Görüş Bildir
Haberler
Ani Gelişen Olayların Gezegeni Uranüs İle Jenerasyonların Ortak Özelliklerini Açıklıyoruz

Ani Gelişen Olayların Gezegeni Uranüs İle Jenerasyonların Ortak Özelliklerini Açıklıyoruz

Astrolojide nesil gezegenlerinden biri olan Uranüs'ü yakından tanıyalım. 

Uranüs burcunuzu öğrenmek için internete 'doğum haritası çıkarma' yazarak doğum saatinizi bilmeden öğrenebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ani olayların, değişimlerin ve bilinmezliklerin gezegeni: Uranüs.

Ani olayların, değişimlerin ve bilinmezliklerin gezegeni: Uranüs.

Uranüs her 8 yılda bir burç değiştirdiği için bu dönemde doğan kişilere ortak özellikler katıyor. Uranüs'ün olumlu etkileri; yaratıcı fikirler, algılama gücünün yüksekliği, yardımseverlik, arkadaşça bir yapı gibidir. Olumsuz etkileri ise aşırılık, inatçılık, yaratıcı olma uğruna saçmalama, abartma, ukalalık şeklindedir. 

Şimdi Uranüs'ün burçlara etkisine geçelim. 👇

Uranüs Koç

Uranüs Koç

Bu dönemde doğan insanlar; yaratıcı, aktif ve beceriklidirler. Daha başlarına buyruk ve bağımsızdırlar. Aynı çevrede durmaktan sıkıldıkları için çokça taşınabilme özelliklerine de sahiptirler. Maddi konular hayatlarında ön planda olur.

Uranüs Boğa

Uranüs Boğa

Uranüs Boğa döneminde doğan insanlar fırsatları yakalama konusunda başarılıdırlar. Herkesin yararına işler ortaya koyabilme yeteneğine sahip bu insanlar aynı zamanda fazlasıyla inatçı bir yapıya sahiptirler. Kurallara karşı gelme gibi huyları olabilir.

Uranüs İkizler

Uranüs İkizler

Uranüs İkizler döneminde doğan insanların hayatları genelde her an sürprizlere gebedir. Bunun yanında bu süreçte dünyaya gelen insanlar bilimle daha yakın bir bağ kurarlar ve konuşma becerileri sayesinde iletişimleri de iyidir. Fakat hızlı değişen ruh halleri ikili ilişkilerde onları zorlayabilir. Klasik, kalıplaşmış düşünceleri yıkmaya eğilimlidirler.

Uranüs Yengeç

Uranüs Yengeç

Bu dönemde doğan insanların empati yetenekleri gelişmiştir. Genelde çevrelerinin iyiliği için uğraşırlar ve bu taraflarıyla ön plana çıkabilirler. Fakat iş ortamında rekabet duyguları gelişmiştir. Yaptıkları işte iyi olmak için iş arkadaşlarını geride bırakma ihtimalleri vardır. Bu süreçte doğan insanların gözü yüksektedir ama pek seslerini çıkarmazlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uranüs Aslan

Uranüs Aslan

Uranüs Aslan döneminde doğan insanlar hayatı daha çok eğlenmek için görmeye eğilimlidirler. Ayrıca Uranüs bu konumda zararlı konumdadır. Kendini fazlaca beğenmeye yatkın olan bu kişiler haddinden fazla gurur yapmaya da eğilimlidirler. Bu dönemde doğan kişiler iş hayatlarında beklenmedik durumlarla karşılaşmaya daha açıktırlar. Statülerinde belirli bir ivme yakalamaları güçleşebilir.

Uranüs Başak

Uranüs Başak

Uranüs Başak döneminde doğan insanlar kontrolcü yapıya sahip olabilirler. Her şeyi en iyi, en mükemmel, en ayrıntılı yapmaya çalışırlar. Üretken bir nesildir. Öğrenmeye ve öğretmeye meraklıdırlar.

Uranüs Terazi

Uranüs Terazi

Uranüs Terazi döneminde doğan insanlar, daha arkadaş canlısı ve adil olmaya yatkındırlar. Biz demeye eğilimli olan bu insanların neslinde arkadaş çevresi önemli bir yer tutmaya meyillidir. İnsanlarla iyi geçinirler ve genelde nerede nasıl konuşmaları gerektiğini iyi bilirler. Yeni çıkan filmleri ve kitapları takip etme huyları olabilir.

Uranüs Akrep

Uranüs Akrep

Uranüs Akrep döneminde doğan insanların diğer dönemlerde doğan insanlara göre hayatlarında daha çok saklamaları gereken konular olabilir. Sır onların hayatlarının bir parçası olabilir. Büyük değişimler yaşamaya oldukça açık bir konumdur. Kontrol etmeyi sevebilirler ve intikam duyguları gelişmiş olabilir. Her türlü zorluğu göze alabilecek biçimde cesaretli olmaya yatkındırlar.

Uranüs Yay

Uranüs Yay döneminde doğan insanlar, başlarını bela açmaya yatkın olabilirler. Ya çok dindar ya da tamamen dinden uzak bir yaşam sürebilirler. İki ucu da aynı anda yaşayan insanlara bu nesilde rastlamak daha olasıdır. Genelde inatçı ve dik başlı olurlar fakat eğlenmeyi ve eğlendirmeyi de severler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uranüs Oğlak

Uranüs Oğlak

Uranüs Oğlak döneminde doğan kişiler iş ve kariyer hayatına fazlasıyla önem veren insanlardır. Pratik zekaları onların iş alanında ilerlemesine yardımcı olabilir. Oldukça hırslı yapılarını doğru bir şekilde kullanabilen Uranüs Oğlaklar erken yaşta hızlı terfilere açıktırlar. Yatırım yapmaya önem verirler.

Uranüs Kova

Uranüs Kova döneminde doğanlar için özgürlük çok önemli bir konudur. Bu kişiler özgürlükleri için her şeyi yapmaya hazırdırlar. Yenilikçi yapıya sahip olabilirler. Yeni ve farklı fikirlere daha açıktırlar. Fakat kendi kabul ettikleri düşüncelerde ve alanlarında inatçı olmaya da eğilimli olabilirler.

Uranüs Balık

Uranüs Balık

Uranüs Balık döneminde doğan kişilerin maneviyatı diğer insanlara göre daha güçlü olabilir. Duygusal ve hassas bir yapıya sahip ve enerjilerden etkilenmeye daha açık insanlar olabilirler. Merhamet etmekle ilişkilendirilebilirler. Yardım etmeye koşa koşa gidebilecek yapıya sahiptirler.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım. 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın