Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Flört Ettiğinizi Ele Veriyor! Venüs Burcuna Dair Her Şeyi Tek Tek Anlatıyoruz

Nasıl Flört Ettiğinizi Ele Veriyor! Venüs Burcuna Dair Her Şeyi Tek Tek Anlatıyoruz

İnternete 'doğum haritası çıkarma' yazarak bir siteden doğum bilgilerinizi girerek Venüs burcunuzu öğrenebilirsiniz, hem de doğum saatinizi bilmenize gerek olmadan! 

Venüs burcumuzu öğrendiysek şimdi özelliklerini öğrenmeye geçebiliriz. Sizi şöyle içeriğe alalım. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzellik ve uyumla özdeşleşen gezegen: Venüs.

Güzellik ve uyumla özdeşleşen gezegen: Venüs.

Venüs, gökyüzünde Güneş ve Aydan sonra en rahat görünen bir gök cismidir. O ışıltısı insanı kendine hayran bırakır bu nedenle astrolojide de Venüs'ün yeri ışıltılı ve değerlidir.

Venüs, Boğa ve Terazi burcunun yöneticisi.

Venüs, Boğa ve Terazi burcunun yöneticisi.

Güzelliğin, zevkin, sefanın, sanatın ve uyumun temsilcisi Venüs, Boğa ve Terazi'nin yönetici gezegenidir. Bu nedenle de Venüs'ün temsil ettiklerini anlamak için bu burçlara bakmak mantıklı olacaktır. Maddi konulara, ilişkilere, nasıl yaklaştığımızı ve sadakate yakınlığımızı gösteren en önemli gezegendir.

İnsanın içinden gelenleri, aşkı ve sevgiyi ifade etme biçimidir.

İnsanın içinden gelenleri, aşkı ve sevgiyi ifade etme biçimidir.

Venüs, kadın ve erkekte farklı yorumlanan gezegenlerden biridir. Kadında nasıl flört ettiğini, kadınsı özelliklerini gösterirken erkeklerde ise nasıl kadınları beğendiğini gösterir. O zaman Venüs'ü tek tek burçlarda tanıyalım. 👇

1. Venüs Koç

1. Venüs Koç

Venüs Koçlar, kadın erkek fark etmeksizin çekici insanlardır. Ateş burcu olan Koç kişiye cazibe katar. Kadınları çekici olmalarının yanında oldukça cesurdur da ve istediklerini elde ederler ya güzellikle ya da savaşarak. Savaşmak, kavga etmek onlar için heyecanlıdır. Flört esnasında davetkar davranabilirler. Kadınsı özelliklerinden utanmaz ve açıkça sergiler. Erkekte Venüs Koç yerleşimi ise cesur, heyecanı seven ve hareketli kadınlardan hoşlanmasını sağlar. Bir Venüs Koç'un flört ettiği çok açıktır. İnsanın kafasında soru işaretleri bırakmaz.

2. Venüs Boğa

2. Venüs Boğa

Venüs yönettiği burçta olduğu için toprak elementinden olan Boğada maddi yönlerini daha çok gösterir. Ele tutulur şeylerde bu yönünü ortaya çıkartır. Örneğin Boğa'nın sabırlı yapısı Venüsle bir araya geldiğinde uzun soluklu işleri, roman yazmak gibi başarıyla halledebilir. Hem sanatta yeteneğini konuşturur hem de bunu adım adım emin biçimde yaptığı için keyif alır. Venüs Boğa ilişki esnasında sevdiklerine karşı sahiplenici bir tutum sergileyebilir. Biraz kıskanç olan Boğalar sevdiklerini kimseyle paylaşmak istemez ve onları koruma altında tutmak isterler. Venüs Boğa konumuna sahip bir kadın ayakları yere sağlam basan imajıyla karşısındaki insana güven vererek flört eder. Ne istediği ne yapacağı bellidir, tutarlıdır ve karşısındaki insanı bu öz güven ile hayran bırakır. Belki eşinden maddi anlamda garanti isteyebilir. Venüs Boğa konumuna sahip erkekse ayakları yere sağlam basan, zor gününde desteğini alabilecek ve güzel yemek kadınlardan hoşlanır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Venüs İkizler

Venüs İkizler olan kişiler adeta bir bülbül gibilerdir. Onlar sevgilerini konuşarak gösterirler. Ayrıca bu konuşmaları insana çok tatlı gelir. İlgisi çabuk dağılır ve çabuk sıkılabilir bu yüzden de biraz daldan dala aşk, flört hayatları olabilir. Venüs İkizler insana keyif verir. Venüs İkizler kadını güzel konuşması, enerjik yapısıyla karşısındaki insanı güldürerek flört eder. Birinden etkilendiyse en güçlü silahı olan o tatlı sözcüklerini kullanır. Bu konuda çok yeteneklidir ve biraz  da şeytan tüyü vardır. İlişkide de rahatlık ve iletişim arar. Venüs İkizler erkeği de zeki, konuşkan kadınlardan hoşlanır lakin biraz kovalamak ister. Venüs İkizler erkeğinin sadakati ise biraz muallaktadır, garanti veremeyiz.

4. Venüs Yengeç

4. Venüs Yengeç

Venüs Yengeç insanları tam olarak aile insanıdır. Samimi, sıcak, güven dolu bir enerjileri vardır. İnsan kendini evinde gibi hisseder. İlişkilerinde korumacı bir tavır sergiler, sarar sarmalar, besler. Sevdiği insanlara çok derin bağla bağlanır. Venüs Yengeç kadınları şefkatlidir ve bu yönlerini göstererek flört ederler. Arar, sorar ilgisini onu koruyup kollayarak belli eder. Romantiktir, sürprizler yapabilir. 'Senin için' diye atkı örer, yemek yapar, hediye alır. Sevdiğini sürekli düşünür. Venüs Yengeç erkeği ise güzellikten ziyade anaçlığa bakar. Karşısındaki kadın ne kadar anaçsa o kadar etkilenir. Yuvasında gibi hissettirecek kadınlardan çok hoşlanır.

5. Venüs Aslan

5. Venüs Aslan

Venüs Aslanlar da ateş elementinden olduğu için kişiye çekicilik ve cazibe katar. Bunun yanında biraz daha ağır hareket ederler ki klas olmak onlar için önemlidir. Fakat eğlenmeyi, eğlendirmeyi de çok iyi bilirler. Zaten bir Venüs Aslanın sizinle flört ettiğini anlamamınız mümkün değildir. İlgi alakasını açıkça belli eder ve hediyeler alır. Eli açık olan Venüs Aslanlar sevdiklerine karşı oldukça cömerttir. Lüks şeylere de bayılırlar. Venüs Aslan kadınları karşısındaki insana kendini değerli hissettirerek onunla flört eder. Senin farkındayım mesajını açıkça verir. Cesurdur, korkmaz. İçinden geleni yapar ve elde eder. İlişkide övmek ve övülmek ister. Venüs Aslan erkekleri ise her yerde koluna takıp gezdirebileceği kadınlardan hoşlanır, hem dış görünüş hem de birikim onlar için önemlidir  ve kendilerini öven kadınlara da bayılırlar.

6. Venüs Başak

6. Venüs Başak

Venüs Başaklar çok seçici insanlardır. Venüs bu konumda tam anlamıyla kendini hissettiremez ama kişiye duru ve saf bir güzellik katar. Her şeyi ince eleyip sık dokuyan Venüs Başak insanları sevdiklerini yardım ederek gösterirler. Sevdiği insanların işlerini kolaylaştırmak onlar için sevgilerini gösterme biçimidir. Venüs Başak kadının flört ettiğini anlamak ise biraz zordur. Zaten zor beğenen kişilerdir bir de çok belli etmezler. Yardım ederek, fikir danışarak ilgilerini belli ederler. Venüs Başak erkeği ise zeki kadınlardan hoşlanır, düzenli ve temiz kadınlar ilgisini çeker. Güzellikten ziyade duruluk ararlar. Ayrıca bu konuma sahip insanlar genç eş bulabilirler.

7. Venüs Terazi

7. Venüs Terazi

Venüs, yönettiği burçta olduğu için tüm özelliklerini rahatça gösterir. Çekici ve ılımlı havaya sahip Venüs Teraziler için her türlü ilişki çok önemlidir. Sanata karşı yeteneklilerdir ve dokundukları şeyleri güzelleştirirler. Aşık olunca tam bir romantik olurlar ve sadıklaşırlar. Kibar ve nazik olan bu kişiler, beğendikleri kişilere karşı fazlasıyla flörtözdür. Hoşlandıkları kişilere daha kibar ve her anlamda heveslidirler. Her şeyden haberdar ederler. Okudukları kitaptan beğendikleri okuyarak dahi ilgilerini gösterirler. İlgilenmiyorsa o tarafa bakmaz bile ama ilgiyi çok sever. İlginin varlığı onu motive eder. Venüs Terazi erkeği ise giyimine kuşamına özen gösteren, bakımlı, güzel ve kibar, rahatlıkla iletişim kurabileceği kadınlardan hoşlanır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Venüs Akrep

8. Venüs Akrep

Venüs Akrep kişileri Venüs'ün zarif ve anlayışlı yapısından daha ziyade şüphecidir. Tutkuları çok güçlü olan bu insanlar adeta açılması zor bir kutu gibidirler. Yakınlarına çok az insan alırlar. Venüs Akrep kadınları flört etmeden önce karşısındaki insanları derinlemesine tanımak isterler. Zor olmayı ve zoru severler. Flört ederken ise tutkuyla flört ederler. Eşleri benzerleri yoktur. Karşısındaki insana özel sorular sorarak ilgisini belli eder. Venüs Akrep erkekleri ise gizemli, seksi, tutkulu, güçlü kadınlardan hoşlanır.

9. Venüs Yay

Venüs bir diğer ateş burcu olan Yay'da iken çekicilik özelliği verir kişiye. Bunun yanında cesur ve hevesli davranışları çekiciliğine katkı sağlar. Bu kişiler yeni insanlara ve kültüre çok meraklıdır. Flört etmeye bayılırlar. Zevkleri ve hobileri vardır bunlar için masraflardan kaçınmazlar. Venüs Yay kadını samimi ve sıcaktır, karşısındaki insanı her anlamda mutlu edebilir ama ilgisinin kaybolmaması için karşısındaki kişinin de uğraşması gereklidir. Odağı dağılabilir, yeni biri dikkatini çekebilir tabii bunlar elbette aşık olmadan öncedir. Aşık olduğunda daha sadık bir yapıya bürünür. Venüs Yay erkekleri ise kafa dengi onu sıkmayan, birlikte maceralara gözü kapalı atlayabileceği kadınlardan hoşlanır.

10. Venüs Oğlak

10. Venüs Oğlak

Venüs Oğlaklar, ilişkilerinde ciddidir. Hatta size şöyle anlatayım uzun yıldır birlikte oldukları insanları telefonlarına isim soy isim olarak kaydeden kişiler, Venüs Oğlaklardır. Kolay kolay ilişkileri olmaz, önce güvenmek isterler. Hem maddi hem de manevi açıdan onları tatmin edecek insan isterler. İlişkilerde mantıkçı ve kontrolcüdürler. Olgun insanlar daha çok dikkatlerini çeker. Onlara yeni ve faydalı bir şey katacak insanlara ilgi gösterirler. Saygılı ve mesafeli yapıları flört ederken biraz esneyebilir ama asla mesafeyi tam olarak ortadan kaldırdıkları görülmez. Paraya fazlasıyla önem verirler hatta işleri bu nedenle ilk sırada gelebilir. Venüs Oğlak kadınları karşısındaki insanı duruşuyla, asaletiyle ve zekasıyla etkiler. Ayakları yere sağlam basan bu kadınlar sadece istedikleri erkekleri etkilerler onun dışında dışarıya buz gibidirler. Venüs Oğlak erkekleri ise kültürlü, yarınını düşünen ve her anlamda güvenilir kadınlardan hoşlanır. Olgun kadınlar dikkatini çeker.

11. Venüs Kova

11. Venüs Kova

Venüs Kova insanları farklı olandan etkilenir. Farklı olmayı sever. İletişim kurabildiği insanlar onun için değerlidir. Venüs Kova kadını zekasının farkına varacak kişilerle flört etmeyi sever. Mantıklı yaklaşımları ve önerileriyle karşısındaki insanı etkiler. Farkını fark edecekler onun için değerlidir. Farklı olanla farklı şeylerden sohbet ederek ilgisini gösterir. Venüs Kova erkeği ise onu şaşırtacak, sıra dışı fikirleri olan insanlardan etkilenir. Her zaman önce arkadaş olmak ister. Sohbet edebileceği insan onun için değerlidir.

12. Venüs Balık

12. Venüs Balık

Venüs Balıklar ilişkilerinde duyarlıdır ve karşısındaki insanın duygularına, düşüncelerine çok önem verir. Ona karşı hassasiyet oluşturur içinde. Erkeği ve kadını da sanata karşı yetenekli ve hayal gücü gelişmiş kişilerdir. Bu nedenle romantizmi de had safhada yaşamaya meyillidirler. Venüs Balık kadınlarının büyülü bir çekicilikleri vardır. Flört ederken bunu kullanır ve karşısındaki insanı merhametiyle etkiler. Fedakar yapısı aşkta kendisini kaybetmesine sebep olabilir. Venüs Balık erkekleri ise narin, hassas, duyarlı kadınlardan hoşlanır. Duygularını konuşmadan onunla paylaşabilecek kadınlara çekilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım. 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
10
5
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın