Görüş Bildir

Sokak ortasında kavga eden 2 genç yanlarına gelen siyahi bir adamın etkili konuşmasıyla barıştılar. Kavga eden gençlere ikli çift laf eden adam kısa sürede tüm dünyanın ilgisini çekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adam konuşmasında; kavgayı telefonla kaydedenlere gerçek korkaklar sizlersiniz diyerek sözüne başladı ve kavga eden gençlere döndü.

Size nasıl gülüyorlar! Mutsuzsunuz ve bu kişiler sizin durumunuzdan zevk alıyor. Arkadaşın dediğin sen kavga ettiğinde deliye döner, ancak bunlar gülüyor!

Gençlere ne için kavga ettiğini dahi bilmediğini söyleyen adam etrafına bakıp kendisini yanlışa yönlendireni bulmasını istiyor.

Siz üzgünken yanında gülen kimse senin arkadaşın olamaz diyerek vurucu sözünü söyleyen adam, ailelerini tanıdığını ve buralara gelmek için sarf ettikleri çabaları bildiğini söylüyor.

Şimdi onları mahcup etmemek için el sıkışın! Siz el sıkışmadan buradan ayrılmayacağım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
802
198
49
14
12
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
deli-sabit

Tam anlamıyla "bilge" bir kişilik. İnsanları horoz gibi dövüştürüp keyfe gelenlere efendi efendi ders veren bu insanların çoğalması dileğiyle.

Pasif Kullanıcı

yav şu playeri değiştin artık

fcrfcr

İndirmeye çalışınca 5snde inen video, oynatmaya kalkınca 5dkda yükleniyor. Serverlarında bir sıkıntı yok. Direk player kötü. Bir de reklam var diyorlar ki be... Devamını Gör

HIRISTİYAN TÜRK

Baştan başa bütün dünya, bir damIa kanın yere döküImesine değmez. (Sadi Şirazi)