Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! İtaatkâr Çocuklar'dan She'ye Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! İtaatkâr Çocuklar'dan She'ye Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
30.07.2022 - 11:24

Birbirinden sağlam dizi önerileri verdiğimiz listenin bu yenisinde bilim kurgudan polisiyeye, dramdan komediye farklı türlerden diziler seni bekliyor. 

Bu dizilere başlamadan önce ortalama bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan detaylara ışınlanıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

The White Princess (2017)

The White Princess (2017)

Özet: Philippa Gregory'nin aynı adlı kitabına dayanan The White Princess, ölen sevgilisinin yasını tutan York prensesi Elizabeth'in yeni İngiltere kralıyla yaptığı evliliği ve sarayda dönen türlü entrikaları odağına alıyor.

Oyuncular: Jodie Comer, Rebecca Benson, Jacob Collins-Levy

Yaratıcı: Emma Frost

The Spanish Princess (2019-2020)

The Spanish Princess (2019-2020)

Özet: İspanyol prenses Aragonlu Catherine'in İngiltere kraliçesi olmak için uyguladığı strateji ve entrikaları anlatan diziNetflix'te yayında olan The White Princess'in devamı olarak çekildi.   Henüz küçük bir çocukken ileride İngiltere kraliyet ailesine katılacağı kesinleşen Catherine, artık Wales Prensesidir. Ne var ki kocası Prens Arthur’un beklenmedik ölümü onu tahtından edecektir. Ancak bu her şeyin sonu değil, tam tersine başlangıcı olacaktır. Catherine’nin, kocasıyla aralarında hiçbir şey yaşanmadığını iddia etmesi işleri karıştırır. Catherine ile ileride kral olacak Prens Harry’nin yakınlaşması an meselesidir...

Oyuncular: Charlotte Hope, Ruairi O'Connor, Georgie Henley

Yaratıcılar: Emma Frost, Matthew Graham

İtaatkâr Çocuklar (Keep Sweet: Pray and Obey / 2022)

İtaatkâr Çocuklar (Keep Sweet: Pray and Obey / 2022)

Özet: Babasının ölümünün ardından Son Zaman Azizleri Köktendinci Kilisesi'nin başına mesih olarak geçen Warren Jeffs'i odağına alan belgesel, bu dini sömürünün etkisi altında yaşayan insanların tanıklığında çok eşlilik merkezli büyük bir suç organizasyonunu anlatıyor.

Oyuncular:

Yaratıcı: -

İçeriğin Devamı Aşağıda

John of God: Şifacının Gerçek Yüzü (John of God: The Crimes of a Spiritual Healer / 2021)

John of God: Şifacının Gerçek Yüzü (John of God: The Crimes of a Spiritual Healer / 2021)

Özet: Bu belgeselde putlaştırılan bir medyum olan João Teixeira de Faria'nın korkunç yüzü açığa çıkıyor. Kurbanların, savcılığın ve basının işbirliğinde Faria'nın korkunç istismarlarının peşinde düşülüyor.

Oyuncular:

Yaratıcı: -

Erime: Nükleer Felaketin Eşiği (Meltdown: Three Mile Island / 2022)

Erime: Nükleer Felaketin Eşiği (Meltdown: Three Mile Island / 2022)

Özet: Bu belgeselde büyük bir nükleer kazanın tanıklarından tüm süreci adım adım takip ediyoruz. Peki olay nerede geçiyor, derseniz: Pensilvanya'daki Three Mile Adası'nda.

Oyuncular:

Yaratıcı: -

The Rain (2018-2020)

The Rain (2018-2020)

Özet: Heyecan dozu yüksek The Rain'de çok tehlikeli bir virüsle karşı karşıyayız. Danimarkalı iki kardeş, yağmurla gelen ve İskandinavya nüfusunun çoğunu yok eden ölümcül virüstün kurtulmayı başarmıştır. Kendilerine yeni bir dünya kurmak isteyen kardeşler güvenli bir yer bulmak için yolculuğa çıkarlar. Büyük yıkımdan kurtulmayı başaran diğer gençlerle bir araya gelen kardeşler, yeni hayatlarında istedikleri kişi olmakta özgürdür. Geçmişte hissettikleri duyguların hiçbirini artık yaşayamayacaklarını düşünen gençler hayatta kalmak için savaş verirken, yaşadıkları birçok şeyin yeni hayatlarında da var olduğunu keşfederler.

Oyuncular: Alba August, Sonny Lindberg, Johannes Kuhnke

Yaratıcılar: Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen, Christian Potalivo

Raising Dion (2019-2022)

Raising Dion (2019-2022)

Özet: Eşinin talihsiz ölümü sonrası oğlu Dion'la bir başına kalan Nicole, oğlu için ayakta kalmak ve ona bakmak zorundadır. Ancak oğlunun bir takım doğa üstü güçlere sahip olduğunu keşfeder ve Dion'ın geleceği için bu güçleri gizlemeye karar verir. 

Oyuncular: Alisha Wainwright, Ja’Siah Young, Michael B. Jordan

Yaratıcı: Carol Barbee

İçeriğin Devamı Aşağıda

Capitani (2019-2022)

Capitani (2019-2022)

Özet: Capitani, gizemli bir cinayetin peşine düşen dedektif Luc Capitani ve yerel polis Elsa Ley'in gerçekleri aydınlatma mücadelesini takip ediyor. 15 yaşındaki bir kızın cesedi, Lüksemburg’un kuzeyinde bulunan kırsal bir kasabanın yakınındaki ormanda bulunur. Huysuz bir dedektif olan Luc Capitani, cinayeti araştırmakla görevlendirilir. Kasaba halkının kapalı, koruyucu bir zihniyette olması araştırmanın ilerlemesini güçleştirir. Bu durum üzerine Luc, çok istemese de genç ve cesur bir yerel polis olan Elsa Ley’in yardımına başvurur. Luc ve Elsa, olayı araştırdıkça kendilerini sırlar ve yalanlarla dolu bir ağın içinde bulur.

Oyuncular: Luc Schiltz, Sophie Mousel, Claude De Demo

Yaratıcılar: Thierry Faber, Eric Lamhène, Christophe Wagner

She (2020-)

She (2020-)

Özet: Mumbaili çekingen bir polis memuru olan Bhumi, keşfettiği cinsel potansiyelini bir uyuşturucu çetesini ortaya çıkarmak için kullanır. Dizide genç polisin sıra dışı değişimi ve görevindeki başarısı anlatılıyor.

Oyuncular: Aditi Sudhir Pohankar, Vishwas Kini, Shivani Rangole

Yaratıcı: Imtiaz Ali

Paranoid (2016)

Paranoid (2016)

Özet: Gizemli bir cinayetin izini süren dizide olaylargittikçe karmaşık bir hâl alıyor. Oğlu ile çocuk parkına giden bir kadın burada vahşice öldürülür. Olay anında parkta birçok kişinin olmasına rağmen kimse katili görmemiştir. Davayı araştırmak için görevlendirilen Bobby Day, Nina Suresh ve Alec Wayfield dava ile ilgili gizemli notlar alma başlar. Olayın kısa sürede çözüleceğini düşünen dedektifler, soruşturma genişledikçe kendilerini karanlık bir komplonun içine sürüklenirken bulur.

Oyuncular: Indira Varma, Robert Glenister, Neil Stuke

Yaratıcı: Bill Gallagher

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uncoupled (2022-)

Uncoupled (2022-)

Özet: Dizide uzun süreli ilişkisi biten Michael'ın bundan sonraki yaşamı ele alınıyor. Michael, kocasının onu 17 yıl sonra aniden terk edene kadar hayatının mükemmel olduğunu düşünür. Bu durumun ardından Michael iki kabusla yüzleşmek zorunda kalır; ruh eşi olduğunu düşündüğü kişiyi kaybetmek ve kendini New York'ta kırklı yaşlarında eşcinsel bir bekâr olarak bulmak.

Oyuncular: Neil Patrick Harris, Tisha Campbell, Brooks Ashmanskas

Yaratıcılar: Darren Star, Jeffrey Richman

Man vs. Bee (2022-)

Man vs. Bee (2022-)

Özet: Kızına son drece düşkün sakar bir baba olan Trevor, lüks bir konağa göz kulak olacağı bir iş bulur. Fakat burada karşılaştığı inatçı bir arıyla başa çıkmaya çalışınca ortalık savaş alanına döner.

Oyuncular: Rowan Atkinson, Daniel Fearn, Chizzy Akudolu

Yaratıcılar: Rowan Atkinson, Will Davies

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın