Görüş Bildir
Haberler
Ne İzlesem Diye Düşünenler Buraya! 2019 Yılında Çıkan Seyretmesi Birbirinden Keyifli 33 Netflix Filmi

Ne İzlesem Diye Düşünenler Buraya! 2019 Yılında Çıkan Seyretmesi Birbirinden Keyifli 33 Netflix Filmi

Elif P.
27.06.2019 - 12:09 Son Güncelleme: 28.06.2019 - 17:59

Netflix'in 2019 yılında çıkan  en iyi filmlerini izlemeye hazır mısınız?

(Sıralamalar IMDb'den, açıklamalar beyazperde.com ve sinemalar.com'dan alınmıştır.)

Kaynak: https://www.ranker.com/list/best-netf...
İçeriğin Devamı Aşağıda

33. Beats (2019)

33. Beats (2019)

IMDb: 7,6

Bir büyüme hikayesi anlatan hip hop draması “Beats”, agorafobik bir müzik dehası gence (Khalil Everage) odaklanıyor. Gencin yolu, sahne ışıklarından uzaklaşmış bir menajer (Anthony Anderson) ile kesişiyor ve ikili birlikte, geçmişlerinin şeytanlarıyla savaşmaya çalışıyor.

32. Paris Is Us (2019)

32. Paris Is Us (2019)

IMDb: 4,5

Paris Is Us, Elizabeth Vogler tarafından yönetilen Fransız dramasıdır. Geçirdiği uçak kazası sonrası Anna gerçeklikten ve günümüzden uzaklaşmaya başlıyor.

31. Good Sam (2019)

31. Good Sam (2019)

IMDb: 5,6

Film hayırsever, rastgele kapılara içinde para dolu torba bırakan bir hayırseverin izini süren genç bir muhabirin hikayesini konu ediyor. Kate Bradley, trajik haberler peşinde koşan genç bir gazetecidir.  Artık hayatını tehlikeye atacak haberlere son vermesini isteyen müdürü, Kate’e gizemli bir hayırseveri araştırma görevini verir. Kimliği belli olmayan bir hayırsever, New York sokaklarına para dolu torbalar bırakmaktadır. Karşılıksız iyilik yapılacağına inanmakta zorlanan Kate, kendisine verilen bu görevi oldukça basite alır.

30. Malibu Rescue: The Movie (2019)

30. Malibu Rescue: The Movie (2019)

IMDb: 4,9

Yaptığı saçmalıklar yüzünden başı belaya giren Tyler, bütün yazı gençlere yönelik elit bir cankurtaran eğitim programında geçirmek zorunda kalır.

29. Close (2019)

29. Close (2019)

IMDb: 5,6

Bir koruma ve terörle mücadele uzmanı olan Sam, Zoe adında zengin, genç bir mirasçıyı koruma görevini alır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

28. IO (2019)

28. IO (2019)

IMDb: 4,7

IO, hayata kalan son insanlardan olan genç bir kızın gezegeni kurtarmak için verdiği mücadele konu ediliyor. Sam, dünyayı yok eden felaketin ardından hayatta kalan son insanlardan biridir. Gezegeni terk etmek için son bir araç hazırlanır. Genç kız zor bir kararla karşı karşıyadır. Ya insanlığın geri kalanına katılıp uzay kolonisine giden son araca binecek ya da zehirlenmiş gezegenini iyileştirmek için yeryüzünde kalacaktır.

27. See You Yesterday (2019)

27. See You Yesterday (2019)

IMDb: 5,0

See You Yesterday, geçmişte yaşanan bir olayı engellemek için zamanda yolculuk yapmaya çalışan iki arkadaşın hikayesini konu ediyor. İki arkadaş, zamanda yolculuk yapmalarını sağlayacak bir cihaz üzerinde çalışmaktadır. Bu sırada C.J’nin ağabeyi Calvin, bir polis tarafından öldürülür. Ağabeyinin ölümü ile büyük bir yıkıma uğrayan genç kız, geçmişe dönüp yaşanan trajediyi önleyebilmek için henüz tamamlanmamış olan cihazlarını kullanmaya karar verir. Ancak onlar geçmişe dönmeyi başarsalar da C.J’in ağabeyini kurtarmak için geç kalırlar. Tekrar tekrar geçmişe gidip, doğru zamanı yakalamaya çalışan iki arkadaş, doğru zamanda doğru yerde olmayı başarıp Calvin’i kurtarabilecek midir?

26. The Last Summer (2019)

26. The Last Summer (2019)

IMDb: 5,6

Şikago’da yaşayan bir grup genç, hayatlarının bu dönüm noktasındaki yaz tatillerinde gönüllerince eğlenmeyi planlar. Üniversiteye gitmeden önceki son yazlarında arkadaşlık, aşk ve aile ilişkilerinde bir yolculuğa çıkan gençler, bir yandan da yetişkin olmanın beraberinde getirdiği sorunlarla başa çıkmaya çalışır

25. The Last Laugh (2019)

25. The Last Laugh (2019)

IMDb: 5,6

The Last Laugh, karşılaştığı eski menajerinin baskısıyla yeniden sahneye çıkıp stand-up yapmaya karar veren bir komedyenin hikayesini konu ediyor. Al Hart, geçmişinde menajerlik yapmış bir adamdır. İşinden emekli olan Hart, 40 yıl önce yaptığı stand-up gösterileriyle bir hayli ses getiren eski müşteri ile yıllar sonra yeniden karşılaşır. Yıllarca sahnelerden uzak kalan komedyen, eski menajerinden geri çeviremeyeceği bir teklif alır. Başlarda teklife pek sıcak bakmayan komedyen, özlem duyduğu sahneye 40 yıl sonra yeniden çıkmayı kabul eder.

24. Unicorn Store (2019)

24. Unicorn Store (2019)

IMDb: 5,5

Brie Larson`un ilk yönetmenlik deneyimi olan Unicorn Store, ailesinin yanına taşınmak zorunda kalan Kid adındaki bir kadının hayatını konu ediyor. Kit, gizemli bir davetiye ile bir mağazaya davet edilir. Bu davet sayesinde büyümekle ilgili fikirlerinin doğru olup olmadığını anlayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

23. Walk. Ride. Rodeo. (2019)

23. Walk. Ride. Rodeo. (2019)

IMDb: 6,4

Amberley Snyder, çocukluğundan beri atlara tutkusu olan genç bir kızdır. Bu tutkusunu profesyonelleştiren Amberley, rodeo kariyerinde hızla ilerler. Varil yarışlarına hazırlanan genç kızın hayatı, geçirdiği trafik kazasının ardından alt üst olur. Kaza sonucu bacaklarını kaybeden genç kız, büyük bir yıkıma uğrar. Bacaklarını kaybetmesi demek, rodeo kariyerinden, hayallerinden vazgeçmesi demektir. Ancak Amberley’nin pes etmeye niyeti yoktur. Bir süre sonra kendisini hep olmak istediği yerde, atının üzerinde bulur. Sırada, eski formuna kavuşup, varil yarışını kazanmak vardır.

22. The Breaker Upperers (2018)

22. The Breaker Upperers (2018)

IMDb: 5,9

Film, para karşılığı çiftleri ayıran iki dostun hikayesini konu ediyor. Hayat, Mel ve Jen’in yolunu on beş yıl önce kötü bir olayla kesiştirir. İkisi de aynı adam tarafından idare edilmiştir ve bunu öğrendiklerinde birbirlerinin hayatına dokunmaya başlarlar. Yaşadıkları acıyı bir fırsata dönüştürmek isteyen ikili, para karşılığında çiftleri ayıran bir şirket kurmaya karar verir. 'The Breaker Upperers' adını verdikleri küçük şirketleri, kısa sürede tahmin ettiklerinden de iyi iş yapar. Onlar, sevgililerinden veya eşlerinden ayrılmak için gelen müşterilerinin isteklerini yerine getirmek için ellerinden ne geliyorsa yapmaktadır.

21. Homecoming: A Film by Beyoncé (2019)

21. Homecoming: A Film by Beyoncé (2019)

IMDb: 7,5

Homecoming, Beyoncé'nin 2018 yılında Coachella Festivali’nde gerçekleştirdiği muhteşem performansına bir bakış sunuyor. Coachella Festivali’nde sahneye çıkan ilk siyahi kadın olmasıyla gurur duyan Beyonce, sahnede kaldığı 2 saat boyunca izleyenleri büyülemişti.

20. Wine Country (2019)

20. Wine Country (2019)

IMDb: 5,5

Wine Country, bir arkadaşlarının doğum gününü kutlamak için birlikte tatile çıkmaya karar veren bir grup arkadaşın hikayesini konu ediyor. Rebacca 50. Yaş gününü kutlamaya hazırlanan bir kadındır. Yakın arkadaşı olan Amy, Rebecca’nın doğum günü için özel bir şeyler yapmak ister. Bu sayede eski dostlardan oluşan grup yeniden bir araya gelebilecektir. İşkolik bir kadın olan Catherine, yeni ameliyat geçirmiş olan Val, ev kuşu Jenny ve yorgun bir anne olan Naomi’yi de ikna eden Amy, hem Rebacca’nın doğum gününü kutlamak hem de eski günleri yad etmek için Napa’da bir hafta sonu tatili planlar. Napa’ya ulaşan eski dostlar için başlarda her şey yolunda gider. Ancak bir süre sonra işler değişmeye başlar.

19. The Silence (2019)

19. The Silence (2019)

IMDb: 5,2

Dünya, onlarca yıl boyunca yeraltında yetişen ölümcül yaratıkların saldırısı altındadır. Yeryüzüne çıkıp insanları avlayan yaratıklar, kurbanlarını seslerinden tanıyarak ele geçirir. Dünyaya dehşet saçan yaratıklardan kaçmaya çalışan genç bir kız ve ailesi, şehir dışında bir yerde saklanmaya çalışır. Ancak onların yaşam mücadelesi burada da devam eder. Sığındıkları yerde olacakları beklemeye başlayan genç kız ve ailesi burada gizemli bir tarikatla karşılaşır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

18. Velvet Buzzsaw (2019)

18. Velvet Buzzsaw (2019)

IMDb: 5,7

Velvet Buzzsaw, ölü bir sanatçının tablolarının ele geçirilmesinin ardından yaşanan korkunç olayları konu ediyor. Morf Vandewalt, zor beğenen bir sanat simsarıdır. Eline geçen onlarca sanat eserinden sadece birkaç tanesini değerli bulur. Ancak bir gün karşısına konulan resim onun gerçekten ilgisini çekmeyi başarır. Resmin sahibi dairesinde ölü olarak bulunmasının ardından eserleri gün yüzüne çıkmıştır Ancak resimleri ele geçirenler bir süre sonra tablolarda bir tuhaflık olduğunu fark eder. İnsanlar tabloların uzun süre bakıldıktan sonra canlandığını düşünmektedir. Bir süre sonra ise doğaüstü bir güç, açgözlülüğün sanatın önünce geçmesine izin verenlerden intikam almaya başlar.

17. Rim of the World (2019)

17. Rim of the World (2019)

IMDb: 5,1

Rim of the World, eğlenmek için gittikleri yaz kampında dünyayı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişmek zorunda kalan dört gencin hikayesini konu ediyor. Birbirlerinden farklı karakterlere sahip olan Alex, ZhenZhen, Dariush ve Gabriel, yaz tatillerini keyifle geçirecekleri bir yaz kampı planlar. Başlarda her şey sıradan bir kampta olması gereken gibidir. Ancak bir süre sonra gençler, dünyanın uzaylılar tarafından istila edildiğini öğrenir. Gençler, sadece istila altında olduklarını öğrenmekle kalmaz, dünyayı kurtarma görevini de üstlenmek zorunda kalırlar.

16. Polar (2019)

16. Polar (2019)

IMDb: 6,3

Duncan Vizla nam-ı diğer Black Kaise, dünyanın en iyi suikastçılarından biridir. Artık emekli olma zamanının geldiğini düşünen Duncan, kendisine huzur içerisinde yeni bir dünya kurmaya karar verir. Ancak eski işvereni Duncan ile ilgili bambaşka düşüncelere sahiptir ve ona büyük bir sorumluluk verir. Duncan, kendisini bir anda daha genç, hızlı ve acımasız katillerden oluşan bir topluluğun başında bulur. O artık oyuna geri dönmek ve hayatı için yeniden savaşmak zorundadır.

15. Paddleton (2019)

15. Paddleton (2019)

IMDb: 7,2

Paddleton, ölümcül kanser teşhisi konan orta yaşlı bir adam ile en yakın arkadaşının değişen yaşamlarını konu ediyor.  Orta yaşlarında olan Michael ölüm ile burun burunadır. O hastalığının basit bir rahatsızlık olduğunu düşünürken ölümcül kanser teşhisi ile karşı karşıya kalır. Yaklaşmakta olan ölüm gününü bekleyen Michael’ın bu süreçteki en büyük destekçisi hem komşusu hem de en yakın arkadaşı olan Andy’dir. Michael her ne kadar bu durumu kabullense de Andy hemen pes etmek istemez.

14. High Flying Bird (2019)

14. High Flying Bird (2019)
images.thestar.com

IMDb: 6,2

Spor menajeri olan Ray Burke, basketbol ligindeki bir lokavt sırasında kendisini büyük bir çatışmanın içerisinde bulur. Kariyeri tehlikede olan Ray, lig yöneticileri ve oyuncular arasında çıkan çatışmayı sonlandırmak için bu sefer büyük oynamayı planlar. Ancak önünde sadece 72 saati vardır. Hiç kimsenin cesaret edemediği bir plana girişen Ray, basketbol maçlarını sonsuza dek değiştirebilecek bir açık bulur ve bu sayede bütün güçlü oyuncuları alt eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Juanita (2019)

13. Juanita (2019)

IMDb: 6,0

Juanita, yeni bir başlangıç yapmak için yollara düşen bekar bir annenin hikayesini konu ediyor. Genç ve bekar bir anne olan Juanita, hayatından tam anlamıyla bıkmıştır. Çocuklarını tek başına büyütmeye çalışan ve bunun için elinden geleni yapan Juanita, yine de kimseyi memnun edemez. Sorunlarından biraz olsun uzaklaşmak için seyahate çıkmaya karar veren Juanita, haritadan kendisine bir yer belirleyerek otobüse atlar. Gittiği yer hakkında hiçbir şey bilmeyen genç kadın, kendisini bir dizi maceranın içerisinde bulur.

12. The Perfection (2018)

12. The Perfection (2018)

IMDb: 6,1

The Perfection, hayallerinden vazgeçmek zorunda kalan bir viyolonsel dâhisinin hikayesini konu ediyor. Charlotte, ölümcül hastalığı olan annesine bakabilmek için kendi hayatından vazgeçen genç bir kadındır.  Ancak yıllar sonra eski eğitmenleri Anton ve Paloma’nın yeni yıldızı Lizzie’yi gören genç kadın, harekete geçmeye karar verir. Charlotte, bir zamanlar sahip olduğu konumda olan Lizzie’yi takip etmeye başlar. Bir süre sonra ise Charlotte’un beklediği tanışma gerçekleşir. Ortak noktaları olan Charlotte ve Lizze arasında kısa sürede bir arkadaşlık başlar. Ancak Charlotte’un farklı planları vardır ve zaman geçtikçe bu arkadaşlık farklı sonuçlar doğurmaya başlar.

11. The Perfect Date (2019)

11. The Perfect Date (2019)

IMDb: 5,9

Brooks Rattigan, en popüler kızla çıkmak, en iyi arabayı kullanmak ve en iyi okula gitmek isteyen genç bir adamdır. Ancak hayallerini gerçeğe dönüştürecek kadar parası yoktur. Para kazanmak için önüne çıkan tüm fırsatları değerlendiren Brooks, bir gün genç bir kızı dansa götürmek için para alınca bunu bir işe dönüştürmeye karar verir. Refakatçiye ihtiyacı olan zengin kızlara eşlik etmek için bir uygulama geliştiren Brooks’un işleri, beklediğinden de iyi gider. Şaşalı bir dünyaya adım atan Brooks, bu süreçte birçok farklı kişiliğe bürünür. Bir süre sonra gerçekte kim olduğunu sorgulamaya başlayan Brooks, kim olduğuna ve de istediğine karar vermek zorunda kalır.

10. Someone Great (2019)

10. Someone Great (2019)

IMDb: 6,2

Someone Great, erkek arkadaşı tarafından terk edilen genç bir kadının, hayallerindeki iş için şehir değiştirmeden önce arkadaşları ile birlikte atıldıkları macerayı konu ediyor. Jenny, müzik muhabiri olmak isteyen genç bir kadındır. Genç kadın, hayalinin teklifi ile karşı karşıya kalınca ne yapacağını şaşırır. Jenny, saygın bir dergide çalışma imkanı bulmuştur fakat bunun için San Francisco’ya taşınması gerekmektedir. Jenny’nin dokuz yıllık sevgilisi ise uzaktan ilişki yürütmek istemeyince ayrılmaya karar verir.

9. Triple Frontier (2019)

9. Triple Frontier (2019)

IMDb: 6,5

Beş eski Özel Kuvvetler operasyon askeri, Güney Amerika'nın seyrek nüfuslu sınır bölgesinde bir soygun planlamak için bir araya gelir. 5 kişilik bu ekibin hedefi, şiddetiyle tanınan, zengin bir kartelin servetidir. Bu isimsiz kahramanlar prestijli kariyerlerinde ilk defa bu tehlikeli misyonu ülkeleri için değil, kendileri için üstleniyorlardır. Ancak olaylar beklenmedik bir dönüşle birlikte kontrolden çıkmaya başlar. İncelikli planları devasa bir kaosun içinde kaybolup gitmeye başladığı zaman bu beş üstün nitelikli adamın yetenekleri, sadakatleri ve ahlakları, hayatta kalmak için verdikleri zorlu mücadele sırasında kırılma noktasına itilecektir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. I Am Mother (2019)

8. I Am Mother (2019)

IMDb: 6,8

I Am Mother, bir robot tarafından büyütülen genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Dünya, büyük bir yıkımla karşıya karşıyadır. İnsan nesli, dünya üzerinden yok olup gitmiştir. İnsan nüfusunun tükenmesinden sonra, dünya nüfusunun yeniden canlandırmak için özel bir robot tasarlanır. Anne adı verilen bu robot, genç bir kızı büyütmekle görevlidir. İkisi arasında zamanla oluşan ilişki, yaralı bir yabancının gelişiyle farklı bir hal alır. Yabancının gelişi ile birlikte ondan dış dünya ile ilgili bilgiler alan genç kız, her şeyi sorgulamaya başlar. Anne, gerçeklere ulaşmayı kafasına koyan genç kızı engellemek için her şeyi yapmaya hazırdır.

7. The Boy Who Harnessed the Wind (2019)

7. The Boy Who Harnessed the Wind (2019)

IMDb: 7,6

The Boy Who Harnessed the Wind, maddi imkansızlıklar sonucu okuldan atılan 13 yaşındaki bir çocuğun hikayesini konu ediyor. William Kamkwamba, Malavili’de yaşayan 13 yaşındaki bir çocuktur. Zeki bir çocuk olan William, ailesinin yaşadığı maddi zorluklar yüzünden çok sevdiği okulundan atılır. Fakat bu William’ın çalışma isteğine engel olmaz. William, kimsenin haberi olmadan geceleri okulun kütüphanesine gitmeye başlar ve bir süre sonra büyük bir başarı elde eder.

6. The Dirt (2019)

6. The Dirt (2019)

IMDb: 7,0

2001 tarihli “The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band” isimli otobiyografinden uyarlanacak film, grubun 80’lerdeki yükselişini anlatıyor. Los Angles’ta kurulan ve 1981 yılında “Too Fast for Love” albümüyle müzik dünyasına giriş yapan grup, son konserini 2015 yılbaşında vermişti. Rock ve metal türlerini harmanlayan Motley Crue grubunun albümleri tüm dünyada 100 milyondan fazla sattı.

5. Murder Mystery (2019)

5. Murder Mystery (2019)

IMDb: 6,0

Murder Mystery, evliliklerini canlandırmak için tatile çıkmayı planlayan bir çiftin başına gelenleri konu ediyor. New York’da yaşayan bir polis ve karısı, evliliklerinde sönen ateşi yeniden canlandırmak için Avrupa’ya tatile gitmeyi planlar. Her şeyi geride bırakıp Avrupa’ya giden çift, bir gün dost canlısı bir milyarderin yatında yaptığı bir partiye davet edilir. Ancak partide, yaşlı milyarderin öldürülmesi her şeyi alt üst eder. Üstelik çift cinayetin baş şüphelisi olarak gösterilmektedir. Polis ve eşi, kendilerini bu işten kurtarmak için vakit kaybetmeden cinayeti kimin işlediğini bulmak zorundadır.

4. The Highwaymen (2019)

4. The Highwaymen (2019)

IMDb: 7,0

FBI ve en son adli tıp teknolojisinin tüm gücü bile ülkenin en kötü şöhretli suçlularını yakalamak için yeterli olmamaktadır. Teknolojinin altından kalkamadığı bu iş için, emekliye ayrılmış iki eski Teksas korucusundan yardım istenir. 1934'te Frank Hamer ve eski ortağı Maney Gault, Bonnie ve Clyde'ı yakalamak için emeklilikten geri dönerler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Fyre (2019)

3. Fyre (2019)

IMDb: 7,3

Fyre Müzik Festivali'nin daha önce paylaşılmamış sahne arkası görüntülerinin bulunduğu, festivalin kötü şöhretinin ve felaketle sonuçlanan başarısızlığının ele alındığı yeni Netflix belgeseli.

2. Always Be My Maybe (2019)

2. Always Be My Maybe (2019)

IMDb: 6,9

Always Be My Maybe, 15 yılın ardından yeniden bir araya gelen çocukluk arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. Farklı yönlere savrulan ikiliden Sasha, başarılı bir şef olmuştur ve nişanlısı Brandon ile evlilik hazırlığı içerisindedir. Yerel bir müzisyen olan Marcus ise babasının himayesi altında yaşamaktadır. Aradan geçen 15 yılın ardından karşılaşan Sasha ve Marcus, geçmişi yad etmeye başlar. Bu sırada Brandon’ın evlilikten vazgeçtiğini açıklaması, Sasha için büyük yıkım olur. Bu süreçte en büyük desteği Marcus’tan gören Sasha, onunla birlikte vakit geçirdikçe, ikili eski hallerine geri döner. Marcus, Sasha’yı bir kez daha kaybetmemeye kararlıdır ama tam harekete geçeceği sırada önüne yeni bir engel takılır.

1. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2019)

1. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2019)

IMDb: 6,7

Başrolünü Hollywood'un sevilen yıldızı Zac Efron'un üstlendiği film, 1989'da Florida'da idam edilen ünlü seri katil Ted Bundy'nin hayatına odaklanıyor. Karizması sayesinde birçok kadına yaklaşmayı başararak genç kızlara ve kadınlara tecavüz edip onları öldüren seri katil ile uzun dönemli kız arkadaşı Liz arasındaki sorunlu ilişkiyi anlatan filmin yönetmen koltuğunda Joe Berlinger oturuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
182
64
46
16
15
14
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Tez

33 filmden anca 3ü izlenir

Ümit Karayel

Netflix size aylık ne kadar ödüyor

Uğur Diriksoy

Netflix filmlerinde şimdiye kadar hiç woow olmadım. Belki birgün...