Görüş Bildir
Haberler
Sadece Şaşaalı Hayatlarına Tanık Olmamıza Rağmen Yaptıkları İyiliklerle Yüreklerimize Su Serpecek 19 Ünlü İsim

Sadece Şaşaalı Hayatlarına Tanık Olmamıza Rağmen Yaptıkları İyiliklerle Yüreklerimize Su Serpecek 19 Ünlü İsim

Ayça
15.10.2020 - 07:30

Harrison Ford'un yardım etme yöntemi bile karizmatik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

19. Ryan Reynolds

19. Ryan Reynolds

'Bu oyuncak ayıyı Maya'ya getiren kişiye 5 bin dolar. Hiçbir soru sorulmayacak. Bu ayının eve gelmesine hepimizin ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.'

Ryan Reynolds sayesinde kayıp ayı haberi tüm dünyaya yayıldı ve oyuncak birkaç gün sonra bulundu. Bilinmeyen 2 kişi bu ayıyı Maya'ya getirdi. Onu hırsızlardan aldıklarını söylediler. Ayının gözünde gözlükleri yoktu ama asıl mesele oyuncak ayıda Maya'nın annesinin sesi kayıtlıydı.

18. Dwayne Johnson

18. Dwayne Johnson

'Kuzenim oğlu ile nehir kıyısında balık tutmaya gitti. Orada 'The Rock' lakabı ile tanıdığımız Dwayne Johnson ile karşılaşmışlar. O da kuzeniyle birlikteymiş. Dördü bütün günü birlikte geçirmişler ve 'The Rock' kuzenim ve oğluna yemek ısmarlamış. 12 yaşına giren kuzenimin oğlu için mükemmel bir deneyim oldu.'

17. Lady Gaga

17. Lady Gaga

'Lady Gaga'nın kaldığı bir otelde oda servisi ve barda çalıştım. Oda servisini aradı ve ben açtım. Rahat kıyafetler giymişti. Son derece nazikti ve güzel bir bahşiş bıraktı. Lady Gaga'nın çalıştığım otelde kalacağını duyduğumda çok şaşaalı kıyafetlerle ve havalı biri olacağını sanmıştım. Bu durum beni baya bir şaşırttı.'

16. Keanu Reeves

16. Keanu Reeves

San Francisco'dan Los Angeles'a giden Keanu Reeves'in bulunduğu uçak bazı teknik aksaklıklardan dolayı Los Angeles'a 160 km uzaklıktaki Bakersfield'e inmek zorunda kaldı. Diğer ünlüler gibi takılmak yerine bir kamyonet ayarlayarak hayranları ile vakit geçirmeyi tercih etti.

15. Chris Pratt

15. Chris Pratt

'Kız arkadaşım bir etkinlikte Chris Pratt ile karşılaştı. Etrafta çok bekleyen vardı ve kız arkadaşım da fotoğraf çektirmek için onu bekliyordu. Sıra ona geldiğinde utandığı için en hızlı fotoğrafı çekmeye çalıştı. Chris Pratt ise kız arkadaşım yanından ayrılmadan önce fotoğrafın iyi çıkıp çıkmadığından emin oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Adele

14. Adele

'Adele bir zamanlar Londra'daki Chelsea itfaiye istasyonunda itfaiyecilere kek getirmişti. İstasyona girdiğinde kapıyı çaldı ve 'Merhaba, ben Adele.' diyerek bize kek getirdiğini söyledi. Sadece bizimle çay içmek ve Grenfell Kulesi'ndeki yangın esnasında yaşanan felakette gösterdiğimiz cesarete karşılık teşekkür etmek istediğini dile getirdi.'

13. Kristen Bell

13. Kristen Bell

Ameliyat edilemeyecek kadar riskli bir beyin tümörüne sahip olan 6 yaşındaki Avery Huffman için kaydettiği sesli mesajlar ile herkesin gönlünü fethetti.

12. Nicki Minaj

12. Nicki Minaj

Nicki Minaj 2017'de Twitter takipçilerinden olan bazı öğrencilerin kredilerini ödeyeceğine söz verdi. Ayrıca, Hindistan'daki bazı fakir köylere gizlice para bağışı yapıyor.

11. Blake Shelton

10. Hugh Jackman

10. Hugh Jackman

Domenic, kistik fibroz teşhisi konulan 9 yaşında Avustralyalı bir erkek çocuk. Bir yardım derneği Domenic'i en sevdiği aktör ile buluşturmak için Huhg Jackman'a ulaştı. Bu buluşma Domenic'e de sürpriz oldu. Bir programa çağırıldı ve orada sanki Hugh Jackman ile sadece telefonda konuşacağını düşündü. Tam o esnada ise Hugh içeri girdi ve çocukla sarıldılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Ed Sheeran

9. Ed Sheeran

İngiliz şarkıcı, 'Thinking Out Loud ' isimli popüler şarkısını çocukluk arkadaşı Amy Wadge'e finansal destek çıkabilmek için yazdığını söyledi. Tam şarkıyı bitirmesine yakın arkadaşının ona gelip yardım istediğini ve zor durumda olduğunu söylediğini dedi. Ed de bu duruma karşılık şarkıyı onunla yazdı ve maddi sorunları problem etmemesini söyledi.

8. Susan Sarandon

8. Susan Sarandon

Susan Sarandon, idam cezası mahkumunun hayatını kurtarmak için tartışmalı bir davada adalet aramaya karar verdi. Kamuya mal olmuş kişiler Susan'la iletişime geçerek, adamın masum olduğunu söylediler. Ünlü oyuncu o adamın özgürlüğüne kavuşabilmesi için yeniden yargılanmasını talep ediyor.

7. Ryan Gosling

7. Ryan Gosling

Oyuncu ve hayvan hakları aktivisti Ryan Gosling, Costco CEO'su Craig Jelinek'e hayvan haklarıyla ilgili açık bir mektup göndererek ona gıda endüstrisinin hayvanlara davranış şeklini değiştirmesi gerektiğini vurguladı.

6. David Beckham

5. Emma Stone ve Andrew Garfield

5. Emma Stone ve Andrew Garfield

Emma Stone ve Andrew Garfield, genellikle yanlarında destekledikleri yardım kuruluşlarının adreslerini ve bilgilerini içeren özel kartlar taşırlar. Paparazziler tarafından fotoğraflandıklarını fark ettiklerinde, kartları yüzlerinin önüne kaldırırlar. Bu sayede insanların dikkatini çekerek yardım kuruluşlarına bağış topluyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Harrison Ford

4. Harrison Ford

Bir zamanlar, Sarah George isimli bir kadın dağa tırmanış yaparken aniden kendini kötü hissetti.  Arkadaşları bir uyarı sinyali gönderdi ve kısa süre sonra onlara yardım etmek için bir helikopter geldi. Helikopterin pilotu ise Harrison Ford'du. O bölgede evi olan Ford, bu tarz vakalarda insanlara yardım etmek için helikopterini kullanıyor.

3. Jake Gyllenhaal

3. Jake Gyllenhaal

Oyuncu, park cezalarından insanları kurtarmak için yardım etmeyi seviyor. Sürücülere yardım edebilmek için Beverly Hills civarındaki birçok parkmetreyi ödemektedir.

2. Jamie Foxx

2. Jamie Foxx

Bir gün Foxx'un evinin önünde bir araba bozuldu ve alevler içinde kaldı. Sürücü şanslıydı çünkü oyuncu kazayı fark etti ve yardım etmek için koştu.  Adamı arabadan çıkardı ve güvenli bir yere çekti.

1. Taylor Swift

1. Taylor Swift
  • Kendisine en yaşlı hayranı olduğu söylenen  96 yaşındaki İkinci Dünya Savaşı gazisi Cyrus Porter'ı ziyaret ederek şaşırttı.

  • Orman yangınlarından etkilenen insanlar için kurulan bir derneğe 100 bin dolar bağışladı. 

  • Ayrıca Louisiana'da büyük sel felaketinden muzdarip olanlara yardım etmek için 1 milyon dolar bağışladı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
7
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

haluk levent....hele Elfida Gündüz ile buluşma anı 100 kere izle 100 kere ağlar insan