Görüş Bildir
Haberler
Hem Savaşan Hem de Sevişen Burcunuz: Mars! Özellikleri ve Etkileri Neler Hepsini Bir Bir Anlatıyoruz

Hem Savaşan Hem de Sevişen Burcunuz: Mars! Özellikleri ve Etkileri Neler Hepsini Bir Bir Anlatıyoruz

Mars; cinselliği, tehlike ve kriz anlarında nasıl tepki verdiğimizi tanımlar. Bakalım sizin Mars burcunuz nasılmış.👇

Mars burcunu öğrenmek için internete 'doğum haritası çıkarma' yazarak doğum saatini bilmeden de öğrenebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Astrolojide Mars, savaşçıdır.

Astrolojide Mars, savaşçıdır.

Risk almak, hakkını savunmak gibi eylemlerde bizi harekete geçiren Mars'tır. Harekete geçme biçimimiz ise Marsımızın bulunduğu burçla ilişkilidir.

Cesaretimizin en büyük göstergesidir.

Cesaretimizin en büyük göstergesidir.

Ne kadar cesur olduğumuzu, gözü karartıp olaylara atlayıp atlamadığımızı gösterir.

Cinsel isteğimizin derecesini belirler.

Cinsel isteğimizin derecesini belirler.

Ne kadar arzulu ve tutkulu olduğunuz da Mars burcunuzla ilgilidir. Cinsellikte ne aradığınızı ve cinselliğe nasıl yaklaştığınızı gösterir. Ayrıca kadınlarda bu konum nasıl kişilere çekildiğinin de bir göstergesidir.

Şimdi gelelim tek tek Mars burçlarını açıklamaya.👇

1. Mars Koç

1. Mars Koç

Koç'un yönetici gezegeni olan Mars, tüm özelliklerini rahatça gösterir bu konumda. Mars Koç olan kişiler, tam anlamıyla gözü kara, korkusuz, pratiktir. Ani tepkiler vermeye eğilimlidirler. Kriz anlarında mantıklı yolu kısa bir sinir harbinin ardından bulabilirler. Refleksleri oldukça gelişmiş olur. Cinselliklere yaklaşımları macera arayışı gibidir. Yeniye hep meraklıdırlar. Her şeyi denemek isterler ve buna yüksek arzuları eşlik eder. Mars Koç kadınları ise rekabetçi, adrenalin seviyesini yükselten kişilerden etkilenir. Mars Koç erkekleri ise kovalamayı sever, yakaladığı zaman eğer işin içinde duygu yoksa başka kişileri kovalamak için yeni sayfalar açar.

2. Mars Boğa

2. Mars Boğa

Kontrollü olan bu kişiler fazlasıyla çalışkandır. Çalışır ve elde eder. Elle tutulur işler ortaya koyar.  Fakat bazen her şeyi kontrol etmeye çalışmak kontrolsüzlüğe yol açabilir çünkü insan daima her konuyu kontrolü altında tutamaz. Bu konuda daha bilinçli davranmak olacak işleri de yokuşa sürmeyi engeller. Bunun yanında savaşırken ya da kriz anında temeli sağlam argümanlara veya çözümlere başvururlar. Söylemeden ve yapmadan önce bir sonraki adımı düşünürler. Cinsel istekleri oldukça yüksektir. Mars Boğa kadınları; maddi durumu iyi ona güven veren kişilere çekilir. Mars Boğa erkekleri ise biraz kısıtlayıcı yapıya sahiptir, her şeyi kontrol altında tutma arzuları hayatlarındaki kişiyi de kapsar. Maddi durumlarına güvenir konuma gelmeden evlenmeyebilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Mars İkizler

Mars İkizler konumuna sahip kişiler, zekalarıyla savaşır. Konuşarak insanları ele geçirirler. Kriz anlarında odaklarını krize odaklarlarsa kısa süre içinde çözüme ulaşırlar. Savaşırken veya tartışırken kelimelerini çok zekice seçerler. Hatta bazen muhatabı anlamayabilir. Mars İkizler kadınları konuşkan, zeki ve enerjik kişilere karşı çekim duyar. Mars İkizler erkekleriyse hoşlandığı kişiyi zekasıyla ve bilgisiyle etkiler. Bu konumda kişiler cinsel ilişki esnasında konuşmaktan hoşlanabilirler. Fakat çok yüksek libidoya rastlanmayabilir. Heves ve yenilik arayışı içinde olabilirler.

4. Mars Yengeç

4. Mars Yengeç

Bu konuma sahip kişiler pasif agresif olmaya eğilimlidirler. Güvenmedikleri yerlerde durmazlar. Güvenmedikleri insanlara bulaşmazlar. Bu nedenle de savaşa kendileri atılmaz veya savaşları kendileri başlatmazlar. Eğer bir savaşın ortasına düşerlerse kendilerini hemen güvenli alana çekerler ve karşısındaki kişiyi manipüle etmeye başlarlar. Sinirlenir ama çok göstermez. Tehlikenin içine kendini atmaz. Risk anında en güvendiği kişiye başvurur. Bunların yanında çalışkandırlar. Sanatçı yönleri gelişmiş olur. Mars Yengeç kadınları kibar, anlayışlı ve tutkulu kişilere çekilir. Mars Yengeç erkekleri ise korumacı ve hassas erkeklerdir. Bu kişilerin libidosu yüksektir ve ilişki içinde duygusallığa da önem verirler. Duygusal yakınlık hissetmedikleri insanlarla birlikte olmaları güçtür.

5. Mars Aslan

Kendinden emin, sakin ve güvenilir duruşa sahip olan Mars Aslanlar, sinirlendiğinde karşılarındaki insanı büyük yıkımlara uğratabilir. Her şeyin püf noktasını bilen, insanlara dair bilgili olan bu kişi ödüllendirmeyi bildiği kadar cezalandırmayı da çok iyi bilir. Kriz anında kendine güvenir ve çıkış yolunu bir şekilde bulur. Yönetme gücü yüksektir. Mars Aslan konumuna sahip kişilerin libidoları yüksektir ve ateşli ilişki yaşamak isterler. Mars Aslan kadınları, güçlü ve lider özelliği gösteren, onları öven erkeklere çekim duyabilir. Mars Aslan erkekleri ise karşısındaki kişiye hediyeler alarak ona kendini değerli hissettirerek etkiler.

6. Mars Başak

6. Mars Başak

Mars Başak insanları analitik zekalarını burada da konuşturur. Kriz anlarında endişe duymazlarsa her şeyi kısa sürede yoluna koyarlar. Sorunlara hatta her şeye mantıklı bir çerçeveden yaklaşırlar. Ölçer, biçer, tartarlar. Kendi içlerinde artı eksi tablosu yaparlar her konu için, insan ilişkileri dahil. Zeka devrede olduğu için cinsel arzu ve istek çok yüksek olmayabilir bu kişilerde. Mars Başak kadınları; giyimine kuşamına özen gösteren, zeki ve prestijli erkeklerden hoşlanır. Mars Başak erkekleri ise karşısındaki kişiyi yardım ederek ve yol göstererek etkilemeye çalışır. Aslında bu etkilemeye çalışma sayılmaz da etkilendiği kişilere bu şekilde yaklaşır.

7. Mars Terazi

7. Mars Terazi

Mars Terazi kişileri, kriz anından veya savaştan, kısacası gergin ortamların hiçbirinden hoşlanmaz. Bu havayı da politik davranarak orta yolu bulmasıyla dağıtır. İyi bir konuşmacı olan Mars Terazi, insanları nezaketiyle yola getirir. Mars Terazi konumuna sahip kişiler yüksek libidoya sahip olmayabilirler. Hatta onlar için konuşmak, anlaşmak, sanattan bahsetmek daha tutkulu bir iştir. Cinsel birliktelik yaşayacak insanlarla hem duygusal hem de fikirsel anlamda bağlılık yakalamak ister. Mars Terazi kadını, sanatçı ruhlu ve kibar kişilerden etkilenir. Mars Terazi erkekleri ise karşısındaki kişiye fikirlerini sorarak, fazladan ilgi ve önem göstererek hoşlanışını belli eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Mars Akrep

8. Mars Akrep

Savaşması da sevişmesi de dillere destan konum. Mars Akrep kişileri krizi kendi çıkarır kendi yönetir. Savaşmaya, insanları yönetmeye bayılır. Onları manipüle etmek ve ele geçirmekten hoşlanır. Çekicilikleri sayesinde bu iş daha da kolaylaşır. Cinsel istek ise bu konumda en yüksek şekilde çalışır. Her şeye açıktırlar fakat duygusal bağ da önemlidir. Duygusal derinlik ne kadar fazlaysa cinsel ilişkide o kadar yükselirler. Mars Akrep kadını kendisine ihtiyaç duyan, isteklerini de karşılayabilecek kişilerden hoşlanırlar. Biraz da gizemli olması daha da hoşlarına gider. Mars Akrep erkekleri ise zaten doğuştan bir çekicilik enerjisine sahiptir bu nedenle etkilemek istedikleri kişileri rahatça etkilerler. En azından dikkatini çekmemesi imkansız bir durum.

9. Mars Yay

Mars Yay konumuna sahip kişiler felsefeye ve ahlak konusuna yoğun ilgi duydukları için risk, kriz veya savaş esnasında ahlaklı olmaya çalışırlar. Fakat olayları abartmaya eğilimli oldukları için bu konuda tamamen başarıyı yakalayamayabilirler. Cinsel istekleri yüksektir. Mars Yay kadınları onu felsefi anlamda geliştirebilecek, ahlaki değerlerine uygun ve enerjik kişilere çekilir. Mars Yay erkekleri ise karşısındaki kişiyi dürüstlüğü, derin fikirleri ve verdiği güven ile etkilemeye çalışır.

10. Mars Oğlak

Mars Oğlaklar, azimli ve inatçı bir yapıya sahiptir. Bu konum fazlasıyla güçlüdür. Kişiye direnç verir. Yanmaz, paslanmaz çelik tavalar gibi bu kişiler de her zorluğun üstesinden gelir. Risk ve kriz anlarında mantıkları ve sistematik düşünce yapılarıyla en geçerli çözümü bulurlar. Düşmanlığı çekinilmesi gereken kişidir çünkü isterse önünde sonunda sizi kendine muhtaç eder ve öylece bırakır. Libidosu en yüksek konumlardan biridir fakat bunu belli etmez. Hatta en yakını bile gerçeği gördüğünde dumura uğrayabilir. Cinsellik çok önemlidir ve özel kalmasını isterler. Tabuları yoktur, diğer Oğlak konumlarının aksine yeniliklere açıktırlar. Mars Oğlak kadınları sosyal statüye sahip, işi gücü yerinde, özellikle yönetici ve soğuk kişilerden hoşlanır. Kendisi gibi dışarıdan rengini belli etmeyen kişilere çekilir. Mars Oğlak erkekleri ise güvenmedikleri kişilere kendini göstermez. Bir Mars Oğlak erkeği rahatça konuşabiliyorsa kesinlikle hoşlanıyor demektir.

11. Mars Kova

Kriz anında olsun savaş esnasında olsun mantığı elden bırakmazlar ve yenilikçi yapılarıyla etkisi altına almaya çalışır. Sürekli argümanlar sunarak karşısındaki kişinin kafasını karıştırabilir. Mars Kovalar; yeni, farklı deneyimlere ve ilgi çekici olan şeylere oldukça açıktırlar fakat libidoları çok yüksek olmayabilir. Arzu ve tutkusu yeniyi denemeye karşıdır. Mars Kova kadınları anlayışlı, ileri görüşlü, modern ve zeki kişilerden etkilenir. Mars Kova erkekleri ise karşısındakine ilgisini daha çok yeni fikirlerini paylaşarak merak ettiği bir şeyi onunla yapmak isteyerek belli eder.

12. Mars Balık

12. Mars Balık

Mars Balık kişileri hayalperest bir kişiliğe sahip oldukları için kriz ve savaş anında tehlikeye açık olabilirler. Gerçek dünya ile zor bağ kurmalarından kaynaklı iletişim kurmakta da güçlük çekebilirler. Fakat sanata yatkınlıkları muazzamdır. Kendilerini sanatla gösterebilirler. Cinsellik konusunda ise insanları büyülü havalarıyla etkilerler fakat kendileri aşk ve sevgi olmadan cinsel bir arzuyu içlerinde zor bulurlar. Arzulanmak ve istenmek hoşlarına gider. Mars Balık kadınları da bu nedenle kendisini isteyen ve ona şefkatle yaklaşan kişilere ilgi duymaya eğilimli olur. Merhametli ve sevgi dolu olması önemlidir. Mars Balık erkekleri ise romantikliği ile karşısındaki kişiyi etkilemeye çalışır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, Mars burcunuz sizi tanımlıyor mu? Yorumlarda buluşalım. 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
6
3
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın