'Müzik Yasağı' Yorumu: 'Erdoğan'ın Kendisi Müzisyen'

AKP eski milletvekili Resul Tosun, gece 24:00'dan sonra getirilen müzik yasağının bir müzik karşıtlığı olmadığını savunarak 'Başkan Erdoğan'ın kendisi müzisyen' yorumunu yaptı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan dünkü Kabine toplantısının ardından pandemi kısıtlamalarına ilişkin yeni kararları açıklarken gece saat 24:00'dan sonra eğlence mekanlarında müzik yayınına izin vermeyeceklerini belirtti. Erdoğan şöyle dedi:

'Müzikle ilgili sınırlamayı daha ileri bir saat olan 24.00'e çekiyoruz. Kusura bakmasınlar. Gece, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur.'

Erdoğan'ın bu sözlerine sosyal medyada #kusurabakıyoruz etiketiyle yapılan paylaşımlarla yoğun tepki gösterildi.

"Yaşam tarzına müdahale değil"

HaberTürk'te Kübra Par moderatörlüğünde yayınlanan 'Açık ve Net' programında konuşan AKP eski milletvekili Resul Tosun, 'müzik yasağı' kararına ilişkin '20 yıllık konuşmalarına bakın müzikten, müzisyenlerden bahsederken sitayişle bahseder. Başkan Erdoğan'ın müziğe karşı gibi algılanması maksadını aşan bir şey' dedi. 

Bu sözlerin ardından araya giren Kübra Par 'Zaten burada müzik kast edilmiyor. Gece müzik yapan mekânlara zaten düzenleme var 00:00'da kapatmak müdahale midir?' deniliyor' hatırlatmasını yapınca Tosun, 'Değil, 00.00'a kadar sınırlanması kimsenin yaşam tarzına müdahale değildir. Çevre halkının sağlığını sağlamaktır' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
186
139
56
6
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serkan

Bir tane dayı vardı "Toplanıp Allah diyek" diyordu. Sanırım bu adamlar dayının söylediklerini ciddiye aldı.

gizliyazarr

O da çalıyo ama enstrüman değil yanlışın var :)

Elif yeter

Bunu yazmaya gelmiştim :)

mhmtfrtylmz

are you passing taşşak with me?