Görüş Bildir
Haberler
Netflix Cephesinden Sevindirici Haber: Atiye Üçüncü Sezon Onayını Aldı, Yeni Türk Dizi ve Filmleri Yolda!

Netflix Cephesinden Sevindirici Haber: Atiye Üçüncü Sezon Onayını Aldı, Yeni Türk Dizi ve Filmleri Yolda!

İzleyecek yeni diziler varmış, biz öyle duyduk!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Müjdemizi isteriz! Netflix geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir etkinlikte Türkiye yapımı yeni dizi ve film projelerini duyurdu.

Müjdemizi isteriz! Netflix geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir etkinlikte Türkiye yapımı yeni dizi ve film projelerini duyurdu.

Anlaşılan o ki Hakan: Muhafız ve Atiye’ye kardeş geliyor ve nurtopu gibi üç yeni dizimiz daha oluyor. Bunlara ek olarak bir de film projesi var tabii...

Yapılan etkinlikte, önümüzdeki dönemde Türkiye dahil 190 ülkede yayına girecek olan yapımlara dair ilk detaylar duyuruldu.

Yapılan etkinlikte, önümüzdeki dönemde Türkiye dahil 190 ülkede yayına girecek olan yapımlara dair ilk detaylar duyuruldu.

Öncelikle hali hazırda ilk sezonu yayımlanmış olan Atiye’den bahsedelim. 

Bildiğiniz gibi Atiye’nin ikinci sezonu Eylül 2020’de ekrana gelecek. Bununla birlikte Atiye’nin üçüncü ve son sezonu da Netflix’ten onayı aldı. Üçüncü sezon çekimlerinin önümüzdeki aylarda başlaması planlanıyor.

Gelelim yeni yapımlara…

Gelelim yeni yapımlara…

Netflix’in 2020 yılında yeni Türk yapımlarına yer vermeye oldukça hevesli olduğunu söyleyebiliriz. Netflix’te ekrana gelecek olan Türk yapımı ilk filmin “Yarına Tek Bilet” olacağı ve yaklaşmakta olan dizilerin de Fatma, Sıcak Kafa ve Şimdiki Aklım Olsaydı isimli diziler olacağı duyuruldu. 

Tabii, bunlara ek olarak Aşk 101, 50 m2 ve Exatlon Challenge de 2020’de izleyicilerle buluşacak. Dilerseniz, size biraz yeni projelerden bahsedelim.

Şimdiki Aklım Olsaydı

Şimdiki Aklım Olsaydı

Ay Yapım tarafından üretilen ve yönetmenliğini Umut Aral ile Çağan Irmak’ın üstlendiği bu dizinin oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Birkan Sokullu, Burak Yamantürk, Elifcan Ongurlar, Ümit Erlim, Ahmet Rıfat Şungar, Mustafa Avkıran, Selçuk Borak, Feyyaz Yiğit ve Filiz Taçbaş gibi isimler yer alıyor. Dizinin konusu ise şöyle:

Reyhan (Özge Özpirinçci), Nadir (Birkan Sokullu) ile olan 10 yıllık evliliği içinde kaybolmuş mutsuz bir kadındır. Evliliğinden, sünnetinden beri tanıdığı kocasından, patlak bir prezervatif sonucu hamile kaldığı 9 yaşındaki ikizlerinden, yaşadığı hayattan en çok da kendinden yorulup fena halde sıkıldığı günün gecesinde, yani 27 Temmuz 2018 saat 20.13’de yüzyılın hatta 500 yılın en güçlü kanlı ay tutulması gerçekleşir ve Reyhan bir mucize eseri on yıl öncesine, hayatının dönüm noktası olan o geceye, yani Nadir’in evlenme teklif ettiği o 'büyük an'a hem de şimdiki aklıyla geri döner.

Fatma

Fatma

Özgür Önürme’nin kaleme aldığı ve Başak Abacıgil tarafından hayata geçirilen “Fatma” dizisinin konusu şöyle:

Fatma (35) sıradan bir temizlikçidir. Kocası Zafer hapisten çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolur. Zafer’i aramaya koyulan Fatma ise bu sırada beklenmedik bir cinayet işler. Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayeti öğrenmesiyle, Fatma’nın hayatta kalmak için öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmaz. Bu durum, Fatma için bugüne kadar yaşadığı her şeyin intikamını alabileceği bir ritüel haline gelir. Fatma artık bir yandan koca dünyaya sığdıramadığı masum oğlunun öcünü almak isteyen bir anne, diğer yandan işlediği her cinayette kimsenin kendisinden şüphelenmediği 'temizlikçi kadın' olarak hayata devam eder ve kocasını aramaya başlar. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sıcak Kafa

Sıcak Kafa

Dil ve konuşma yoluyla bulaşan bir delilik salgınının alt üst ettiği dünyada, gizemli bir şekilde bu hastalıktan etkilenmeyen tek kişi, eski bir dilbilimci olan Murat Siyavuş'tur. Acımasızlığıyla ünlü 'Salgınla Mücadele Kurumu' tarafından arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve İstanbul’un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan 'sıcak kafa'sının sırrının peşine düşer.

Yarına Tek Bilet

Yarına Tek Bilet

Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger'in yer aldığı, yapımcılığını ise OG Medya ve PTOT Film’in birlikte üstlendiği 'Yarına Tek Bilet' Netflix'in ilk Türk yapımı filmi olma unvanını taşıyor. 19 Haziran'da yayımlanması beklenen filmin konusu şöyle:

Ankara’dan İzmir’e doğru bir yolculuk sırasında birbirine rastlayan iki yabancının romantik hikâyesini konu alıyor. İkilinin sürtüşmeyle başlayan ilişkisi, birbirlerini tanıdıkça aslında geçmişe bir sünger çekmek istediklerini fark etmeleri ve kendi gerçekleri ile yüzleşmeye başlamalarıyla farklı bir yola evrilir.

Exatlon Challenge

Exatlon Challenge

2017'den beri spor ve reality’yi birleştiren Exatlon, yepyeni versiyonuyla izleyicisiyle buluşuyor: Exatlon Challenge. Yeni format, Türkiye’nin en popüler influencer’larını Exatlon'un çekişmeli dünyasında görme şansı bulacağız.

Orkun Işıtmak’ın sunduğu ve Oğuzhan Uğur’un Exatlon Face-Off bölümleriyle yer aldığı, Türkiye’de 3 Temmuz’da yayına girecek olan fenomen yarışma Exatlon Challenge, hem en başarılı hem de en cesaretli influencer’ını arıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
25
9
6
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nope nothing

Şimdiki Aklım Olsaydı: Kore dizilerinin de sıkça konu aldığı mutsuz bir evlilik ve ardından gelen zamanda yolculuk hikayesi gerek halkımızın zevki gerekse oy... Devamını Gör

Aybüke Çetin

Elanur kim netflix kim ya yapmayın

thesivasli

Sonlara doğru çok kötü şeyler oluyor...