Görüş Bildir
Haberler
Hangi Konularda Şanslı Olduğunuzu Öğrenmek İstiyorsanız Jüpiter Burcunuzu Mutlaka Öğrenmelisiniz!

Hangi Konularda Şanslı Olduğunuzu Öğrenmek İstiyorsanız Jüpiter Burcunuzu Mutlaka Öğrenmelisiniz!

Astrolojide Jüpiter burcunuz size bu dünyada hangi konularda şanslı, doğuştan yetenekli olduğunuzu gösterir. Öğrenmek için sizi içeriğe alalım.

Jüpiter burcunuzu öğrenmek için internete 'doğum haritası çıkarma' yazarak doğum saatinizi bilmeden öğrenebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jüpiter, iyicil bir gezegendir.

Jüpiter, iyicil bir gezegendir.

Kişiye kolay yoldan ödüller verir. Tabii her zaman kendisine uygun davranıldığında. Her burçta da farklı konular vurgulanır. Bunları aşağıda tek tek açıklayacağız.

Bulunduğu burç konularına göre bolluk verir.

Bulunduğu burç konularına göre bolluk verir.

Aynı zamanda felsefeyle olan ilişkinizi, ahlak anlayışınızı da belirler. Yay burcunun asıl yöneticisi olduğu için de Yay burcuyla birincil derecede ilişkilendirilebilir. Bu da kişinin Jüpiter konumuna göre yabancı ülke veya insanlara karşı ne kadar ilgili olduğunu da yansıtır.

Büyük resmi görüp göremediğinizi gösterir.

Büyük resmi görüp göremediğinizi gösterir.

Olayların bütününü görebilme potansiyelinizi doğuştan belirler. Eğer düşük bir konumdaysa bu iş zorlaşır fakat farkında olmak iyileşmek için gereken ilk adımı atmaktır. 

Şimdi gelelim tek tek Jüpiter'in burçlara etkisine. 👇

1. Jüpiter Koç

1. Jüpiter Koç

Jüpiter Koçlar, ateşi daha da körükleyebilir. Girişimci ruha sahip Koç burcu, Jüpiter'de konumlandığında kişi risk almaktan korkmaz. Koç burcunun zekası Jüpiter'in genişleten etkisiyle kişiye zeka açısından bolluk verebilir. Fakat bu bolluk konuma sahip olan kişiye kendini beğenmişlik özelliği de verebilir. Koç'un girişkenliği ve zekasıyla insanları yönlendirmede, pazarlama işinde, liderlikte başarılı olmasını sağlayabilir. Kişinin alması gereken ders, zekasıyla çok fazla övünmemesidir. Felsefeden anlayan bu kişiler mütevazı olmayı öğrenmelidir. Girişken oldukları konularda bolluk ve şans onlarla olur.

2. Jüpiter Boğa

2. Jüpiter Boğa

Jüpiter Boğa burcu konumuna sahip kişiler, para kazanma işinde zorlanmaz. Ellerini attıkları büyük veya küçük her işten maddi manevi kazanç sağlayabilirler. Bunun yanında lükse ve sanata düşkünlüğü ile bilinen Boğa burcunun bu özelliklerini fazlasıyla da içlerinde bulabilirler çünkü Jüpiter'in genişletme etkisi vardır. Bu nedenle evlerinde güzel ve kaliteli eşyalara yer ayırmaya özen gösterirler. Paralarını buralara harcayabilirler. Dikkat edilmesi gereken nokta ise 'para zaten beni buluyor' deyip rehavete kapılmamalarıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Jüpiter İkizler

Jüpiter İkizler kişilerinin fikir dünyaları, zihin dünyaları alabildiğine geniştir. Jüpiter İkizler insanı için düşünmek tutkulu bir iştir. Her konu hakkında bilgi sahibi olmak, okumak, öğrenmek, akademik başarı elde etmek isterler. Düşünme işinde fazlasıyla iyiyken gerçeğe geçirmekte biraz zorlanabilirler. Bu nedenle soyutu somuta çevirebilen kişilerle yakın bağ kurarlarsa teorilerini pratikte de görebilirler. İyi bir yazar veya yapımcı olma açısından şanslılar.

4. Jüpiter Yengeç

4. Jüpiter Yengeç

Jüpiter Yengeçler anne bakımından şanslı olabilir. Anneden kalan mirası işaret edebilir. Koruma içgüdüleri oldukça gelişmiştir. Aile ve sevdiklerini koruma işinde oldukça iyilerdir. Eli açık ve yardımsever özelliklere sahiptirler. Vatanseverlik duyguları gelişmiş olan bu kişiler ruhsal anlamda da kendilerini güvende hissederler. İnsanların neye ihtiyacı olduğunu kolayca sezebildikleri için politika gibi konularda başarı yakalayabilirler.

5. Jüpiter Aslan

5. Jüpiter Aslan

Jüpiter Aslan konumuna sahip kişiler mükemmel olma ateşi ile tutuşurlar. Her güzel şeyin 'en'i olmaya meraklıdırlar. Bu nedenle giyimine kuşamına, okuluna, bulunduğu ortama çok dikkat eder. Kendisini gösterebileceği ortamlarda bulunmayı tercih eder. Kendisine verilen işleri de en iyi şekilde yapacağından iş hayatında kısa sürede başarı kaydedebilirler. Sanata yetenekleri vardır ve kendileri için iyi olanı bilirler. Eğer reklamcılık, oyunculuk gibi işlerde bulunurlarsa Jüpiter Aslan konumları onlara yardım edecektir.

6. Jüpiter Başak

6. Jüpiter Başak

Jüpiter Başaklar, detaya fazla takıldıkları için bazen büyük resmi kaçırabilirler. Öğrenmeleri gereken ilk şey detaylarda kaybolmadan resmin tamamını görmektir. Bunun dışında hobilerinden dahi para kazanma konusunda şanslıdırlar. Öğretme güçleri yüksek olduğu için öğretmenlik mesleğinde başarı yakalayabilirler. İş ahlakı yüksek ve iş ortamında rahat eden insanlardır.

7. Jüpiter Terazi

7. Jüpiter Terazi

Güzelliğe ve bilgiye hayran olan Jüpiter Teraziler için sevilmek önemli bir konudur. Jüpiter onların sanat yönünü geliştirirken politik anlamda da yetenekler de sunmuştur. İnsanların işlerine yardım etme konusunda başarılı olurlar. Şiire, ve müziğe yetenekliler bu konulara yahut adaletle ilgili işlerde ilerlediklerinde Jüpiter onları korur kollar ve ödüllendirir. Evliliğe dair umut beslerler lakin 'daha iyisi'ni beklerken bunu erteleyebilirler. Öğrenmeleri gereken şey ellerindekinin kıymetini bilmek ve içlerinde yaşadıkları kararsızlıkları çözüme ulaştırmalıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Jüpiter Akrep

8. Jüpiter Akrep

Jüpiter Akrep, kişiye ileri görüş konusunda daha da yetenek verir. Olayların arkasını görmekte bir numaradırlar. Hem resmin tamamını hem ayrıntıları hem de anlatılmak isteneni çok iyi fark ederler. Bu konularda yaptıkları işlerde şans onlarladır. Dedektiflik, ruhbilimi, askerlik gibi işleri başarıyla gerçekleştirip meyvelerini rahatlıkla toplayabilirler.

9. Jüpiter Yay

Jüpiter kendi burcunda olduğu için kişiye temsil ettiği konularda şans getirir. Yüksek öğretim, felsefe, yabancı ülkeler gibi konulara kişi derin bir istekle doludur ve bu konularda şanslıdır. Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi bildikleri için bu konularda şanslı olabilirler. Ayrıca edebiyat, hukuk gibi alanlarda da Jüpiter onlara yardım edecektir. Altıncı hisleri sayesinde olası tehlikeleri sezerek olay mahallinden uzaklaşabilirler. Bu nedenle de korunduklarını düşünürler.

10. Jüpiter Oğlak

10. Jüpiter Oğlak

Doğuştan yönetici özelliğine sahip Jüpiter Oğlaklar, iş hayatına girdikleri andan itibaren Jüpiter onlara destek olur. Fakat güvenli ve temkinli olmaya meyilli oldukları için gelişmeleri yahut ilerlemeleri zaman alabilir. Ticaret, para konularında da bu nedenle şansları daha yüksektir. Heves ettiğiniz konularda sıkı ve emin çalışarak ilerlemeniz size işin sonunda büyük kazançlar sağlayacaktır.

11. Jüpiter Kova

Jüpiter Kova kişileri geniş bir arkadaş çevresine sahip olabilir ve bu sayede de şans onları bulur. Özgürlükçü ve yenilikçi düşüncesinin yanında iyilik yapmayı görev edinmişlerdir ve bu nedenle de insanlar tarafından sevilirler ve sayılırlar. Grup çalışmalarıyla yeteneklerini daha iyi ortaya çıkardıkları için Jüpiter Kova burçlarının bir topluluk içinde çalışması başarı anlamında daha şanslı olmasını sağlar. İnsanların yararına, akıl ve hayal gücünün birlikteliğinden meydana gelen işlerde örneğin mimarlık gibi Jüpiter destekçileri olacaktır.

12. Jüpiter Balık

12. Jüpiter Balık

Jüpiter'in yöneticiliğini yaptığı bir diğer burç Balık olduğu için, Jüpiter Balıklar doğuştan şanslı insanlardır. Diğer insanlar tarafından rahatça sevildikleri için işleri onlar için halleden insan bulmakta rahattırlar. Her olayda dört ayak üstüne düşmeyi başarırlar. Adeta ilahi bir güç tarafından korunurlar. Sanata karşı yeteneklerini fark edip geliştirerek şanslarını daha da arttırabilirler. Fakat gerçek ve dış dünyaya ayak uydurmayı öğrenmeleri gerekir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım. 👇

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
11
5
5
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?