Görüş Bildir

Tufan Taştan ve Barış Bıçakçı'nın senaryosunu kaleme aldığı Sen Ben Lenin'den tanıtım videosu ve yayın tarihi açıklaması geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen Ben Lenin'in başrolünü Barış Falay ve Saygın Soysal paylaşıyor.

Sen Ben Lenin'in başrolünü Barış Falay ve Saygın Soysal paylaşıyor.

Ayrıca oyuncu kadrosunda Melis Birkan, Serdar Orçin, Nur Sürer, Salih Kalyon, Hasibe Eren, Özgür Çevik, Şerif Erol, Binnur Kaya, Mustafa Kırantepe, Serkan Keskin, Nazlı Bulum, Murat Kılıç, Sarp Aydınoğlu, Barış Yıldız, Sarp Akkaya, Necip Memili, Bige Önal ve Utku Çakar gibi yıldız isimler yer alıyor.

26 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek olan 'Sen Ben Lenin'in yayınlanan tanıtım videosu: 👇

Filmden daha önce yayınlanan teaser: 👇

Filmin konusu ise Beyazperde'de şu şekilde yer alıyor: 👇

'Sen Ben Lenin, bir kasabanın umudu olan heykelin çalınmasıyla yaşananları konu ediyor. Bir sahil kasabasının tek kurtuluş umudu turizmdir. Tam da bu sırada dalgalar, kasaba sahiline ahşap bir Lenin heykeli getirir. Heykelin tursitlerin ilgisini çekmesinin ardından belediye heykeli meydana diker. Ülke gündeminde de yer alan bu heykel, herkesin dilindedir. Başbakan ve Rus heyeti ile birlikte görkemli bir açılışın planlandığı sırada Lenin heykeli çalınır. Tecrübeli komiser Erol ve genç komiser Ufuk, heykelin bulunması için Ankara'dan özel olarak görevlendirilir. Erol ve Ufuk'un heykeli bulmak için sadece on iki saatleri vardır. Eldeki delillerse kasabanın geçmişine uzanan bir yolun açılmasına neden olur.'

Kaynak: Beyazperde

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
4
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın