Görüş Bildir
Haberler
Ölümün, Sırların ve Günahların Temsilcisi Plüton'un İnsanlara ve Yaşama Astrolojik Etkisini Tek Tek Anlatıyoruz

Ölümün, Sırların ve Günahların Temsilcisi Plüton'un İnsanlara ve Yaşama Astrolojik Etkisini Tek Tek Anlatıyoruz

Büyük oranda dünyayı ve insanı etkileyen Plüton'un neler yaptığını öğrenmek istiyorsanız sizi içeriğe alalım.

Eğer Plüton burcunuzu bilmiyorsanız internete 'doğum haritası çıkarma' yazıp doğum saatinizi bilmeden öğrenebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çıplak gözle görünmeyen Plüton, tıpkı kendisi gibi gizli işleri temsil eder.

Çıplak gözle görünmeyen Plüton, tıpkı kendisi gibi gizli işleri temsil eder.

Plüton, dönüşümü ile ünlüdür. Ölmek ve yeniden doğmak onun temsil ettiği en belirgin özelliğidir. Burçlarda 12 ile 30 hatta bazen daha da uzun süre kalması ona nesilleri etkileme özelliği verir.

Plüton, hangi burçtaysa dönemi o konularda fazlasıyla etkilemiştir.

Plüton, hangi burçtaysa dönemi o konularda fazlasıyla etkilemiştir.

Örneğin 1982-1995 yıllarında Plüton Akrep dönemindeyken dünyada AIDS hastalığı ortaya çıkmıştır. 1995-2008 yıllarında Plüton Yay dönemindeyken ise terör olayları nüksetmiştir adeta. Plüton'un konumu, transiti bu nedenle kişiler için değil devletler ve dünya için de oldukça mühim bir noktadır.

Plüton Akrep burcunun ikinci yöneticisidir.

Plüton Akrep burcunun ikinci yöneticisidir.

Bu nedenle Plüton'un doğasını anlamak için Akrep burcuna bakmak doğru olacaktır. Plüton tabiatı gereği baskıcı, gizli, kontrol etmeyi sever. Kontrolsüz güce sahiptir. Bu nedenle de bu gücü tanıyıp kontrol altına aldıktan sonra yararına çevrilebilir. Şimdi Plüton'un burçlara etkisine tek tek bakalım. Önemli bir hatırlatma Plüton 1930 yılında keşfedildiğinde Yengeç burcunda hareket halindeydi. Bu nedenle Plüton Koç ve Boğa hatta Yengeç tanıdığınız olmaması da çok doğal lakin biz yine de etkisini yazacağız.

1. Plüton Koç

1. Plüton Koç

Plüton Koç burcundayken aşk ihtirasa dönüşür. Yoğun kıskançlık ve bencillik görülebilir. Savaş dönemini temsil eder adeta. Çok fazla kan dökülmeye açık dönemi kapsar.

2. Plüton Boğa

2. Plüton Boğa

Plüton Boğa burcunda ilerlerken finansal konular ön plandadır. Bu durum insanlar arasında maddi açıdan uçurum yaratmaya eğilimlidir. Kimi zenginleşirken kimi fakirleşir. İnsanlara olan etkisi ise inatçılık, gelenekçi bir yapı ve kazanmak için her yolu denemeleri yönündedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Plüton İkizler

Plüton İkizler burcunda seyrederken eğitime, iletişime verilen değer artar. Hareketli bir yaşama işaret eder. İfade özgürlüğü konusunda biraz daha açık olabilirler. Aynı zamanda bu nesil pratik ve zeki insanlardan oluşma konusunda oldukça fazlalık göstermektedir.

4. Plüton Yengeç

4. Plüton Yengeç

Aileyi be kökleri temsil eden Yengeç burcunda seyreden Plüton, bu dönemde insanların güvenli bölgelerini tehlikeye atmıştır hatta öyle ki Plüton Yengeç dönemindeyken I. Dünya Savaşı yaşanmıştır. Plüton Yengeç insanları da bu sebeple fazla baskıcı, korumacı ve sınırlayıcı özelliklerine sahiptir. Bunlar da korkudan oluşmaktadır ayrıca bu neslin sezgileri de güçlü olabilir.

5. Plüton Aslan

5. Plüton Aslan

Plüton Aslan dönemindeyken ise tehdit altında olan şey ise yaşam enerjisi, çocuklar, egodur. Bu dönemde de güç savaşları yaşanmış olmakla birlikte II. Dünya Savaşına tanıklık edilmiştir. Plüton Aslan döneminde doğan çocuklar ise kendi benliklerini bulma konusunda güçlük çeken bir nesli temsil etmektedir. Fakat bu orantısız gücü kullanan kişiler de dünyaya adını altın harflerle yazmayı başarmıştır özellikle sanat alanında.

6. Plüton Başak

6. Plüton Başak

Plüton Başak döneminde ise dünya ilaç ve hizmet sektöründe gelişmeler yaşanmıştır. Öyle ki insanın iş gücünü alacak makine ve robotlar geliştirilmiştir. Ayrıca nüfus ilk kez artış yerine azalma göstermiştir bu dönemde. Plüton Başak nesli ise işe yararın ne olduğunu hızlıca kavrayan bir profil çizer. Genel itibari ile çalışkan insanları temsil eder.

7. Plüton Terazi

7. Plüton Terazi

Sevmekle ilgili olan Terazi burcunda seyahat eden Plüton elbette bu konulara bildiği yoldan el atmıştır. Bu dönemde sevgi kavramının gelenekselleşmiş algısı yıkılmıştır. Hak, hukuk arayışı daha yüksek sesle yapılmıştır. Gerçekten aşık oldukları kişilerinin cinsiyetleri umursanmaz ve bu durumları savunurlar. Plüton Terazi insanları da aşka aşk olarak yaklaşırlar ve özgürlük kazandırırlar. Plüton Terazi insanları bekarlık hayatını normale adapte eden nesil olarak bilinir. Hatta Plüton Teraziler şu an genelde bekar olabilirler. Annesi babası çoğunlukla  boşanmış neslin annesi babasıdırlar büyük ihtimalle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Plüton Akrep

8. Plüton Akrep

Plüton Akrep dönemindeyken cinsellik ön plana çıkar. Plüton'un da etkisiyle cinsel yolla bulaşan hastalıklar türer ve insanlarda korku oluşur. AIDS bu dönemde ortaya çıkmıştır ve bu tesadüf değildir. Ayrıca sadece cinsellikte değil diğer tüm işlerde hırs ve güç konuları ön plandadır. Bu dönemde olaylar manipüleler ile meydana gelmiş olabilir. Plüton Akrep neslinin (1982-1995) zekası hafife alınmayacak derecede güçlüdür ve bu kişilerin cinselliği yaşama biçimi eski nesillere göre daha derin, tutkulu ve gelişmiştir.

9. Plüton Yay

Plüton Yay dönemindeyken özgürleşme konuları bir hayli önem kazanmaktadır. Bu nedenle de boşanmalara, ayrılmalara bu dönemde fazlasıyla rastlamak mümkündür. Bunun yanında terör olayları da artar. Yüksek öğretim ve din konuları odak noktası haline gelmiştir. Plüton Yay nesli ise gerçeğin peşinden gitmeyi hedefleyen, özgürlüklerine düşkün, hak hukuk arayan bir yapıya sahiptir.

10. Plüton Oğlak

10. Plüton Oğlak

2008'den 2024'e kadar Plüton Oğlak burcundadır. Bu dönemde disiplini, gücü, yönetmeyi, ihtirası, iş hayatını ön plana alacaktır. Elbette Oğlak burcunun kısıtlayıcılığı da devrede olacaktır. Bu dönemde devletlerin baskıcı yönetim şekilleriyle karşı karşıya kalmak beklendik bir durumdur. Savaşlar, ekonomik anlamda değişmeler de yine Plüton Oğlak döneminin bir etkisidir. Plüton Oğlak nesli ise disiplinli, inatçı, gözü kara ve despot özellikler göstermeye yatkındır.

11. Plüton Kova

2023'te Plüton'un Kova burcuna geçmesiyle başlayacak dönemdir. Yönetimin derinden sarsılacağı bir dönem beklenmektedir. Oğlak döneminde yapılan hataların, sınırlamaların bedelinin ağır ödeneceği düşünülmektedir. Özgürlükçü, yenilikçi doğaya sahip olan Kova'nın bu dönemde teknolojiyi daha da ileri seviyeye taşıyacağı ön görülmektedir. Bu dönemde doğan çocukların da zeki, bilime düşkün, mucit, insan haklarına karşı fazlasıyla hassas olması beklenmektedir.

12. Plüton Balık

12. Plüton Balık

2043 yılında Plüton Balık burcuna geçtiği zaman ise sanat daha da önem kazanarak ö plana çıkacak. Bu dönemde aksaklık ve dalgınlıklardan dolayı yeniden yapılanmaya ihtiyaç duyulacağı düşünülmektedir. Plüton Balık dönemi neslinin ise hassas, yardımsever, sanata yatkın olması beklenir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pek siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?