Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Spotless'tan Unorthodox'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Spotless'tan Unorthodox'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
10.08.2022 - 11:25

Dizi izlemek çok keyifli bir aktivite olsa da kendini kaptıracağın diziyi bulmak bazen zor olabiliyor. 'Hangi diziyi izlesem?' sorusuna yanıt bulmanı kolaylaştırmak için sana kapsamlı bir öneri listesi hazırladık. Listede bilim kurgudan aksiyona, komediden drama pek çok türden diziyi bir arada bulacaksın.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan detaylara ışınlanıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Outcast (2016-2017)

Outcast (2016-2017)

Özet: Outcast'te hayatı boyunca neden doğaüstü varlıklardan mustarip olduğuna dair cevaplar genç bir adamın hikâyesi anlatılıyor. Dizi, bedeni sekiz yaşından beri şeytan tarafından ele geçirilen Kyle Barnes’ı merkeze alıyor. Normal bir hayat yaşamak isteyen Barnes, Reverend Anderson isimli bir vaizin yardımıyla, kafasındaki soruların cevaplarını arayacak.

Oyuncular: Patrick Fugit, Philip Glenister, Wrenn Schmidt

Yaratıcı: Robert Kirkman

Scream Queens (2015-2016)

Scream Queens (2015-2016)

Özet: Korku-komedi harmanını başarılı bir şekilde işleyen Scream Queens, her sezonunda farklı bir konu ve karakterlere yer veriyor. Bir üniversite ve bir hastane de dâhil olmak üzere farklı yerlerde geçen dizinin ilk sezonunda bir seri katil tarafından terörize edilen karakterlerle karşılaşıyoruz.

Oyuncular: Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, John Stamos

Yaratıcılar: Ryan Murphy, Brad Falchuk, Ian Brennan

Dead of Summer (2016)

Dead of Summer (2016)

Özet: Okulların tatile girdiği 1989 yazında bir grup öğrenci kamp yapmak için Camp Clearwater'a gider. İlk aşkların, ilk öpücüklerin yaşandığı kampta ilk cinayetler de yaşanmaya başlar. Eğlenceli bir yaz kampı olması gerekirken korku ve kötülüğün baş gösterdiği ölüm kalım savaşına dönüşür.

Oyuncular: Elizabeth Mitchell, Elizabeth Lail, Alberto Frezza

Yaratıcılar:  Adam Horowitz, Edward Kitsis, Ian B. Goldberg

İçeriğin Devamı Aşağıda

Call My Agent (2015-2020)

Call My Agent (2015-2020)

Özet: Call My Agent, Paris'teki bir oyunculuk ajansında geçiyor. Paris oyunculuk ajansı ASK, mali yıkımla karşı karşıyadır. Şirketin kurucusu Samuel Kerr, Brezilya'daki tatili sırasında ölünce, yeni yatırımcı arayışına girilir. Ajansın menajerleri bu süreçte yıldız müşterilerini memnun etmek ve şirketlerini ayakta tutabilmek için büyük bir mücadeleye girişir.

Oyuncular: Camille Cottin, Thibault de Montalembert, Grégory Montel

Yaratıcı: Fanny Herrero

Never Have I Ever (2020-2023)

Never Have I Ever (2020-2023)

Özet: Devi, Hindistan'dan Amerika'ya göç etmiş bir aileye mensuptur. O, başarılı bir öğrenci olmasına karşın travmatik bir yıl geçirmiştir. Bir yandan kendisine çeki düzen vermeye çalışırken bir yandan da sosyal ilişkileri ve duygularıyla cebelleşmektedir. 

Oyuncular: Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Darren Barnet

Yaratıcılar: Lang Fisher, Mindy Kaling

Spotless (2015)

Spotless (2015)

Özet: Spotless, suç mahalli temizleme servisi sahibi bir adamın kendisini suç dünyasının tam içinde bulmasını takip ediyor. Jean, bir olay yeri temizleme şirketinin sahibidir. Sakin, sıradan bir yaşantısı olan Jean’in hayatı kardeşi Martin’in ortaya çıkmasıyla bozulur. Martin bir suça karışır ve yardım etmesi için kardeşine gider. Geçmişi yüzleşmek zorunda kalan Jean, kardeşi yüzünden kendisini suç dünyasının içerisinde bulur.

Oyuncular: Marc-André Grondin, Denis Ménochet, Miranda Raison

Yaratıcılar: Corinne Marrinan, Ed McCardie

Pieces of Her (2022-)

Pieces of Her (2022-)

Özet: Genç bir kadın, annesiyle bir Cumartesi öğleden sonra dışarıda vakit geçirirken hayatının kırılması noktası olacak bir saldırıya uğrar. Saldırıdan sonra annesi hakkında gizli kalan sırları ve onun karanlık geçmişini keşfedecektir.

Oyuncular: Toni Collette, Bella Heathcote, Jessica Barden

Yaratıcı: Charlotte Stoudt

İçeriğin Devamı Aşağıda

O sabor das margaridas (2018-2020)

O sabor das margaridas (2018-2020)

Özet: Dizide küçük bir Galiçya kasabasında bir kızın esrarengiz kaybını araştırmak üzere gelen dedektif Rosa Vargas'ın yaşadıkları anlatılıyor. Genç bir dedektif olan Rosa Vargas, ilk davasında bir kayıp vakasını araştırmakla görevlendirilir. Genç bir kızın kaybolmasını soruşturmak için küçük bir Galiçya kasabasına gelen Rosa, yerel polis memurlarının yardımları ile davayı araştırmaya başlar. Yerel polis memurları, birbirlerine sıkı sıkıya bağlı insanların yaşadığı kasabada bu tip olaylara pek rastlanmadığı için, kızın kayıp olmadığını, kendi isteği ile şehri terk ettiğini düşünmektedir. Ancak araştırmada iyice derinlere inan dedektif Rosa, birçok kadın cesedine ulaşır. Yaşanan cinayetleri çözmek ve kayıp kızı bulmak için gece gündüz çalışan Rosa’nın bu davayla ilgilenmesinin bir nedeni de geçmişi ile olan bağlantısıdır.

Oyuncular: María Mera, Santi Prego

Yaratıcı: Eligio R. Montero

Unorthodox (2020)

Unorthodox (2020)

Özet: Görücü usulü evliliğinden ve dini cemaatinden kaçan bir kadının dokunaklı hikâyesi... Unorthodox, kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen genç bir kadının hikayesni konu ediyor. Görücü usulü evliliğe zorlanan genç bir kadın, hayallerine koşmaya karar vererek kaçar. Hem bu evlilikten hem de dini topluluktan kaçmaya çalışan kadın, kendisine yeni bir hayat kurmak için Berlin'e yerleşir. Ancak geçmişi genç kadının peşini bırakmayacaktır.

Oyuncular: Shira Haas, Amit Rahav, Jeff Wilbusch

Yaratıcı: Anna Winger

Shadowhunters: The Mortal Instruments (2016-2019)

Shadowhunters: The Mortal Instruments (2016-2019)

Özet: Clary Fray adlı sıradan bir genç kızın esrarengiz hikâyesini anlatan dizi Cassandra Clare'in kitap serisinden uyarlandı. Clary Fray 18. yaş gününde yarı insan yarı melek olan ve şeytanlarla savaşan Shadowhunter soyundan geldiğini öğrenir ve bu gerçek hayatını tümden değiştirir. 

Oyuncular: Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Alberto Rosende

Yaratıcı: Edward Decter

İçeriğin Devamı Aşağıda

3% (2016-2020)

3% (2016-2020)

Özet: Yakın geleceğin Brezilya'sında geçen dizi, sınıf farkını ortaya koyan, zenginlerle yoksulları arasındaki keskin sınırlara dikkat çeken başarılı bir atmosfer sunuyor. İkiye bölünmüş dünyada bir taraf modern, zengin bir yaşam sürerken diğer taraf ise ekonomik açıdan oldukça kötü, sefalet ve yoksulluk içinde hayatta kalmaya çalışmaktadır. Zorlu şartlarda yaşayan insanlara dünyanın daha iyi olan tarafına geçmek için bir şans verilir. Fakat bu şansı elde etmek hiç kolay olmayacaktır. Çünkü aday olan insanlardan sadece %3'ü sefaletten kurtulabilecektir. 

Oyuncular: Bianca Comparato, Vaneza Oliveira, Rodolfo Valente

Yaratıcılar: Cesar Charlone, Pedro Aguilera

Home for Christmas (2019-2020)

Home for Christmas (2019-2020)

Özet: Romantik komedi türündeki Home for Christmas'ın odağında 30 yaşındaki müzmin bekar Johanne var. Çevresindeki insanlar sürekli genç kadının ilişki durumu hakkında yorumlarda bulunur. Artık bu konuşmalardan sıkılan Johanne, buna bir son vermek ister. Noel yaklaşmaktadır ve Johanne Noel'de eve götüreceği bir partner bulmak için harekete geçer. 24 günlük bir ava çıkan Johanne, Noel'i birlikte geçirebileceği birini bulabilecek midir?

Oyuncular: Ida Elise Broch, Arthur Hakalahti, Hege Schøyen

Yaratıcılar: Per-Olav Sørensen, Anna Gutto

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın