Görüş Bildir
Haberler
Türklerin Soyunu Kurutmak İsteyebilecek 10 Şüpheli Devlet

Türklerin Soyunu Kurutmak İsteyebilecek 10 Şüpheli Devlet

diazepam
24.12.2014 - 11:35 Son Güncelleme: 24.12.2014 - 11:47

Cumhurbaşkanımız çok sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın benzersiz vizyonu, öngörüsü, tarih bilgisi ve donanımı ile Türk milletine doğum kontrolü suikastının düzenlendiğini ve milletimizin soyunun kurutulmak istendiğini dile getirmesinin ardından aklımızda şimşekler çaktı. Tabi ya, Türk milleti yıllardır bazılarının zoruna gidiyor. Gerek bili,m dünyasına katkıları, gerek yer altı ve yer üstü zenginlikleri, gerek eşsiz doğasıyla Anadolu toprakları, gerek edebiyat dünyasına katkıları, uzay çalışmaları, dünya ekonomisine katkıları, Orta Doğu'da liderliği bir an olsun elinden bırakmaması, vb. unsurlar neticesinde bu güzide milletin soyunu kurutmak isteyen çok güruh var... Bunların kim olduğunu biz biliyoruz, ancak net bir şekilde dillendirmek mümkün olmuyor. O sebeple sizler için bir liste hazırladık, burada Türk milletinin soyunu kurutmaya kast edebilecek milletleri, daha ziyade hükümetleri sebepleriyle birlikte yazdık. Artık siz bu listeden failin kim olduğunu eminiz ki bulabilirsiniz...

Bu arada bazı yerlerde cumhurbaşkanımızın evli üç çocuğunun neden sadece toplamda 4 çocuğu var diye soran Türk milletinin soy kurutucularının işbirlikçileri olabilir. Onlara şu cevabı verin: Eğer bir derdiniz varsa çıkarın üstündekilerinizi, parti kurun, sandıkta hesaplaşalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yunanistan

1. Yunanistan

Sanırım bunların sebeplerini yazmama gerek yok. Ta Helen zamanından beri gözleri Anadolu'nun bu eşsiz topraklarında. Bir İzmir takıntısıdır gidiyor, tüm yemeklerimize ortak çıkıyorlar, almak istiyorlar falan. Belli ki bir kuyruk acıları, bir hazımsızlıkları var. Bunu yakın zamanda Kurtuluş Savaşı sırasında zaten iyiden iyiye gördük. Ellerinden gelse bizleri bir kaşık suda boğarlar, hal böyle olunca Türk milletinin soyunu kurutma çalışmalarında bir numaralı fail olarak görülmeleri son derece normal. Ancak Türk topraklarında gözü olan, dört koldan Türk düşmanlığı, serserilik peşinde koşan Yunanistan'a cevap için bu milletin gerektiğinde tavşanlar gibi sevişeceğini hepimiz biliyoruz. Onun için Yunanistan'a ve işbirlikçilerine diyoruz ki 'Savaşma sen de seviş'

2. İsrail

2. İsrail

Türk milleti üremesin diye elinden gelen her şeyi yapabilecek, güçlü bir çevreye, lobiye, teknolojiye sahip İsrail bu listenin 1 numarası da olabilirdi, ancak bölgesel durumlar sebebiyle bizlere ihtiyaç duyabileceği gerçeğini göz önüne alarak 2 numaraya koyduk. Fakat Ortadoğu ve dünya politikası uzmanlarımızla yaptığımız derin analizler bizi İsrail'in baş şüpheli olduğu gerçeğine götürüyor. Özellikle son 12 yıldır yaşadıklarımızı gözümüzün önüne getirince, yaylalarda, dağlarda yakalanan İsrailli profesörleri düşündükçe, Kırım Kongo hastalığını, kuş gribini falan aklımıza getirdikçe kafamızda flaşlar çakıyor. İsrail sadece Mavi Marmara gemisinde 9 vatandaşımızı katletmedi, tüm Türk milletinin canına kast etti, bizi yeryüzünden silmek, vadedilmiş topraklara çökmek istedi. Ama yok öyle yağma İlluminati bey, bu millet dölünün son damlasına kadar mücadelesini verir!

3. Ermenistan

3. Ermenistan

Bize olan kinlerini uzun uzun anlatmaya gerek yok. Belki işi halklara bıraksalar biz kucaklaşıp barışacağız ancak işin içine hükümetler girince sanki düşmanmışız gibi görünüyor. Bu sebeple Ermenistan Türk milletinin soyunu kurutmak isteyebilecek ülkeler listemize üçüncü sıradan giriş yapıyor. Uzun süreler boyunca Sovyetler Birliği bünyesinde kalan Ermenistan belki bu emeline ulaşmakta sıkıntılar çekti, ancak ne zaman ki bağımsızlığını ilan etti, diasporanın gücünü tam olarak arkasına aldı, Amerika'yı, Avrupa'nın türlü türlü ülkelerinin desteğini aldı, hop hemen doğum kontrol bazlı soy kurutma çalışmalarına başladı. Yazık bilmiyor ki bu millet soyu için iki damla sıvıyı esirgemez!

4. Almanya

4. Almanya

Yıllar yılı dost bildiğimiz, yenilince biz de yenilmiş sayıldığımız, Kurtuluş Savaşı'nda, Çanakkale'de bize destek olan, 3 milyondan fazla Türk'e ev sahipliği yapan, acı vatan Almanya'nın böyle bir şey yapabileceğine hiç ihtimal vermedik, vermek istemedik. Öyle ya, bir nesil Alman pornoları ile geliştirdi kendini, seksi onlardan öğrendi. Şimdi nasıl olur da o Almanlar bizim soyumuzu kurutmak isteyebilir? Her şey Türkiye'nin 3. köprü ve 3. havaalanı girişimleriyle başladı bizce, ardından yerli otomobil hamlesi, dünya otomotiv sektöründe söz sahibi olan Almanya'yı korkuttu. Maden kazalarında yılda bir kişiyi, o da kalp krizinden kaybeden Almanya, Türklerin madenlerde gözünü kırpmadan ölüme gitmesinden ürktü. Bunlar bizi ekmeğimizden eder dedi ve düğmeye bastı. Eyy Almanya bizde ölecek işçi, döllenecek döl fazla, var gerisini sen düşün!

5. Rusya

5. Rusya

Ruslardaki şu sıcak deniz sevdası bir türlü bitemedi. Bitemedikçe gözlerini bize diktiler. Çünkü tarih boyunca en kolay hedef, en sıcak deniz hep biz olduk onlar için. Bunun için zalim Esed'i desteklediler, bunun için Afganistan'a girdiler, Ukrayna ile bunun için savaşıyorlar. Neden Mersin'deki nükleer santral işi için Putin devrede? Neden ülkemize kadar geldi bu ayı boğan arkadaş hiç düşündünüz mü? Çünkü yıllardır el altında soyumuzu kurutmak isteyen Ruslar son çare olarak nükleer santrali görüyor. Çernobil faciasının nelere mal olabileceğini çok iyi bilen Ruslar, Türk milletinin soyunu kurutmak için bundan iyi bir yol olamaz deyip Türkiye'nin nükleer ihalesini yok paraya aldılar. Maliyeti kurtaracak mı? Bir milletin soyu tükenecekse onun değeri yoktur tabii ki. Bize 93 harbinde bile diz çöktüremediniz, şimdi mi çöktüreceksiniz? Biz sadece sevişme pozisyonu için diz çökeriz aklına yaz bunu Putin Efendi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İngiltere

6. İngiltere

Belki de listemizdeki en sinsi devlet. Hiçbir zaman kendini ortaya atmıyor, sürekli bir dost ayakları, sürekli bir imparatorluk tavırları, kraliçeler falan derken kimsenin aklına bu aziz milletten kuşkulanmak gelmiyor. Ama sırf Rooney'in tipi bile bunların neler yapabileceğinin ipuçlarını veriyor bize. Yıllar yılı izlediği sömürge politikası, insanlara ettiği zulüm, üzerinde güneş batmayan imparatorluk mavralarıyla dünyanın kanına giren bu İngilizler, hiç çekinmeden Türk milletinin soyunu kurutma çalışmalarına da alttan destek vermiştir, veriyordur, verecektir. Ne demişler, görünen düşmanımdan daha çok sinsi dostumdan korkarım, işte İngilizler bu sinsi dost oluyor. Bizzat ölümsüz kraliçe Elizabeth'in emriyle, Türk milletinin soyunu kurutmak için bedava prezervatif bile dağıtmış olabilirler.

7. Amerika Birleşik Devletleri

7. Amerika Birleşik Devletleri

Amerika'nın dostu yoktur, çıkarları vardır. Bir devlet düşünün ki, bütün politikasını tefeci gibi çıkarlar üzerine kurmuş olsun. Daha dün dost olduğu ile bugün çıkarlar uyuşmadı diye kanlı bıçaklı olsun, gözünü dahi kırpmadan, sırf ders vermek için bir milletin üzerine tepeden atom bombaları yağdırsın... İşte Amerika budur, bugün size dost görünür, hop Ahmet, sen de gelsene lan! diye arkanızdan seslenir, yarın çıkarlarına ters düştünüz diye soyunuzu kurutmaya girişir. Kabul edelim ki soyumuzu kurutmak istese bunu en kolay yoldan yapabilecek ülke Amerika, elinde buna yönelik tüm silahları mevcut. Hal böyle olunca listemizde 7. sırada olsa da aslında gönüllerin birincisi Amerika. Çünkü kendisi olmasa bile, bu işi yaptıracağı piyonları çok. Senin piyonunu da s...riz ey Amerika!

8. Çin

8. Çin

Son zamanlarda ellerinde tuttukları müthiş ekonomik güç ile atağa kalkan Çin'in bu listede olmaması düşünülemezdi. İstiyorlar ki bütün dünya Çinli olsun, ortalık Çinliden geçilmesin. Böyle bir politika, böyle bir düşünce olabilir mi? Sen önce günlük bir dolara çalıştırdığın bebelerin hesabını ver Çin efendi, sonra başkalarının soyunu kurutmak için çalışmalar yaparsın. Sırf bu amaç uğruna sekiz saatlik çalışmalarına 1 dolar verdiğin çocuklara ürettirdiğin prezervatifleri yok paraya bize satıyorsun. Neden? Çok mu iyisin? Hayır sen soy kurutucusun. Sana Çin Seddini yaptıran millete karşı kinin bitmedi, sana diz çöktüren, korkudan titreten bu millet, bugün 1.5 milyar insan olsan da yine Çin Seddini kurdurtur oraya. Ya sen Çin Seddi yaparsın ya da biz çadırı kurarız... Anlıyorsun ya...

9. Araplar

9. Araplar

Tek tek ülke olarak saymak istemediğim için 'Araplar' başlığı altında topladım. Arabistan'ından, Katar'ına, BAE'sinden, Kuveyt'ine kadar hepsinin ta Osmanlı'dan bu yana bize kin güttükleri bir gerçek. Arabistanlı Lawrence olaylarına hiç girmek istemiyorum, kim kışkırttı, kim dürttü bilemem ama ellerinde müthiş bir ekonomik güç bulunan şeyhlerin, kralların, vs. Türklerin soyunun kurumasını istediğinden adım gibi eminim. Çünkü tek Müslüman onlar, onlara göre biz Müslümanlığı yanlış yaşıyoruz. Lüks içinde, sefahat içinde yuvarlanmak varken, ne diye bizim gibi laik ülkeler işi bulandırıyor ki? Neyse işin özü Araplar da bizim soyumuzu kurutma konusunda büyük çabalar içinde. Arkalarında Amerika'nın, İngiltere'nin olduğunu söylemek sanırım saflık olmaz.

10. Fransa

10. Fransa

İngiliz'i, Alman'ı, Amerikan'ı çalışır da Fransız'ı eksik kalır mı? Kalmaz tabi. Aslında bir amaçları, bir hedefleri yok sırf akranları bulaşıyor diye dışarıda kalmamak için soy kurutma işine girenlerden. Ellerinde pek bir güçleri de yok işte ellerinden geldiğince, oradan buradan, ona buna destek vererek uğraşıyorlar. Mitterand zamanında çok daha aktif oldukları bir gerçek ama Chirac'tan sonra biraz yavaşladılar, Sarkozy ile tekrar atılım yapmak istediler ancak Hollande ile tekrar geride kalmayı tercih ettiler. Şu aralar aramızda pek bir sorun yok gibi görünse de, hatta geçenlerde Hollande ülkemize bile gelmiş olsa, yine de arka planda bazı uygulamaların çalıştığından adım gibi eminim. Ey Fransa, ayağını denk al Peugeot'ların egzozunu s....tirtme bize.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus - Anzaklar

Bonus - Anzaklar

Çanakkale'ye gelin de orada komple ölün diye biz dedik sanki. İngilizlerin soyunu kurutmaya çalışacaklarına bize taktı bunlar da. Bakmayın şafak ayinlerine falan, çok çok uzakta da olsalar bize kin güttüklerinden eminim. Uzak bir ihtimal gibi görünse de bu Orta Dünyalı arkadaşların bizim soyumuz üzerinde çalıştıklarından eminim. Düşünün bakalım Orta Dünya'da komple soyu kurutulan Orklar kimdi acaba?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
89
29
22
7
6
5
2