Görüş Bildir

Sivas'ın Suşehri ilçesinde yöresel kıyafetleri ile dolaşan bir grup Taylandlı turist şaşkınlıkla karşılandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlçede bazı kişilerin 'koronavirüs' yayabilirler endişesi ve sosyal medya paylaşımları üzerine, turistlerin konakladığı otelin yetkilisi açıklama yaptı.

İlçede bazı kişilerin 'koronavirüs' yayabilirler endişesi ve sosyal medya paylaşımları üzerine, turistlerin konakladığı otelin yetkilisi açıklama yaptı.

Otel yetkilisi Serhat Güven, 'Son 2 gündür ilçemiz caddelerinde görülen Tayland vatandaşı olan turistler, işletmemizde konaklamışlardır. Otelimize giriş yaptıkları an itibariyle Suşehri Kaymakamlığı'na bilgi verilerek Suşehri Toplum Sağlığı merkezi ile koordineli olarak gerekli sağlık kontrolleri yapılmıştır ve herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır. Fakat sosyal medya üzerinden kişilerle alakalı birçok farklı resim ve video paylaşılarak insanları tedirgin edici yorumlar yapılmaktadır. Şahıslar otelimizden ve ilçemizden ayrılmışlardır, herhangi bir olumsuzluk söz konusu değildir' dedi. 

Yapılan araştırmada Taylandlı turistlerin 1 Mart'ta Türkiye'ye giriş yaptıkları ve illeri dolaştıkları öğrenildi.

Kaynak: Milliyet

İşte o görüntüler:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
211
43
15
11
11
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Hayatimda gordugum en tuhaf 5 fotonun arasina girdi bile. Fotograf arka plani, gelen tipler, kiyafetleri, foto zamanlamasi, yerdeki kar ve Susehri kombinasyo... Devamını Gör

Ay ça

Buna benzer bir şeyi Little Buddha filminde görmüştüm. Muhtemelen arkadaşlarından biri Sivas'ta reenkarne oldu, onu bulmaya geldiler.

be happy

O neydi gız