Görüş Bildir
Haberler
Film Önerileri Sağlam Yerden Geldi! YouTuber Barış Özcan'ın İzleyicilerine Önerdiği Kaliteli Filmler

Film Önerileri Sağlam Yerden Geldi! YouTuber Barış Özcan'ın İzleyicilerine Önerdiği Kaliteli Filmler

YouTube Türkiye'nin tartışmasız en kültürlü kanalına sahip olan Barış Özcan, izleyicilerine önerilerde bulunmaktan çekinmeyen bir isim. Ünlü YouTuber'ın önerdiği filmleri sizler için sıraladık!

KAYNAK: 1 2

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. One Cut of the Dead (2017)

1. One Cut of the Dead (2017)

Özet: Terk edilmiş bir 2. Dünya Savaşı Japon tesisinde düşük bütçeli bir zombi filmi çeken bir yönetmen ve film ekibi, bir anda gerçek zombilerin saldırısına uğrar.

Oyuncular: Takayuki Hamatsu, Yuzuki Akiyama

Yönetmen: Shin'ichirô Ueda

2. Spies in Disguise (2019)

2. Spies in Disguise (2019)

Özet: Dünyanın en iyi casusu bir güvercine dönüştüğünde, dünyayı kurtarmak için çok çalışkan bir teknoloji subayına güvenmek zorundadır.

Oyuncular: Will Smith, Tom Holland

Yönetmen: Nick Bruno

3. Honeyland (2019)

3. Honeyland (2019)

Özet: Avrupa'daki son kadın arı avcısı, göçebe bir arıcı ailesi topraklarını istila edip geçimini tehdit ettiğinde arıları kurtarmalı ve buradaki doğal dengeyi geri getirmelidir.

Oyuncular: Hatidze Muratova, Nazife Muratova

Yönetmen: Tamara Kotevska, Ljubomir Stefanov

4. Ad Astra (2019)

4. Ad Astra (2019)

Özet: Astronot Roy McBride, 30 yıl önce kaybolan babasının gizemini çözebilmek ve evreni tehdit eden lanetli uzay seferi hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak için zorlu bir güneş sisteminde bir görev üstlenir.

Oyuncular: Brad Pitt, Tommy Lee Jones

Yönetmen: James Gray

5. I Lost My Body (2019)

5. I Lost My Body (2019)

Özet: Gabrielle adlı bir kıza aşık olan genç bir adam olan Naoufel'in hikayesini anlatan filmde yaşadıkları kasabanın başka bir yerinde, kesik bir el, cesedini tekrar bulmaya kararlı bir diseksiyon laboratuvarından kaçar.

Oyuncular: Hakim Faris, Victorie Du Bois

Yönetmen: Jeremy Clapin

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Joker (2019)

6. Joker (2019)

Özet: Zihinsel olarak sorunlu bir komedyen, ikonik bir kötü adamın yaratılmasına yol açan aşağı doğru bir sarmal içine girer. Ün konusunda sonunda istediğini bulmaya başlarken, psikolojik problemleri onu bambaşka bir insan yapacaktır.

Oyuncular: Joaquin Phoenix, Robert De Niro

Yönetmen: Todd Philips

7. The Laundromat (2019)

7. The Laundromat (2019)

Özet: Dul bir kadın olan Ellen Martin, aldığı kötü bir haber sonrası huzurlu tatilini yarıda bırakmak zorunda kalır. Çünkü yaşlı kadın bir sigorta dolandırıcılığının kurbanı olmuştur. Peki o bir kenara mı çekilecektir yoksa olayı araştıracak mıdır?

Oyuncular: Meryl Streep, Gary Oldman

Yönetmen: Steven Sodenbergh

8. Toy Story 4 (2019)

8. Toy Story 4 (2019)

Özet: 'Forky' adlı yeni bir oyuncak Woody ve çeteye katıldığında, eski ve yeni arkadaşlarla birlikte bir yolculuğa çıkar ve dünyanın bir oyuncak için ne kadar büyük olabileceğini ortaya çıkarır.

Oyuncular: Tom Hanks, Tim Allen

Yönetmen: Josh Cooley

9. Parasite (2019)

9. Parasite (2019)

Özet: Yoksul Kim ailesi, sınıf ayrımcılığının had safhada olduğu bir dönemde zengin Park ailesinin evine gizlice sızmaya başlar, fakat bu durum zamanla bambaşka bir tehlikeye dönüşür.

Oyuncular: Song Kang-ho, Sun-kyun Lee

Yönetmen: Bong Joon Ho

10. The Farewell (2019)

10. The Farewell (2019)

Özet: Çinli bir aile, büyükannelerinin çok az ömrü kaldığını keşfeder ve o ölmeden önce bir düğün yapmak için bir plan yapar. Şimdi büyükannelerinin son günleri için şatafatlı bir düğün yapmalılardır.

Oyuncular: Shuzhen Zhao, X Mayo

Yönetmen: Lulu Wang

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Freaks (2019)

11. Freaks (2019)

Özet: Cesur bir kız, babasının koruyucu ve paranoyak kontrolünden kaçtıktan sonra evlerinin kapısının ötesinde tuhaf, tehditkar ve gizemli yeni bir dünya keşfeder.

Oyuncular: Emile Hirsch, Bruce Dern

Yönetmen: Zach Lipovsky, Adam B. Stein

12. Marriage Story (2019)

12. Marriage Story (2019)

Özet: Noah Baumbach'ın dağılan bir evliliğe ve bir arada kalan bir aileye keskin ve şefkatli bakış açısı sunduğu Marriage Story, evlilikleri bitme noktasına gelen bir çift ve çocuklarıyla olan ilişkilerini konu alıyor.

Oyuncular: Adam Driver, Scarlett Johansson

Yönetmen: Noah Baumbach

13. The Great Hack (2019)

13. The Great Hack (2019)

Özet: The Great Hack, tüm dünyayı sarsan Facebook - Cambridge Analytica veri krizini anlatan, 2019 yılında yayımlanmış bir Netflix belgeseli!

Oyuncular: Brittany Kaiser, David Caroll

Yönetmen: Karim Amer, Jehane Noujaim

14. The Peanut Butter Falcon (2019)

14. The Peanut Butter Falcon (2019)

Özet: Film, bir Amerikan güreşçisi olmak için kaldığı bakımevinden kaçan Down sendromlu Zak ile bu yolculuğunda ona eşlik eden Tyler ve Eleanor'un hikâyesini anlatıyor.

Oyuncular: Zack Gottsagen, Dakota Johnson

Yönetmen: Tyler Nilson, Michael Schwartz

15. Ford V Ferrari (2019)

15. Ford V Ferrari (2019)

Özet: Amerikalı otomobil tasarımcısı Carroll Shelby ve sürücü Ken Miles, 1966'da Ferrari'yi yenmek için Ford için devrim niteliğinde bir yarış arabası inşa etmek için kurumsal müdahale ve fizik yasalarıyla savaşıyor.

Oyuncular: Matt Damon, Christian Bale

Yönetmen: James Mangold

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. The Art of Racing in the Rain (2019)

16. The Art of Racing in the Rain (2019)

Özet: Golden Retriever Enzo, sahibi, hevesli Formula 1 yarış arabası sürücüsü Denny ile olan bağı sayesinde, yarış pistinde ihtiyaç duyulan tekniklerin yaşam yolculuğunda başarılı bir şekilde gezinmek için de kullanılabileceğini öğrenir.

Oyuncular: Milo Ventimiglia, Kevin Costner

Yönetmen: Simon Curtis

17. The Lion King (2019)

17. The Lion King (2019)

Özet: Babasının öldürülmesinden sonra genç bir aslan prens, sadece sorumluluk ve cesaretin gerçek anlamını öğrenmek için krallığından kaçar. Şimdi ona ihtiyaç duyan krallığına geri dönmelidir.

Oyuncular: Donald Glover, Seth Rogen

Yönetmen: Jon Favreau

18. The Mitchells vs. The Machines (2021)

18. The Mitchells vs. The Machines (2021)

Özet: Tuhaf bir ailenin yolculuğu, kendilerini robot kıyametinin ortasında bulduklarında ve aniden insanlığın en olası son umudu haline geldiklerinde tepetaklak olur. Çünkü bu konuda pek de iyi oldukları söylenemez.

Oyuncular: Maya Rudolph, Danny McBride

Yönetmen: Michael Rianda, Jeff Rowe

19. Coda (2021)

19. Coda (2021)

Özet: CODA (Child of Deaf Adults) olarak Ruby, sağır ailesindeki tek işiten kişidir. Ailenin balıkçılık işi tehdit edildiğinde, Ruby kendini Berklee Müzik Koleji'ndeki tutkusunun peşinden gitmek ile ailesini terk etme korkusu arasında parçalanmış halde bulur.

Oyuncular: Emilia Jones, Troy Kotsur

Yönetmen: Sian Heder

20. Free Guy (2021)

20. Free Guy (2021)

Özet: Bir banka memuru, acımasız, açık dünya video oyununda aslında bir NPC olduğunu keşfeder. Hayatı ve kişiliği bambaşka birine dönüşen bu genç adam, şimdi bir süper kahraman olmanın zorluklarıyla mücadele etmek zorundadır.

Oyuncular: Ryan Reynolds, Jodie Comer

Yönetmen: Shawn Levy

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Nobody (2021)

21. Nobody (2021)

Özet: Uysal bir aile babası, evinin iki küçük hırsız tarafından soyulmasından sonra yavaş yavaş gerçek karakterini ortaya çıkarır, bu da tesadüfen onu bir Rus suç patronuyla kanlı bir savaşa götürür.

Oyuncular: Bob Odenkirk, Connie Nielsen

Yönetmen: Ilya Naishuller

22. The Dig (2021)

22. The Dig (2021)

Özet: Britanyalı dul bir kadın, kendi kendini yetiştirmiş bir arkeologdan arazisindeki höyükleri kazmasını isteyince şaşırtıcı bir keşfe yol açar.

Oyuncular: Carey Mulligan, Ralph Fiennes

Yönetmen: Simon Stone

23. Black Widow (2021)

23. Black Widow (2021)

Özet: Natasha Romanoff ya da bilinen ismiyle Black Widow, geçmişiyle bağlantılı tehlikeli bir komplo ortaya çıktığında hayatının karanlık kısımlarıyla yüzleşir.

Oyuncular: Scarlett Johansson, Florence Pugh

Yönetmen: Cate Shortland

24. The Power of the Dog (2021)

24. The Power of the Dog (2021)

Özet: Thomas Savage'ın aynı adlı romanından uyarlanan The Power of the Dog, Montanalı iki kardeşi konu ediniyor. Yıllarca aynı çatı altında yaşamlarını sürdüren iki kardeşin hayatı George'un genç dul bir kadınla evlenmesiyle değişir.

Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons

Yönetmen: Jane Campion

25. The Courier (2021)

25. The Courier (2021)

Özet: MI-6 ajanı olarak görev yapan İngiliz iş insanı Greville Wynne'in yaşadıklarını anlatan filmde iş insanının Rus casusu Oleg Penkovsky ile ilişkisi anlatılıyor.

Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Rachel Brosnahan

Yönetmen: Dominic Cooke

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Belfast (2021)

26. Belfast (2021)

Özet: Filmde genç bir çocuk ve işçi sınıfı olan Belfastlı ailesinin 1960'ların çalkantılı sonlarında yaşadığı sorunları ve yaşadıklarını anlatıyor. Filmin tamamının Belfast'ta çekildiğini söylemeden geçmeyelim...

Oyuncular: Jude Hill, Jamie Dornan

Yönetmen: Kenneth Branagh

27. Luca (2021)

27. Luca (2021)

Özet: İtalya Rivierası'nda, bir insan ile insan kılığına girmiş bir deniz canavarı arasında beklenmedik ama güçlü bir dostluk gelişir.

Oyuncular: Emma Berman, Jacob Tremblay

Yönetmen: Enrico Casarosa

28. No Time to Die (2021)

28. No Time to Die (2021)

Özet: James Bond aktif hizmetten ayrılmıştır. CIA'den eski bir arkadaş olan Felix Leiter'in ortaya çıkıp yardım istemesi ve Bond'u tehlikeli yeni teknolojilerle donanmış gizemli bir kötü adamın izine sürmesiyle işine geri dönmek zorunda kalır.

Oyuncular: Daniel Craig, Ana de Armas

Yönetmen: Cary Joji Fukunaga

29. King Richard (2021)

29. King Richard (2021)

Özet: Şimdilerin tenis süper yıldızları Venus ve Serena Williams'ın babaları Richard Williams'ın koçluğunun ardından nasıl geliştiklerini gösteren bu biyografik film, tamamen gerçek olaylara dayanıyor.

Oyuncular: Will Smith, Jon Bernthal

Yönetmen: Reinaldo Marcus Green

30. The Last Duel (2021)

30. The Last Duel (2021)

Özet: 14. Yüzyıl Fransası'nda geçen filmde, uzun süre savaşta olan bir şövalye evine geri geldiğinde en yakın arkadaşının karısına tecavüz ettiğini öğrenir ve arkadaşıyla düello yapmaya karar verir.

Oyuncular: Matt Damon, Adam Driver

Yönetmen: Ridley Scott

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
13
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın