Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! 11.22.63'ten The Pacific'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! 11.22.63'ten The Pacific'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
07.08.2022 - 11:18

Dizi izlemek isteyip de hangi türden nasıl bir diziye başlayacağını bir türlü kestiremeyenlere için yine şahane önerilerimiz var. 'Ne izlesem?' sorusuna korku dizileri, bilim kurgu dizileri, suç dizileri, komedi dizileri, romantik diziler gibi türlerden seçtiğimiz dizilerle yanıt veriyoruz üstelik. 

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan detaylara ışınlanıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Black Spot (Zone Blanche / 2017-)

Black Spot (Zone Blanche / 2017-)

Özet: Black Spot, bir polis şefi ve eksantrik yeni bir savcıyı odağına alıyor. İkili bir ormanın kenarındaki izole bir kasabada bir dizi tüyler ürpertici suçu ve ürkütücü olayı araştırıyor.

Oyuncular: Suliane Brahim, Hubert Delattre, Laurent Capelluto

Yaratıcı: Mathieu Missoffe

Top of the Lake (2013-2017)

Top of the Lake (2013-2017)

Özet: Top of the Lake, küçük bir kızın kaybını araştırmakla görevlendirilen dedektif Robin Griffin'i takip ediyor. Robin, Tui adındaki kızı bulmaya çalışırken, kızın dondurucu soğukluktaki bir göle girmeye çalıştığını öğrenir. Gölden çıkarıldıktan sonra kontrole götürülen genç kızın 5 aylık hamile olduğu ortaya çıkar. Robin'in tecavüze uğradığını düşünen Robin, bu olayı araştırmaya karar verir. Ancak olay ile ilgili bilgi edindikçe kendisi ile ilgi bilmediği gerçeklerle karşı karşıya kalır.

Oyuncular: Elisabeth Moss, Holly Hunter, Peter Mullan

Yaratıcılar: Jane Campion, Gérard Lee

11.22.63 (2016)

11.22.63 (2016)

Özet: Lisede İngilizce dersleri veren öğretmen Jake Epping'i odağına alan dizi bilim kurgu türünde dokunaklı bir hikâyeye sahip. Bir lokantanın deposunun geçmişe açıldığını fark eden ve zamanda geriye giden Epping, John F. Kennedy suikastını önlemeye çalışacak. Ancak işler çok geçmeden sarpa saracak; zira kahramanımız, Lee Harvey Oswald engeline takılacak ve hayatının aşkı ile karşılaşacak!

Oyuncular: James Franco, Sarah Gadon, Cherry Jones

Yaratıcı: Bridget Carpenter

İçeriğin Devamı Aşağıda

Salvation (2017-2018)

Salvation (2017-2018)

Özet: Bilim kurgu türünden bir diğer dizi önerimiz olan Salvation'da asteroid çarpma tehlikesiyle karşı karşıya olan dünyayı kurtarmaya çalışan bir ekibin mücadelesi anlatılıyor. MIT lisansüstü öğrencisi Liam ve teknoloji milyarderi Darius Tanz, düşük seviyeli bir Pentagon yetkilisine şaşırtıcı bir bulgu getirir. İddialarına göre bir asteroidin dünyaya çarpmasına sadece 6 ay vardır. Liam ve Darius'un ekibi gezegeni kurtarmak için gizli bir proje başlatmaya karar verirler.

Oyuncular: Santiago Cabrera, Jennifer Finnigan, Charlie Rowe

Yaratıcılar: Liz Kruger, Matt Wheeler, Craig Shapiro

Moon Knight (2022)

Moon Knight (2022)

Özet: Eski bir ABD askeri, aynı zamanda bir boksör olan Steven Grant, kendisine Mısır mitolojisinden bir ay tanrısının yetkilerinin verildiğini keşfeder. Ancak çok geçmeden bu yeni güçlerin sıkıntılı hayatı için hem bir lütuf hem de bir lanet olabileceğini öğrenir.

Oyuncular: Oscar Isaac, Ethan Hawke, May Calamawy

Yaratıcı: Jeremy Slater

Younger (2015-2021)

Younger (2015-2021)

Özet: Romantizm ve dramdan da beslenen bir durum komedisi olan Younger'ın odağında 40 yaşındaki Liza var. Hiç beklemediği bir anda bekar kalan ve iş hayatına geri dönmeye çalışan 40 yaşındaki Liza, bir barda tanıştığı 20'li yaşlardaki gencin, kendisinin genç göründüğüne ikna etmesinin üzerine hayata sıfırdan başlamaya, kendini baştan yaratmaya ve 26 yaşına dönmeye karar veriyor!

Oyuncular: Sutton Foster, Debi Mazar, Miriam Shor

Yaratıcı: Darren Star

Everybody Loves Raymond (1996-2005)

Everybody Loves Raymond (1996-2005)

Özet: Bir dönemin en başarılı sitcom dizilerinden Everybody Loves Raymond, birbirinden eğlenceli 9 sezona imza attı. Bu kült aile dizisinin konusu ise şöyle: Ray Baron iyi kazanan ve işini seven bir spor yazardır. Güzel eşi Debra, çocukları Ally, Geoffrey ve Michael ile birlikte Long Island bölgesinde herkesin hayalini kurduğu bir yaşam sürdürmektedirler. Tabii sokağın karşı tarafında yaşayan ve günün her hangi bir saati mutfak kapısından girip her işe karışan annesi Marie, babası Frank ve ağabeyi Robert'ı saymazsak! , zaman zaman Ray'i ama her zaman Debra'yı çıldırtmayı başarır.

Oyuncular: Ray Romano, Patricia Heaton, Peter Boyle

Yaratıcı: Phil Rosenthal

İçeriğin Devamı Aşağıda

New Girl (2011-2018)

New Girl (2011-2018)

Özet: Jess ve aynı evi paylaştığı üç erkeği merkezine alan bu romantik komedi ikili ilişkilere eğlenceli bir yorum getiriyor. Sevgilisinden yeni ayrılan Jess, üç erkekle birlikte aynı eve taşınmak zorunda kalır. İnsan ilişkilerinde pek başarılı olamayan Jess, evde geçirdiği süre içerisinde hem kendini geliştirme fırsatı bulacak, hem de erkeklerin dünyasını yakından tanıyacaktır.

Oyuncular: Zooey Deschanel, Jake Johnson (XVI), Max Greenfield

Yaratıcı: Elizabeth Meriwether

Hit and Run (2021)

Hit and Run (2021)

Özet: Bir adamın mutlu giden yaşamı, eşinin Tel Aviv'de esrarengiz biçimde öldürülmesiyle altüst olur. Karısının ölümünün ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaya kararlı olan adam, bu süreçte kendisini New York'tan Tel Aviv'e uzanan, sırlar ve entrikalarla örülmüş tehlikeli bir ağın ortasında bulur.

Oyuncular: Lior Raz, Sanaa Lathan, Kaelen Ohm

Yaratıcılar: Avi Issacharoff, Lior Raz, Dawn Prestwich

Gangs of London (2020-)

Gangs of London (2020-)

Özet: Gangs of London, aksiyon dozu yüksek bir suç-gerilim dizisi. Konusu ise şöyle: Finn Wallace, Londra’nın en güçlü suç ailesinin başındaki isimdir. Ancak Finn Wallace’ın bir suikast sonucu öldürülmesi, bir iktidar boşluğunun oluşmasına neden olur. Bu durum Londra’daki çetelerin pamuk ipliğine bağlı olan barış durumunu da tehdit eder. Sean Wallace, Dumani ailesinin de desteğini alarak babası Finn Wallace’ın yerine geçmeye karar verir. Sean, suç dünyasında kontrolü ele geçirmek ve babasının ölümünden sorumlu olan kişileri bulmak için harekete geçer.

Oyuncular: Joe Cole, Michelle Fairley, Colm Meaney

Yaratıcılar: Gareth Evans, Matt Flannery

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Pacific (2010)

The Pacific (2010)

Özet: İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen The Pacific, 10 bölümlük bir mini dizi. Dizide Amerikan Deniz Piyade Kolordu'sunun Japon İmparatorluk Deniz Kuvvetleri birliklerine karşı Pasifik Cephesi'nde verdiği mücadele anlatılıyor.

Oyuncular: James Badge Dale, Joseph Mazzello, Jon Seda

Yaratıcı: -

Las chicas del cable (2017-2020)

Las chicas del cable (2017-2020)

Özet: Bu dizi 1920'lerin sonunda İspanya'nın Madrid kentinde geçiyor. Şehir merkezinde açılan ulusal telefon şirketinin merkezi yüzlerce genç kadını operatör olarak işe alır. Bu merkezde çalışan, birbirlerinden çok farklı geçmişlere ve kültürlere sahip dört kadının bir araya gelmesi ise, kıskançlık, ihanet, arkadaşlık ve aşk gibi duyguları birbirine sokacaktır.

Oyuncular: Blanca Suárez, Yon González, Ana Fernández García

Yaratıcılar: Gema R. Neira, Ramón Campos, Teresa Fernández-Valdés

Bir önceki dizi önerileri için;

Şu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın