Görüş Bildir
Haberler
Sarışının Adını Değil Tadını Seven Leonardo DiCaprio'nun Geçmişten Günümüze 21 İlişkisi

etiket Sarışının Adını Değil Tadını Seven Leonardo DiCaprio'nun Geçmişten Günümüze 21 İlişkisi

cokiyiya
08.07.2016 - 19:30

Sevgili Leo hayranları, size bunu söyleyen biz olmak istemezdik ama maalesef Leonardo'nun yaratıcılıkla ilgili sıkıntıları var. Adam sürekli kendini tekrar ediyor. Tercihleri hiç değişmiyor. Kısa süreli ciddiyetsiz ilişkiler, sarışın kadınlar, süpermodel sevgililer, hatta daha önce de belirttiğimiz üzere sevgiliyle bisiklet turları... 

Tüm bunlar Leonardo DiCaprio'yu kısaca özetleyen şeyler... 'Ee ne var ki bunda, ne güzel işte!' dediğinizi duyar gibiyiz fakat bize sorarsanız yakışıklı aktörün kendine bir baktırması lazım! Bir insan 18 yaşından sonra hiç mi değişmez! 😂

Karşınızda, Leonardo DiCaprio'nun, ünlüler geçidi tadında, sarışın sevgililerinin listesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kate Moss

1. Kate Moss

1993'ün New York'undayız... Kate ve Leo henüz 20 yaşındayken, bir ilişki yaşamışlardı ve kesinlikle ciddi düşünmüyorlardı.

2. Bridget Hall

2. Bridget Hall

1994'te, Bridget’le de ciddi değillerdi. Muhtemelen Leo’nun sarışın manken takıntısı sebebiyle birlikte oldular.

3. Brittany Daniel

3. Brittany Daniel

90’lar, Leo’nun gençlik yılları… Çapkın oyuncu, 'Günlük' filminin setinde tanıştığı sarışın güzel Brittany ile bir ilişki yaşadı, fakat bu ilişki de uzun sürmedi.

4. Claire Danes

4. Claire Danes

Pek de ciddi bir ilişki yaşamayan Claire ve Leo, yollarını ayırana kadar bir sene boyunca görüştüler.

5. Kristen Zang

5. Kristen Zang

Takvimler 1996'yı gösterirken Leo, Kristen Zang'e vuruldu. Bu ilişki için çapkın oyuncunun ilk uzun ilişkisiydi diyebiliriz. Çift, 2 yıl boyunca bir aradaydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Natasha Henstridge

6. Natasha Henstridge

Ve takvimler 1997'yi gösteriyor.  O zamanlar Leo, Kristen Zang ile birlikte...Ciddi ilişkilerin adamı olmayan DiCaprio'nun adı o dönemler Natasha Henstridge ile anılıyor. Tanıştıklarında bir manken şimdi ise bir aktris olan Natasha, Leo’nun ününden payına düşeni almış olsa gerek…

7. Amber Valletta

7. Amber Valletta

Söylentilere göre, Leo bir gün bir dergide Amber’ı gördü ve sağlam bağlantıları sayesinde ona ulaşmayı başardı. Gerisini tahmin ediyorsunuzdur.😉

8. Bijou Phillips

8. Bijou Phillips

1998 yılında bir parti sırasında tanışan Bijou ve Leo’nun bu ilişkiden karşılıklı çıkarları oldu. Leo sayesinde tanıştığı bir yönetmenin filminde oynamaya hak kazanan Bijou’nun çıkarı oyunculuk kariyerine başlaması ve oynadığı ilk filmde Elijah Wood’u kapması oldu. Leo'nunkini yine tahmin ediyorsunuzdur.😅

9. Eva Herzigova

9. Eva Herzigova

Söylentilere göre, VS modeli Eva ve Leo, bir ay süren kısa bir ilişki yaşadılar. İşin ilginç kısmı geliyor, sıkı durun: Eva evliydi! Böylelikle Leo'nun hayatından hem model hem sarışın hem de evli bir kadın geçmiş oldu.

10. Gisele Bündchen

10. Gisele Bündchen

2003 yılına geldiğimizde Leo, bir ayrıl bir barışık sevgilisi Gisele ile aşk yaşamaya başladı. Çift, 5 yıl boyunca zaman zaman birbirlerinin hayatlarına uğrayıp, zaman zaman ayrı kaldılar. Bu ilişki de ciddi ilişki seviyesine ulaşamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bar Refaeli

11. Bar Refaeli

Çapkın oyuncunun Bar Rafaeli ile olan ilişkisi Gisele’inkine benziyor. Tek farkla, bu sefer 6 yıl sürdü.

12. Anne Vyalitsyna

12. Anne Vyalitsyna

Çapkın oyuncu, Bar Rafaeli ile ayrıldığı bir dönemde, can sıkıntısından olsa gerek, güzel Rus model Anne Vyalitsyna ile birlikte oldu.

13. Ashley Roberts

13. Ashley Roberts

Pussycat Dolls grubunun üyesi olan Ashley, Leo’nun Bar Rafaeli ile yine bir ayrılığı sırasında listeye giren bir diğer sarışın güzel…

14. Blake Lively

14. Blake Lively

Gelelim 2011 yılına... Leonardo, güzel oyuncu Blake ile 5 koca ay geçirdi. Fakat sonunda her zamanki gibi sıkıldı ve ilişkileri son buldu.

15. Kendal Schuler

15. Kendal Schuler

DiCaprio, Blake Lively ile yollarını ayırır ayırmaz Avusturalyalı model Kendall Schuler’in yanında bitti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Erin Heatherton

16. Erin Heatherton

VS modeli Erin Heatherton ile yaklaşık bir yıl geçiren Leo, yine de onun yanında kalmak için fazla meşguldü.

17. Barbara Palvin

17. Barbara Palvin

Justin Bieber’la bir süre birlikte olan ve o sırada 19 yaşında olan Barbara Palvin’in bir şekilde Leo’nun radarına yakalanması uzun sürmedi.

18. Toni Garrn

18. Toni Garrn

Ve bir sarışın model daha… Alman VS modeli Toni ile 19 aylık mutlu bir birliktelik yaşayan DiCaprio'nun, Victoria's Secret'la bir anlaşması olup olmadığından şüpheliyiz! Neyse konuyu dağıtmayalım. Bu ilişkinin tek özelliği; ayrıldıkları sırada Leonardo’nun Miami’deki bir gece kulübünde 20 kadınla parti yapıyor olması! 👯👯

19. Kelly Rohrbach

19. Kelly Rohrbach

Bir dönem sırılsıklam aşık olduğu model sevgilisiyle, 2015 yılında adı nişanlanma haberlerine karışan Leo, bu baskıya uzun süre dayanamadı ve 8 ay sonra Kelly’den ayrıldı.

20. Ela Kawalec

20. Ela Kawalec

Daldan dala atlar gibi o sarışından bu sarışına atlayan Leo, geçtiğimiz aylarda Polonyalı model Ela ile bisiklet sürerken görüntülenmişti. Flörtöz çiftin ilişkileri, bir üst aşamaya geçemedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Nina Agdal

21. Nina Agdal

Moda dünyasının gözde sarışınlarıyla aşk yaşayan Leo, yine kuralı bozmadı! Şimdilerde adı 24 yaşındaki sarışın model Nina Agdal ile anılıyor. Birlikte 3 farklı yerde tatil yaparken görüntülenen çiftin ilişkisi, Leo'nun ne kadar hızlı olduğu göz önünde bulundurulunca, bir yaz aşkı olmaktan öteye geçmeyecek gibi görünüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
498
355
176
154
112
57
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
The Joker

Adam aşırı yakışıklı. Çok yetenekli. Bayağı da zengin. Kızlar ona değil de bana mı gelecek ? 😄😄

Pasif Kullanıcı

Valla ya :D Leo ile 1 karede görünmeleri yeter o kızlara hemen bütün ajanslar kapısında olur

Maide Bozkurt

evlen arrtık leo o genler aktarılmalı :D bak brad pitt e örnek al

itsrana

Kesin esmer biriyle evlenir ben bunu buraya bırakıyorum iyi günler...