Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: Afişiyle Goygoycuların Diline Düşen 'Bir Türk Masalı' Dahil 8 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: Afişiyle Goygoycuların Diline Düşen 'Bir Türk Masalı' Dahil 8 Film Vizyonda

claude cahun
29.07.2022 - 10:39

'Sinemalarda bu hafta hangi filmler vizyona girecek?', 'Vizyonda hangi filmler var?' sorularına yanıt verdiğimiz vizyon rehberinin bir yenisiyle karşınızdayız. Evet, bu hafta sinemalarda yine şahane filmler var. 29 Temmuz haftası sinema salonları 6'sı yerli, 2'si yabancı olmak üzere toplamda 8 filmi konuk edecek. Vizyondaki filmler listesinde bu hafta Chloë Grace Moretz'in başrolde olduğu ve İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen bol aksiyonlu bir hikâyeye sahip olan 'Buluttaki Gölge'den animasyon türünde bir fantastik macera seyri sunan 'DC Süper Evciller Takımı'na sinema filmleri yer alıyor. Bu hafta vizyona giren filmlerden en dikkat çekeni ise bi' acayip afişiyle goygoyculara malzeme veren 'Bir Türk Masalı'. 

Hazırsanız detaylara geçelim;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Afetname

1. Afetname
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Bugüne kadar hiç sevgilisi olmayan Afet'in en büyük hayali bir gün başarılı bir oyuncu olmaktır. Ancak sektörde bir türlü dikiş tutturamayan Afet, kendi ajansını açmaya karar verir. Ajans vesilesiyle unutmadığı lise aşkı ve liseden başka arkadaşlarıyla tekrar bir araya gelen Afet'i neler beklemektedir?

Oyuncular: Derya Şen Akbacak, Umut Özkan, Sevil Uyar

Yönetmen: Ahmet Yaşar Gümüş

2. Mini Fenomen

2. Mini Fenomen
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Mini Fenomen, en büyük hayali bir gün tanınmış bir Youtuber olmak olan küçük bir çocuğu ve kendisine menajer yaptığı yakın arkadaşının yaşadığı maceraları takip ediyor.

Oyuncular: Atilla Emirhan Kırık, Talha Tosun, Özcan Melek

Yönetmen: Umut Ertek

3. Akıl Bozan

3. Akıl Bozan
  • IMDb puanı henüz belirsiz. 

Özet: Seyircinin sinir uçlarıyla oynayan Akıl Bozan'ın konusu şöyle: Bir kadın ve bir erkek, kendilerine verilen görevi yerine getirmek için elinden geleni yapmaktadır. Ancak bu görev hiç de kolay değildir. Bir sapığın elinde akıl dışı işkencelere maruz kalan ikili, bu durumdan kurtulmanın yolunu bulabilecek midir?

Oyuncular: Elif Çapkın, Tolga Bengü, Emel Başkan

Yönetmen: Doğuş Arslan

4. Hawar 2

4. Hawar 2
  • IMDb puanı henüz belirsiz. 

Özet: Hakan ve Pelin'in en büyük hayali çocuk sahibi olmaktır. Ancak bir türlü çocuk sahibi olamadıklarından Pelin bir tılsım yaptırır. Tılsımın onlara iyi geleceğine inanan çift kendilerini tuhaf olayların içinde bulur.

Oyuncular: Ayşenur Keskin, Engin Kahya, Hüseyin Beken

Yönetmen: Raziye Sultan

5. Vesvese: Cin Fısıltısı

5. Vesvese: Cin Fısıltısı
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Genç bir kadın olan Doğa, kendisini sürekli esrarengiz ve açıklanması zor olayların içinde bulur. Onun bu yaşadıkları tıpkı paranormal vakalara benzediği için ailesi hemen harekete geçer. Ancak Doğa'nın geçmişindeki bazı karanlık sırlar hem ailesini hem de kendisini gerçeklerle yüzleşmeye mecbur bırakır.

Oyuncular: Orhan Kılıç, Buse Sevindik, Onur Çimen

Yönetmen: Bülent Aydoslu

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. DC Süper Evciller Takımı (DC League Of Super-Pets)

6. DC Süper Evciller Takımı (DC League Of Super-Pets)

Özet: Superman'le birlikte suçlularla savaşan ve onunla benzer yeteneklere sahip olan Krypto adlı köpeği, sahibin ve Adalet Birliği üyelerinin kaçırılmasının ardından hemen harekete geçer. Ona bu macerasında Batman'in tazısı, Supergirl'ün atı, Wonder Woman'ın kangurusu, Aquamen'in deniz atı ve Flash'ın kaplumbağası eşlik edecektir.

Oyuncular: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Vanessa Bayer

Yönetmenler: Jared Stern, Sam Levine

7. Buluttaki Gölge (Shadow In the Cloud)

7. Buluttaki Gölge (Shadow In the Cloud)

Özet: İkinci Dünya Savaşı tüm dehşetiyle devam ederken WAAF subayı ve pilot olan Maude Garrett bazı gizli belgeleri taşımakla görevlendirilir. Fakat bu görev hiç de kolay değildir. Peşine takılan savaş uçaklarıyla amansız bir mücadeleye girişen Garrett, uçağın içinde herkesin hayatını riske atacak kötü bir varlık olduğunu keşfeder. Hem kendisini hem ekibini hem de belgeleri güvende tutması gereken Garrett bunu başarabilecek midir?

Oyuncular: Chloë Grace Moretz, Nick Robinson, Beulah Koale

Yönetmen: Roseanne Liang

8. Bir Türk Masalı

8. Bir Türk Masalı
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Bir Türk Masalı'nda aileleriyle birlikte Dalyan'da yaşayan fakir ama mutlu üç çocuğun karanlık güçler tarafından lanetlenmesi ve aydınlığa kavuşmak için verdikleri mücadele konu ediniyor. Fantastik öğelerle bezeli filmde bir aşk hikâyesi de anlatılıyor.

Oyuncular: Toprak Sergen, Burak Sergen, Cemal Hünal

Yönetmen: Toprak Sergen

Bir Türk Masalı'nın afişine gelen komik tepkiler için 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
2
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ancalagon

Şu cinli filmlerden gına geldi artık ya. Birkaç sene bunları çekmeyip onlara gidecek parayı daha büyük projelere yatırsalar hem bize yarardı hem de onların c... Devamını Gör