article/comments
article/share
Haberler
Olympiakos-Panathinaikos Finalinde Yumruklar Konuştu: Ergin Ataman Röportaj Sırasında Çıldırdı

Olympiakos-Panathinaikos Finalinde Yumruklar Konuştu: Ergin Ataman Röportaj Sırasında Çıldırdı

google-g-white cross-white onedio-o-white
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin plus-blue

Yunanistan Basketbol Ligi’nde oynanan şampiyonluk maçının ardından Ergin Ataman’ın çalıştırdığı Panathinaikos ile Olympiakos oyuncuları arasında büyük bir gerilim yaşandı ve maç sonrası arbede çıktı. Olayların ardından Ataman, yaşananlara ilişkin çok sert açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Maç sonu ortalık karıştı.

Maç sonu ortalık karıştı.

Yunanistan Basketbol Ligi play-off finali 5. maçında Olympiakos, Panathinaikos’u mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Karşılaşmanın ardından salonda tansiyon yükseldi ve olaylar çıktı.

İddiaya göre Olympiakos oyuncusu Tyrique Jonas, Panathinaikoslu Kendrick Nunn’a soyunma odası girişinde yumruk attı. Güvenlik görevlileri müdahale etmeye çalışsa da ilk aşamada kavgayı ayırmakta zorlandı ve Jonas’ın Nunn’a yeniden saldırdığı belirtildi.

Olaylara polis ve güvenlik ekipleri de dahil olurken, yaşanan arbede kameralar tarafından kaydedildi.

Kavga anı sosyal medyada da paylaşıldı.

"Nunn şu an yaralandı"

"Nunn şu an yaralandı"

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ergin Ataman, yaşanan olaylara sert tepki gösterdi.

Ataman, “Biz kaybetmeyi kabul ettik. Tyrique Jones soyunma odamıza geldi ve Kendrick Nunn’a vurdu! Nunn şu an yaralandı. Jones bunu nasıl yapabiliyor? Böyle bir şey nasıl olabilir?” ifadelerini kullandı.

Ergin Ataman'ın çıldırdığı anlar da sosyal medyada gündem oldu.

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
Sosyoloji bölümünden mezun olarak uzun yıllar medya alanında çalıştım. 11 yıl spor kulüplerinde medya yöneticiliği yaptım. Ankara' da yerel gazetelerdeki editörlük deneyiminin ardından Onedio'da Gündem, Spor ve Ekonomi alanında içerikler üretiyorum. Aynı zamanda Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih, Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünde Yazarlık eğitimi alıyorum.
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın