Görüş Bildir
Haberler
Yanlış Alarm! Sıla'nın Sürprizi Konser Değil, Yeni Bir Video Klip

Yanlış Alarm! Sıla'nın Sürprizi Konser Değil, Yeni Bir Video Klip

Batuhan
09.09.2016 - 12:53 Son Güncelleme: 09.09.2016 - 14:17

Sıla'nın dün kişisel Twitter hesabından duyurduğu ve 'Sıla konser verecek' şeklinde yorumlanan sürpizi 'Engerek' adlı şarkısına konser görüntülerinden derlenmiş bir video klip oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sıla'dan 'YouTube üzerinden konser' haberlerine ilişkin bir açıklama geldi. Kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada yeni video klibi duyuran müzisyen sürprizinin bir konser olarak anlaşılmasını ise 'yanlış alarm' olarak değerlendirdi.

Sıla'nın sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklama şu şekilde:

Sıla'nın sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklama şu şekilde:

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sıla15 Temmuz darbe girişimine karşı Yenikapı'da düzenlenen mitinge ilişkin söylediği “Yenikapı’daki şovda yokum” sözlerinin ardından eleştirilerin hedefi olmuş ve ardından İstanbulBursaKayseri,  Ankara, Bodrum konserleri iptal edilmişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Sıla'nın dün sosyal medyadan paylaştığı “Ne, biri sürpriz mi dedi? Dedi mi, dedi mi?” sözleri Sıla'nın internet üzerinden bir  konser ile hayranlarıyla bulaşacağı yönünde haberlere konu oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
200
111
65
19
16
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Şimşek

Abi şarkı çok iyi hiç umrumda değiller diyor resmen

Mabada

Bence ünlülerin "Bugün ne oldu" adında bir takvimleri var. Bu takvimi kullanarak milletin duygusunu sömürüp paralar cebe cukka. :D

Pasif Kullanıcı

"Sizi seviyoring." :/