Görüş Bildir
Haberler
Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın Velayet Davası Sonuçlandı!

Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın Velayet Davası Sonuçlandı!

Hacer Tonay
24.12.2021 - 22:59

Uzun zamandır gündemde olan tüm detaylarıyla bildiğimiz Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın velayet davasında sular bir türlü durulmuyor. İkili arasında sansasyonel bir şekilde boşanma süreci gerçekleşmişti. Büyük ses getiren çekişmeli boşanma sürecinde en çok anlaşmazlığa düşülen konu ise çocuğun velayetiyle ilgili süreçti. Karşılıklı olarak yapılan suçlamaların ardı arkası kesilmezken çocuğun velayet sürecinde sona gelindi. Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile 15 ay evli kaldığı eski eşi Feyza Aktan arasındaki velayet davasında, mahkeme kararını verdi. İşte uzun süre şiddetli bir çekişmeyle gündeme gelen ikilinin İstanbul 17'nci Aile Mahkemesi'nde görülen velayet davasında son dakika gelişmesinin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aralarındaki kavganın bir türlü durulmadığı eski eşler Özcan Deniz ve Feyza Aktan’ın velayet davasındaki karar sonuçlandı. Özcan Deniz'in oğlu Kuzey'in velayetini almak için 2019 yılında boşandığı Feyza Aktan'a açtığı dava sona gelindi. Karar duruşmasına Özcan Deniz, Feyza Aktan ve taraf avukatları katıldı. Özcan Deniz'in mahkeme salonuna geçmeden önce dua etmesi ise dikkat çekti. İşte tüm detaylarıyla yakından takip edilen davanın tüm detayları…

Özcan Deniz Mahkeme Salonuna Dualarla Girdi

Özcan Deniz Mahkeme Salonuna Dualarla Girdi

İstanbul 17'nci Aile Mahkemesi'nde görülen velayet davası için karşı karşıya gelen ikili, duruşma öncesi birbirlerini görmemek için ayrı köşelerde oturdu.

Feyza Aktan, beyaz elbisesiyle duruşmaya katılırken Özcan Deniz'in ise mahkeme salonuna geçmeden önce dua ettiği gözlerden kaçmadı.

Eski eşlerin velayet için karşı karşıya geldiği dava yaklaşık yarım saat sürdü. Mahkeme başkanının tarafları dinlemesinden sonra verilen ara sonrası karar mahkeme salonunda tarafların yüzüne karşı okundu.

Mahkeme başkanı, davacı Özcan Deniz'in velayet talebini reddederken, Üç yaşındaki Kuzey Deniz'in velayetin anne Feyza Aktan'da devam etmesine karar verdi.

"Hala Net Bir Fikrim Yok"

"Hala Net Bir Fikrim Yok"

Mahkemeden çıkan kararı net bir şekilde anlamadığını, okuyunca net bir şekilde anlayacağını belirten Özcan Deniz 'Oğlumun yaşı küçük olduğu için hakime hanım olması gerektiği gibi hassas davrandı, görüşme günlerim arttırıldı. Oğlum üstündeki haklarım biraz daha düzenlendi ama hala oğlumun velayeti ile ilgili okumadım. Ya ben anlayamadım içeride çok kısa bir konuşma oldu. Okuyunca daha net anlayacağım. Ne karar verildiği ile ilgili hala net bir fikrim yok. Bu saatten sonra biraz daha oğlumla ilişkimiz bizim inisiyatifimizde olacak' dedi.

"Gerçekten Bittiğine İnanamıyorum"

"Gerçekten Bittiğine İnanamıyorum"

Mahkemeden çıkan karar neticesinde büyük sevinç yaşayan Feyza Aktan, 'Geçen 1.5 yılın ardından bir sinir boşalması yaşadım. Hala daha kararın farkında değilim gerçekten bittiğine inanamıyorum, derin bir nefes alma ihtiyacım var' sözleriyle duygularını dile getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"İddiaların Gerçek Dışı Olduğu Ortaya Çıktı "

"İddiaların Gerçek Dışı Olduğu Ortaya Çıktı "

Ortaya atılan iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı diyen Feyza Aktan'ın avukatı Altın Mimir, 'Açtıkları dava ret oldu. Çocuğun velayeti müvekkilimde devam etmekte. Özcan Bey lehine şahsi ilişkinin kısmen arttırılması yönünde karar verildi. Ama öncesinde de zaten müvekkilim, Özcan Bey ile çocuğu görüşme günlerinden daha fazla görüştürüyordu. İddia ettikleri her şeyin gerçek dışı olduğu açığa çıktı' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimi kasım ayında görülen duruşmanın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özcan Deniz'in sert sözleri gündem olmuştu. Oğlu ile fotoğrafına uzunca bir not düşen şarkıcı, şu ifadeleri kullanmıştı: 'Sen evlatsın... Kişilik hakları olan bir bireysin. Kimsenin şöhret basamağı, deney tahtası, hırs ve çıkar kapısı ve en önemlisi 'kredi kartı' değilsin. Senin küçük bedeninin arkasına sığınıp bunları yapan herkes, kimliği ne olursa olsun bize akıttıkları her damla gözyaşımızın hesabını yargı karşısında verecekler canım oğlum. Bastığın toprağa, aldığın her nefese kurban olacak güçlü bir baban var senin...'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın