Görüş Bildir

Bursa’da TIR'ın sürüklediği ve bir aracın çarptığı otomobildeki 3'ü çocuk 7 kişi, kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaza, 9 Temmuz'da yeni Yalova yolunda meydana geldi. İddiaya göre, ailesiyle birlikte Bursa’ya gelmekte olan otomobil sürücüsü, önündeki TIR’ı sollamak istedi. Aynanın kör noktasına denk geldiği için arkadan gelen TIR’ı görmeyen şoför, şerit değiştirdi. Bu sırada arkadan gelen TIR’ın önünde sürüklenmeye başlayan otomobil, ortadaki refüjlere çarparak hurda yığınına döndü. Önüne kattığı otomobili orta refüje bırakan TIR’ın gitmesinin ardından arkadan gelen başka bir araç da hurda yığınına dönen otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın içerisindekiler yola savruldu. Herkesin gözü önünde olan kazada otomobilden fırlayan 7 kişi, burunları bile kanamadan ayağa kalktı.

Yaşanan dehşet verici kazanın ardından paramparça olan otomobilden savrulanların yardımına ise çevredeki diğer araç sürücüleri koştu. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar hastaneye kaldırılırken, yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
1
1
0
0
0
0