Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Adam Project'ten The Incredibles'a Günün Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Adam Project'ten The Incredibles'a Günün Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan, Adam Project'ten The Incredibles'a kadar uzanan yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Life Aquatic with Steve Zissou (2004)

The Life Aquatic with Steve Zissou (2004)

IMDb: 7.2

Özet: Rengarenk filmlerine aşık olduğumuz yönetmen Wes Anderson'ın bir filmiyle devam ediyoruz. Dünyaca ünlü bir okyanus bilimci olan Steve Zissou, kendi adını taşıyan araştırma ekibinin lideridir. Bir önceki açık deniz macerasında, ortağı bir köpekbalığı tarafından öldürülmüştür. Zissou bu sefer intikam için denize geri döner.

Oyuncular: Bill Murray, Owen Wilson, Anjelica Huston

Yönetmen: Wes Anderson

The Wizard of Oz (1939)

The Wizard of Oz (1939)

IMDb: 8.1

Özet: Genç Dorothy Gale, bir kasırga tarafından Kansas Çiftliği'nden Oz'un büyülü ülkesine sürüklenir. Eve geri dönebilmek için, yeni arkadaşıyla birlikte macera dolu bir yolculuğa atılır.

Oyuncular: Judy Garland, Frank Morgan, Ray Bolger

Yönetmen: Victor Fleming

El Laberinto del Fauno (2006)

El Laberinto del Fauno (2006)

IMDb: 8.2

Özet: İspanya sinemasının klasik filmlerinden biriyle devam ediyoruz. Sadist üvey babasının eziyetlerine maruz kalan küçük Ofelia, gerçek hayatta asla bulamadığı huzuru, hayallerinde aramaya başlar ve fantastik bir dünyaya kaçar.

Oyuncular: Ivana Baquero, Ariadna Gil, Sergi López

Yönetmen: Guillermo del Toro

İçeriğin Devamı Aşağıda

Enemy (2013)

Enemy (2013)

IMDb: 6,9

Özet: Bir üniversitede tarih dersleri veren Adam, kız arkadaşı ile mutlu bir şekilde sakin bir hayat sürmektedir. Bir gün izledikleri filme kendisine çok benzeyen birini görür ve adamın peşine düşer. Tıpkı ikiz kardeşi gibi ona benzeyen Anthony artık Adam'ın hayatının bir parçasıdır.

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Mélanie Laurent, Sarah Gadon

Yönetmen: Denis Villeneuve

Split (2016)

Split (2016)

IMDb: 7,3

Özet: Kevin çoklu kişilik bozukluğuna sahiptir. 23 farklı alternatifler egosu olan Kevin'in bir alternatif egosu oldukça güçlüdür ve bu anter ego suç işlemeye oldukça meğillidir. Kevin farklı kişilikleri ile farklı kızlarla ilişki kurmaya başladıkça kendisi de bölünmeye başlar ve işler karışır.

Oyuncular: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Betty Buckley

Yönetmen: M. Night Shyamalan

Take Shelter (2011)

Take Shelter (2011)

IMDb: 7,3

Özet: Ohio'da eşi ve 6 yaşındaki küçük kızı ile yaşayan Curtis LaForche ailesiyle mutlu bir hayat sürmektedir. Kızının okulu için kısıtlı gelire sahip olan Curtis yaşadıkları yere doğru bir fırtınanın geldiğine dair rüyalar görür. Ailesine bahsetmeyen Curtis saklanmak için evin altında bir sığınak yapmaya başlar.

Oyuncular: Michael Shannon, Jessica Chastain, Tova Stewart

Yönetmen: Jeff Nichols

The Secret in Their Eyes (2009)

The Secret in Their Eyes (2009)

IMDb: 8,2

Özet: Dedektif Ray Kasten ve Jess Cobb ile Bölge Savcısı Yardımcısı Claire Sloan 11 Eylül saldırıları sonrası terörle mücadele timinde başlamaya hazırlanmaktadır. Ray ile Jess bir cinayet için görevlendirilir ve olay yerine giderler. Olay yerine gittiklerinde maktulün Jess'in kızı olduğunu görürler. Şüpheli tanık programında olan bir kişidir ve serbest bırakılmıştır. Yıllar sonra hayatlarına devam eden bu üçlünün içinde kapanmayan bir yara vardır. Ray olaya dair yeni bir ipucu bulunca üçlü yeniden bir araya gelir.

Oyuncular: Julia Roberts, Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman

Yönetmen: Billy Ray

İçeriğin Devamı Aşağıda

Far from the Madding Crowd (2015)

Far from the Madding Crowd (2015)

IMDb: 7.1

Özet: Viktorya dönemine gidiyoruz… Hem güzel hem de çok inatçı olan soylu bir kadının üç farklı talibi vardır: Bir çiftçi, genç bir asker ve orta yaşlı bir adam. Genç kadın için seçim yapmak bir hayli zor olacaktır.

Oyuncular: Carey Mulligan, Matthias Schoenaerts, Michael Sheen

Yönetmen: Thomas Vinterberg

Wristcutters: A Love Story (2006)

Wristcutters: A Love Story (2006)

IMDb: 7.3

Özet: Kız arkadaşından ayrıldıktan sonra umutsuzluğa kapılan genç bir adam, intihar eder ve bir arafa uyanır. Yeni hayatına başlamak için bir iş bulur. Eski kız arkadaşının da intihar ettiğini öğrenince onu bulmak için macera dolu bir yolculuğa çıkar…

Oyuncular: Patrick Fugit, Shea Whigham, Tom Waits

Yönetmen: Goran Dukic

The Broken Circle Breakdown (2012)

The Broken Circle Breakdown (2012)

IMDb: 7.7

Özet: Müzisyen bir çift, bebeklerini kaybedince hayatlarındaki tüm dinamikler değişir. Bu kayıp, ikilinin arasındaki sevgiyi ve inancı tehdit edecek kadar güçlüdür…

Oyuncular: Veerle Baetens, Johan Heldenbergh, Nell Cattrysse

Yönetmen: Felix van Groeningen

The Adam Project (2022)

The Adam Project (2022)

IMDb: 6.7 

Özet: Adam, zamanda yolculuk yapan bir pilottur. Geleceği kurtarma gibi bir görevi olan Adam, genç halini ve babasını görüp geçmişle hesaplaşmak için çocukluğuna gider. Bir yandan geçmişiyle yüzleşmek diğer yandan da çocukluğundan yardım istemeyi hedefleyen Adam, hikayenin ilerleyen zamanlarında kendisini beklenmedik olayların içerisinde buluyor. 

Oyuncular: Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Jennifer Garner

Yönetmen: Shawn Levy

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

IMDb: 7.3 

Özet: Doktor Strange, eski bir müttefik yardımıyla sonu bilinmeyen bir yolculuğa çıkar ve hiç beklenmedik olaylar ile karşı karşıya kalır. Bu film Sherlock dizisindeki dedektif rolünden kurgulanmış bir macera filmidir. 

Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor

Yönetmen: Sam Raimi

Sherlock Holmes (2009)

Sherlock Holmes (2009)

IMDb: 7.6

Özet: Sherlock Holmes ve kendi gibi gözü kara ortağı Watson, birçok tehlikeli maceraya atılarak gizemleri çözme peşindedir. Keskin zekasını bir savaş tekniği olarak kullanan Holmes'ün yeni görevi ülkesi adına ciddi bir tehdit oluşturan komployu aydınlatabilmektir. Yeni bir düşmanla karşı karşıya olan Sherlock, görevini başarı ile sonlandırabilecek midir?

Oyuncular: Robert Downey Jr., Jude Law, Mark Strong

Yönetmen: Guy Ritchie

The Incredibles (2004)

The Incredibles (2004)

IMDb: 8.1

Özet: Bob Parr, Mr. Incredible adıyla tanınan ve tüm dünyanın kahraman olarak benimsediği bir adamdır. Kötülüklerle mücadele eden bu adam, hayatının bu yorucu temposundan uzaklaşmak isteyerek emekli olmaya karar verir. Artık eşi ve çocukları ile birlikte daha huzurlu ve sıradan bir hayat yaşamaktadır ancak bir zaman sonra bu düzenden de sıkılır. Çünkü sıradan bir hayat, alıştığı düzene aykırıdır. Bir gün evren ona başka bir şans verir: Bob, şimdi bir adada gizli bir görev yürütecektir.

Oyuncular: Jason Lee, Brad Bird, Sarah Vowell

Yönetmen: Brad Bird

Up (2009)

Up (2009)

IMDb: 8,2

Özet: Carl ve Ellie, çocukluktan beri birbirlerinin yanından hiç ayrılmayan bir ikilidir. Ellie'nin tek hayali, dünyayı gezebilmek ve maceracı ruhunu doyurabilmektir. Carl ise sessiz sakin görünen ancak Ellie kadar maceraperest ruhlu bir adamdır. Onunsa tek isteği, Ellie'nin mutluluğudur. Bu ikili birlikte büyüdükleri süre zarfında evlenir ve yaşlanır. Bir gün ölüm Ellie'nin kapısını çaldığında, Carl sevdiği kadını kaybetmiştir. Artık geri kalan yaşamında tek amacı, Ellie'nin hayat boyu istediği şeyi gerçekleştirebilmektir. 

Oyuncular: Edward Asner, Jordan Nagai, Bob Peterson

Yönetmen: Pete Docter, Bob Peterson

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
era

El Laberinto del Fauno kesinlikle izlenmesi gereken nadir filmlerden..