Görüş Bildir
Haberler
Netflix'te İzleyecek Bir Şey Bulamayanlara "Nasıl Kaçırmışım?" Dedirtecek Reality ve Talk Show Programları

Netflix'te İzleyecek Bir Şey Bulamayanlara "Nasıl Kaçırmışım?" Dedirtecek Reality ve Talk Show Programları

01.12.2021 - 07:45

Uzun ve yorucu bir gün oldu değildi mi? 'Kim, kiminle, nerede, ne yapıyordu?' sorularıyla beyninizi daha fazla zorlayacak kurmaca yapımlar yerine kafanızı boşaltacak bir şeyler izlemeye ne dersiniz? Şimdi rahatça arkanıza yaslanıp koltuğunuza kurulun ve Netflix'i açın. Çünkü sizin için Netflix platformunda izlenebilecek reality ve talk şovlardan oluşan bir liste hazırladık. İşte, eğlence ve rahatlama garantili öneriler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Floor is Lava (2020-) - IMDb: 5.3

12. Floor is Lava (2020-) - IMDb: 5.3

Bu izlemesi oldukça keyifli formatta zemine basmak yasak. Çocukken oynadığımız yerden yüksek oyununu hatırlıyor musunuz? Hani ebe ayağı yere değenleri yakalamaya çalışırdı. İşte; gününüzü eğlenceye boğacak bu Netflix yapımında yarışmacılar, tabanı kırmız boya dolu bir odada yere basmadan hedefe ulaşmaya çalışıyor.

11. Awake: The Million Dollar Game (2019-) - IMDb: 5.9

11. Awake: The Million Dollar Game (2019-) - IMDb: 5.9

Birbirinden komik anlara şahit olmanızı sağlayacak uykusuz yarışmacılara hazır olun. Zira bu şov, 1 milyon dolarlık ödül için uykusuz kalmayı gerektiriyor. Elbette katılımcılar için zorluk bu kadarla bitmiyor. Uykusuzluktan bitap haldeki yarışmacılardan türlü oyun ve etaplarda da başarılı olmaları bekliyor. Yarışmacıların birkaç dolar daha fazla kazanmak için nereye kadar gidebileceklerini izlerken gözlerinizi ekrandan ayıramayabilirsiniz.

10. Love is Blind (2020-) - IMDb: 6.1

10. Love is Blind (2020-) - IMDb: 6.1

Aşkın gözü kör olabilir ama kesinlikle sağır değil. Klişe belki ama şova dönüştüğünde bu tanımlama harikalar yaratıyor. Netflix'in tartışmasız en iyi reality şovlarının başında yer alan Love is Blind, farklı bir tarzda çöpçatanlığa soyunuyor. Hayatlarının aşkını bulma şansını bu programda da denemek isteyen kadın ve erkekler, konsept uyarınca ayrı evlere yerleştiriliyor. Sonrasında buluşmaya çıkan çiftlerin arasında da bir duvar oluyor. Birini fiziksel olarak görmeden sevebilir misiniz? Sorunun cevabı için sizi bu şovu izlemeye davet ediyoruz.

9. Selling Sunset (2019-) - IMDb: 6.4

9. Selling Sunset (2019-) - IMDb: 6.4

Kestirmeden gidiyoruz: The Real Housewives ve Keeping Up with the Kardashians şovlarında sevdiğiniz ne varsa bu şovda buluşuyor. Üstelik tüm o dram, gözyaşı, kavga ve gerginliklere Los Angeles'in muhteşem evleri eşlik ediyor. Gerçek emlak komisyoncularının üst düzey bir markette geçen çılgın pazarlama yarışı, tam çekirdek çitleyerek izlenecek türden.

8. Tidying Up with Marie Kondo (2019) - IMDb: 6.6

8. Tidying Up with Marie Kondo (2019) - IMDb: 6.6

Kapağını açtığınızda dolabınız kıyafetlerinizi adeta üstünüze püskürtüyor, depo olarak kullandığınız odanın kapısını bile açamıyorsanız size bir mucize gerek. Ufak tefek ve narin yapısı ile Tinkerbell'i andıran sevimli Marie Kondo, isterseniz yardıma hazır. 'Benden daha beteri varmış!' dedirten evlerde yarattığı değişimlerle, bu katla-küçült-organize et perisini keyifle izleyeceğinize eminiz. Elbette, programdan öğrendiğiniz ipuçlarını uygulamayı da başarırsanız harika olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Blown Away (2019-) - IMDb: 7.1

7. Blown Away (2019-) - IMDb: 7.1

El sanatlarına meraklıysanız yaratım sürecinin zorluğunu bilirsiniz. Bizce cam üfleme ustalarını bir araya getirmek, harika bir prodüksiyon fikri. Cam ile yapılan heyecan verici çalışmaları izlemek ve sonuçta çıkan sanat eserlerine hayran kalmamak ise imkansız. Daha nitelikli bir şov arayışında iseniz kıyasıya yarışan bu sanatçılar, sizde bağımlılık yaratabilir. Yarışmacılara duyacağınız sempati ile sıklıkla isimlerini anarsanız şaşırmayın.

6. The Big Family Cooking Showdown (2017-2018) - IMDb: 7.1

6. The Big Family Cooking Showdown (2017-2018) - IMDb: 7.1

BBC televizyonun bu eğlenceli yemek şovu, ailece farklı bir şeyler izlemek isteyenlerin için ideal. Kavga ve maksadını aşan eleştiriler içermeyen bu yemek şovunda aileler yarışıyor. Programa katılan aileler, en sevdikleri yemekleri 1 saat içinde pişirdikten sonra dünyaca ünlü iki şefe tattırıyor. Ancak bu şovda, diğer yemek odaklı reality şovlardan alışkın olduğumuz idam mangasının önüne dizilme gibi bir durum yok. Sunucularından katılımcılarına kadar herkes o kadar sempatik ki! İzlerken gülümseten bu şov; ailece sofraya oturma, hatta mutfağa girme isteğinizi körüklenebilir.

5. The Circle (2020-) - IMDb: 7.3

5. The Circle (2020-) - IMDb: 7.3

Bir dönemin fenomen reality şovu Biri Bizi Gözetliyor evini hatırlıyor musunuz? İşte Circle, 'BBG'nin üzerine Kısmetse Olur sosu dökülse nasıl olurdu?' sorusuna cevap niteliğinde. Şov, yarışmacıların kendilerine tahsis edilen dairelere yerleşmesi ile başlıyor. Tahmin edeceğiniz üzere yarışmacılar birbirini göremiyor. Katılımcılar sadece 'Çember' isimli bir platform üzerinden sesle iletişim kurabiliyor. Şimdi sıkı durun, yarışmacılar Çember'de  kimliklerini gizleyerek kendilerini nasıl tanıtmak isterse öyle bir kişilik yaratabiliyor. Eğlenceli değil mi?

4. Ultimate Beastmaster (2017-2018) - IMDb: 7.3

4. Ultimate Beastmaster (2017-2018) - IMDb: 7.3

Ninja Warrior'u sevenlerin ıskalamaması gereken bir şov olan Ultimate Beastmaster'i izlemek oldukça keyifli. Farklı ülkelerden gelen, farklı mesleklere sahip 18 yarışmacı; 'beast' adı verilen bir parkurda kıyasıya mücadele ediyor. İlerleyen sezonlarında ülkeler arası rekabetin de kızıştığı bu program, stresini alıp götürecek kadar adrenalin yüklü.

3. The World's Most Extraordinary Homes (2017-2018) - IMDb: 7.6

3. The World's Most Extraordinary Homes (2017-2018) - IMDb: 7.6

Farklı konulara yoğunlaşan, rahatlatıcı ve ilham veren bir seyirlik istiyorsanız bu şov sizin için ideal. Klasik yık-baştan yap ve dekorasyon programlarının aksine, Netflix'in bu iddialı yapımı övgüleri hak ediyor. Ödüllü mimar Piers Taylor ve oyuncu Caroline Quentin; 'Ne evler varmış!' dedirten, hayal gücünün sınırlarını zorlayan tasarım harikası evleri geziyor. Kullanılan malzemelerden, mimariye kadar birbirinden özel ve değişik bu evleri seyretmek, gerçekten insanın tüm yorgunluğunu alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman (2018-) - IMDb: 7.9

2. My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman (2018-) - IMDb: 7.9

Bir dönemin yükselen trendi ile her kanalda kendine yer bulan talk şovlar popülaritesini koruyor. Netflix, çıtayı bir tık yükselterek izleyicilerine David Letterman ile 3 sezonluk bir keyif sunuyor. Her ne kadar Gandalf'ı andıran yeni imajı ile Letterman bizi biraz şaşırtsa da sohbetinde değişiklik olmamış. Kişisel başarı hikayesine dönüşen Kim Kardashian ile yaptığı sohbeti özelikle öneriyoruz.

1. Comedians in Cars Getting Coffee (2012-) - IMDb: 8.1

1. Comedians in Cars Getting Coffee (2012-) - IMDb: 8.1

Huzurlarınızda 'hiçbir şey hakkındaki her şey' olarak tanımlanan efsanevi dizi Seinfeld'in yaratıcısından şahane bir şov. Jerry Seinfeld, TV ve eğlence sektöründe yer alan isimleri, muhteşem araba koleksiyonu ile gezintiye çıkarıyor. Konuklar arasında kimler yok ki! Jimmy Fallon, Ricky Gervais ve Tina Fey; bu nefis yapımın ilk sezon konukları arasında yer alıyor. İddia ediyoruz; bu keyifli sohbetleri izlerken siz de kendinizi yakın bir arkadaşınız ile kahve içiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu yüzden aman kahvenizi demlemeden ekran karşısına geçmeyin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın