Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! The Sandman'den Derry Girls'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! The Sandman'den Derry Girls'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
06.08.2022 - 13:57

'Şöyle kaliteli bir dizi olsa da izlesek' diyenlerden misin? O hâlde doğru yere geldin! Korku dizileri, bilgi kurgu dizileri, komedi dizileri, suç dizileri gibi çeşitli başlıklardan dizi önerileriyle arayışına son veriyoruz.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Hadi detaylara geçelim;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Homeland (2011-2020)

Homeland (2011-2020)

Özet: Emmy ve Altın Küre ödüllü oyuncu Claire Danes'nin başrolde olduğu, yüksek gerilimli bir polisiye olan Homeland'in odağında CIA var. Irak'ta kaybolup, uzun süre sonra ülkesi Amerika'ya dönen Scott Brody bir CIA ajanı tarafından şüpheli bulunur. Carrie Anderson, Scott Brody'nin El-Kaide üyesi olmasından ve bir saldırı düzenlemeye hazırlandığından şüphelenir.

Oyuncular: Claire Danes, Mandy Patinkin, Elizabeth Marvel

Yaratıcı: Gideon Raff, Howard Gordon, Alex Gansa

Bloodline (2015-2017)

Bloodline (2015-2017)

Özet: Gerilim dozu ağır basan, yer yer korku yer yer de dram unsurlarını barındıran Bloodline, dışarıdan son derece iyi bir profil çizen sosyal hizmetler uzmanı Evan'ın ikili yaşamını anlatıyor. Evan ilk bakışta tamamen normal görünen bir adamdır. Ekonomik ve sosyal problemleri bulunan kişilere problemlerini çözme yolunda sahip olduğu hakları kullanma, bu hakları araştırma ve haklarından yararlanma konusunda yardım eden bir sosyal hizmetler uzmanıdır. Yeni doğmuş bir bebeği ve onu seven bir karısı ile mutlu bir aileye sahiptir. Annesiyle sıkı ilişkileri vardır. Ancak aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Evan'ın sakin görünüşünün altında oldukça tehlikeli bir adam yatmaktadır. Evan'ın şiddet konusunda hiçbir çekincesi olmayan bu karanlık yüzünden eşinin bile haberi yoktur. Bedel ödemesi gerektiğini düşündüğü insanların peşine düşen ve onları bir bir avlayan Evan'ın kimliği hakkında ipuçları gün yüzüne çıkmaya başladıkça, peşindeki dedektif de Evan'a yaklaşmaya başlar.  

Oyuncular: Seann William Scott, Mariela Garriga, Dale Dickey

Yaratıcı: Henry Jacobson

Animal Kingdom (2016-2020)

Animal Kingdom (2016-2020)

Özet: Animal Kingdom, annesini kaybettikten sonra büyükannesinin yanına taşınan ve burada kendisini suç dünyasının tam ortasında bulan Joshua'yı takip ediyor. 17 yaşındaki Joshua annesi aşırı dozda aldığı eroinden öldükten sonra Güney Kaliforniya'da ki akrabalarının yanına yerleşir. Otorite sahibi büyükannesi Janine'nin yanına taşınan Joshua çok geçmeden yeni ailesinin tam bir suç şebekesi olduğunu öğrenir.

Oyuncular: Ellen Barkin, Shawn Hatosy, Scott Speedman

Yaratıcı: Jonathan Lisco

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Expanse (2015-2022)

The Expanse (2015-2022)

Özet: Bilim kurgu türünün başarılı dizilerinden The Expanse, günümüzden 200 yıl sonrasında geçiyor. Deneyimli dedektif Miller, oldukça zengin bir ailenin kayıp kızını bulmak için bir uzay gemisi kaptanıyla işbirliği yapar. Olayı araştırdıkça kahramanlarımız, insanlık tarihinin en büyük komplolarından biri ile karşı karşıya olduklarını fark ederler.

Oyuncular: Steven Strait, Thomas Jane, Wes Chatham

Yaratıcılar: Mark Fergus, Hawk Ostby

Farscape (1999-2003)

Farscape (1999-2003)

Özet: Başarılı bir deneye imza atan astronot astronot John Crichton'ı odağına alan bilim kurgu dizisinin konusu şöyle: Küçük bir uzay mekiği ile bir teorisini test etmeye çalışan astronot John Crichton, deney sırasında karşısında beliren solucan delikleri sayesinde binlerce galaksi keşfeder. Ancak Crichton kendisini bir anda küçük bir uzay savaşının ortasında bulur.

Oyuncular: Ben Browder, Claudia Black, Anthony Simcoe

Yaratıcı: Rockne S. O'Bannon

The Sandman (2022-)

The Sandman (2022-)

Özet: Ünlü yazar Neil Gaiman'ın çok sevilen çizgi roman serisinden uyarlanan dizi Düşler Kralı Morpheus'u takip ediyor. Morpheus, uzun süren bir tutsaklığın ardından gücünü kazanmak için harekete geçiyor.

Oyuncular: Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong

Yaratıcılar: Neil Gaiman, Allan Heinberg

Yakamoz S-245 (2022)

Yakamoz S-245 (2022)

Özet: Arman, bir denizaltı araştırma görevine çıkan bir deniz biyoloğudur. Ancak dünyayı kaosa sürükleyen bir felaketin yaşanması Arman ve ekibini de güç durumda bırakır. Arman, kendini, ekibini ve tahmin ettiklerinden de daha fazlasını kurtarmaya çalıştığı bu süreçte başarılı olabilecek midir?

Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Ertan Saban

Yaratıcı: Jason George

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gilmore Girls (2000-2007)

Gilmore Girls (2000-2007)

Özet: Bir dönemin en sevilen aile dizilerinden Gilmore Girls, bir anne kızın hayali bir kasabada geçen hikâyesini anlatıyor. Kasabanın her biri nev-i şahsına münhasır sakinleri, genç yaşta anne olan Lorelai ve kendi hatalarını tekrarlamaması için üstüne titrediği kızı Rory'nin sakin kasaba hayatındaki maceraları dizinin konusunu oluşturuyor.

Oyuncular: Lauren Graham, Alexis Bledel, Melissa McCarthy

Yaratıcı: Amy Sherman-Palladino

Derry Girls (2018-2022)

Derry Girls (2018-2022)

Özet: Bir grup arkadaşı odağına alan dizi, Kuzey İrlanda'da çatışmaların yaşandığı bir dönemde, 1990'da geçiyor. Katolik ve Protestanlar arasında sorunların yaşandığı dönemde Erin, Orla, Clare, Michelle ve James bir Katolik lisesinde okumaktadır. Siyasi çatışmaların ortasında kalan gençler, ergenlik sorunlarıyla başa çıkmaya çalışırken kendilerini türlü maceraların içinde bulur.

Oyuncular: Saoirse-Monica Jackson, Dylan Llewellyn, Nicola Coughlan

Yaratıcı: Lisa McGee

Good Girls (2018-2021)

Good Girls (2018-2021)

Özet: Maddi sıkıntılarla boğuşan üç annenin bir süpermarketi soyma girişimi var dizinin merkezinde. Grubun elebaşı; Beth, kocası Dean’in bir ilişkisi olduğunu öğrendiğinde hayal kırıklığına uğramıştır. Hayattan bıkmış ve kızgın olan Beth, en iyi arkadaşı Ruby ve oğlunun velayetini alabilmek için iyi bir avukata ihtiyacı olan Annie ile birlikte; artık hayatta güvenli oynamayı bırakıp, her şeyi riske ederek bir süpermarketi soymaya karar verirler. Ancak içlerinden biri marketin müdürü tarafından görülünce beklediklerinden daha büyük bir şeyin içinde olduklarını ve düşündüklerinden çok daha zor kurtulacaklarını fark ederler.

Oyuncular: Christina Hendricks, Retta, Mae Whitman

Yaratıcı: Jenna Bans

Business Proposal (2022-)

Business Proposal (2022-)

Özet: Arkadaşının gitmesi gereken randevuya kendisi giden Ha-ri'nin amacı, karşısındakini korkutup kaçırmaktır. Ancak buluştuğu kişi patronu çıkar ve dahası Ha-ri'ye evlilik teklif eder.

Oyuncular: Ahn Hyo-Seop, Se-Jeong Kim, Seol In-ah

Yaratıcılar: Park Seon-ho, Han Sul-hee, Hong Bo-hui

İçeriğin Devamı Aşağıda

Paper Girls (2022-)

Paper Girls (2022-)

Özet: Yer yer fantastik öğeler de barındıran bir macera dizisin olan Paper Girls, aynı adlı çizgi romandan uyarlandı. Dizinin odağına 12 yaşındaki dört gazeteci çocuğun yaşadığı sıra dışı maceralar yer alıyor. Yaşadıkları küçük kasabanın, gelecekten gelen gizemli bir güç tarafından ele geçirildiğini keşfeden kızlar, kendilerini fantastik bir maceranın tam ortasında bulacaklar.

Oyuncular: Camryn Jones, Riley Lai Nelet, Sofia Rosinsky 

Yaratıcı: Stephany Folsom

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın