Görüş Bildir
Haberler
Selda Bağcan'dan Sanatçıya Destek Verilmemesine Eleştiri: 'Paraları Betona Dökeceğinize İnsana Yatırım Yapın'

Selda Bağcan'dan Sanatçıya Destek Verilmemesine Eleştiri: 'Paraları Betona Dökeceğinize İnsana Yatırım Yapın'

Sanatçı Selda Bağcan, devletin sanat emekçilerine destek olması gerektiğini belirterek, 'Tüm bu paraları betona, yollara, köprülere dökeceğinize insanlara yatırım yapın, çünkü taşlar yenmiyor' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selda Bağcan Odatv'ye yaptığı açıklamada, 'Bu zorlu süreçte sanat emekçilerinin bir kısmı ailesinin yanına döndü, bu yaştan sonra anne babanın eline bakacaklar. Bu çok üzücü bir durum, 15 ay çok uzun bir süre. Kapanma kararında haklı olabilirler ama tüm dünya devletleri;  İngiltere, Almanya, Fransa, Amerika  sanatçılarına destek oldu, para verdi. ‘Oturduğunuz yerde biz size bakarız’ dediler. Burada ise insanlar açlıktan, umutsuzluktan intihar ettiler. Sadece müzisyenler değil; insanlar aç kaldı, açlık büyüdü maalesef gözler kör, kulaklar sağır, memleketimden insan manzaraları bu şekilde…' dedi.

'1000 lira destek verdiklerini duydum, o da para değil'

'1000 lira destek verdiklerini duydum, o da para değil'

'Tüm bu paraları betona, yollara, köprülere dökeceğinize insanlara yatırım yapın, çünkü taşlar yenmiyor. İnsanlarınıza baksaydınız hele ki şu dönemde. Herhalde bu yaz Temmuz’dan itibaren konserler başlayacak diye umut ediyoruz.' diye konuşan Bağcan, 3 ay süren bin TL’lik yardım için ise '1000 lira destek verdiklerini duydum, o da para değil. Çevremde destek, kredi alanların bir çoğu da faizli para almış. Devlet bu zamanda vatandaşının yanında olmayacaksa ne zaman olacak?” ifadelerini kullandı.

Kovid-19 kısıtlamaları nedeniyle geçim sıkıntısı çeken müzisyenlerden ne yazık ki birçok intihar haberi gelmişti...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın