Görüş Bildir
Haberler
TV
Model Olarak Tanıdığımız Ünlüler Şimdi En Çok Kazanan Dizi Oyuncuları Oldu

Model Olarak Tanıdığımız Ünlüler Şimdi En Çok Kazanan Dizi Oyuncuları Oldu

Türk oyuncuların en popülerleri, bölüm başı en çok ücret talep edenleri bir zamanlar modelmiş. Aktör ve aktrislerin güzel-yakışıklı insanlar olmasına alıştık da, liste o kadar kabarık ki...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cansu Dere

1. Cansu Dere

2002-2003'te Paris'te defilelere katılmış, kariyerini bu noktada ilerletse dünyaca ünlü bir manken olabilecek biri. Hala da 37 yaşında biri olarak, 20'lerinin sonlarında gibi gösteriyor. Sayısız projede oyunculuk yaptı; Sıla, Ezel, Anne gibi son yılların rating rekortmeni dizilerde de başrolü oynadı.

2. Kenan İmirzalıoğlu

2. Kenan İmirzalıoğlu

1997'de Best Model of the World birincisi oldu, kısa bir dönem mankenlik yaptı. Fiziği, karizması zaten ortada. Ama bunlarla yetinmedi, seneler içinde eğitimler aldı, oyuncu koçlarıyla çalıştı, hep kaliteli işlerde yer aldı. Sonuç olarak da Ezel gibi Türkiye'nin gururu bir işin başrolü, sayısız işin en önemli ismi, şimdi de 350 bin lirayı bölüm başına alabilecek kadar talep gören biri oldu.

3. Çağla Şikel

3. Çağla Şikel

Senelerce modellik yaptı, New York'ta defileye çıktı, Uğurkan Erez'e göre tam bir örnek manken. Çok skandalı çıktı ama profesyonelliği ile ilgili, iş aşkıyla ile ilgili hiç. Sempatik kişiliyle Cennet Mahallesi'ndeki role de oturdu. Sonra da sunuculuğa devam etti zaten.

4. Kıvanç Tatlıtuğ

4. Kıvanç Tatlıtuğ

2002'de Best Model of the World birincisi oldu. Gezegenler birincisi diye bir yarışma olsa, bugün tekrar seçilir. Ama o da amatör olarak başladığı bu yolda oyuncu koçu İpek Bilgin'le beraber zirveye oynadı.  En yüksek ikinci kaşeye sahip, reyting garantisi olan, girdiği farklı farklı karakterlerin her zaman hakkını veren biri oldu. Başarı tesadüf değildir, sarıdır sarı.

5. Selma Ergenç

5. Selma Ergenç

Gelmiş geçmiş eeeen kibar insanlardan. Gittiği mağazalarda kıyafetleri karıştırmaya utandığı için denemeden alan birisi. Almanya'da tıp okurken okulu bırakıp hayatımıza girmiş. Kalitesini modellik hayatında da sürdürüp sıfır skandalla bu işi bırakmıştır. Yarım Elma, Asi, Muhteşem Yüzyıl, Sis ve Gece, Ses gibi işlerde de çok başarılı oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Burak Özçivit

6. Burak Özçivit

Gerçekten tam bir 'asla umudunu kaybetme' görseli... 2003'te yarışmaya fotoğrafı gittiğinde çöpe atılmış. Sonra ne var ki çöpten çıkartılıp dahil edilmiş. 2005'te de tekrar katıldığı yarışmada Best of the World olmuş. Şimdi mankenliğini unutturacak kadar çok çalıştı oyunculuk için, başarıyı da yakaladı.

7. Pınar Altuğ

7. Pınar Altuğ

1994 yılında Miss Turkey seçildikten sonra mankenlikten ziyade sunuculuk ve oyunculuk yaptı. Şimdi yeni nesil onun bir dönemler Türkiye'nin en güzeli seçildiğini bile unutmuş olabilir. Çocuklar Duymasın'ın annesi o artık.

8. Çağatay Ulusoy

8. Çağatay Ulusoy

Fotoğrafta tam bir 'şen manşen mi olujan. şen dünyanın en iyişi mi olujan. hanimiş modelim' değil mi ^.^ Best Model of Turkey mezunlarından... Diğer mezunlar derneği üyeleri gibi oyunculuğa atılmış, aynı diğerleri gibi ülkenin en popüler oyuncuları olmuş. Netflix'in ilk orjinal yerli içeriğine başrol olacak kadar kabul ettirdi de başarısını.

9. Arzum Onan

9. Arzum Onan

İşte Türkiye'nin en zarif, en kibar kadınlarından biri. First Lady olacak kadın, Miss Turkey olmasın mı? 1993'te hem Türkiye, hem Avrupa güzeli oldu. Sıcak Saatler ve Sahra en bilindik işleri. Mehmet Aslantuğ ile sıfır sansasyon, güzel bir evlilikleri var.

10. Nebahat Çehre

10. Nebahat Çehre

Sizin daha anneniz babanız ortada değilken, kendisi 1960'da Türkiye Güzeli seçilmişti be, he heeeyt! Türk dizi tarihinin en güçlü kadınlarından Firdevs Yöreoğlu ile karşımıza çıkana kadar, maalesef birçok genç kendisini tanımıyordu. Her anlamda bir usta artık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tolgahan Sayışman

11. Tolgahan Sayışman

2002'de Best Model of Turkey'ye katıldı ama üçüncü olarak çıktı. Zaten kısa bir modellik hayatı oldu, adını oyunculuk ile duyurdu. Bu kadar yakışıklı bir adam olarak aynı dönemlerde yükseldiği isimlerden çok daha az popüler. Bakalım kendini Siyah İnci'de gösterebilecek mi...

12. Selen Soyder

12. Selen Soyder

Çoğunuz onu Tolgahan Sayışman'ı Serenay Sarıkaya'dan ayıran kadın olarak biliyor. Hatta öyle ki, Serenay Lale Devri dizisinden bu yüzden ayrılmıştı. Ne tesadüf ki dizide de Serenay'ın karakteri, Selen Soyder'in karakteri için terk ediliyordu. Oyunculuk anlamında daha fazla yol katettiğinde daha çok yerde de görebiliriz. Bu arada kendisi Miss Turkey 2007.

13. Furkan Palalı

13. Furkan Palalı

2011 yılında Best of World seçilen oyuncu, oyuncu sıfatının hakkını vermeye çalışanlardan. Zaten Tuncay Özinel tiyatrosunda başlamış, tiyatro oyuncusu olarak Best Model of Turkey seçilen ilk manken olmuş. Şu anda No:309'da da güzel bir performans sergiliyor.

14. Azra Akın

14. Azra Akın

Sempatik, zarif, kibar, alçak gönüllü kişiliğinin yanında 2002'deki Dünya Güzeli tacına sahip olması gerçeği de cabası. Çok başarılı bir oyunculuk hayatı olduğu söylenemez ama daha çok çabalasaydı dünyaca ünlü bir model olabilirdi. Poyraz Karayel'de Zülfikar'ı kendine aşık ettiği kadar var...

15. Berk Oktay

15. Berk Oktay

Kaslar yalan söylemez, o da bir model. 100'ün üzerinde deflileye çıkmış, yurtdışı deneyimi olan bir model. Kariyerine Akasya Durağı ile başlasa da, İlişki Durumu Karışık gibi güzel işlerle hem kendini geliştirdi, hem ispatladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Hande Subaşı

16. Hande Subaşı

2005 Miss Turkey. Zaten yurdumun oyuncu camiasından Miss Turkey olmayan geçemiyor herhalde. Çeşitli dizi ve film projelerinde yer alan manken-oyuncu, şu anda da 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde yer alıyor.

17. Leyla Lydia Tuğutlu

17. Leyla Lydia Tuğutlu

2008 Miss Turkey seçildi, sonra da unutturacak kadar oyunculuk işine daldı. Karadayı, Kiralık Aşk, Tatlı İntikam, Delibal derken güzel aktrislerden biri oldu, çıktı.

18. Aydan Şener

18. Aydan Şener

O olmasın da kim Miss Turkey olsun...1981'in Türkiye güzeli, sonrasında televizyonun, sinemanın önde gelen isimlerinden oldu. Çalıkuşu yeter de artan bile ama sayısız projesi var. Ay, Işığında Saklıdır efsanesinin de başrolü.

19. Birkan Sokullu

19. Birkan Sokullu

Küçük Sırlar ile hayatımıza giren oyuncunun 2003 Best of Model geçmişi pek bilinmez. Bu yakışıklılığın taçlanmaması saçma olurdu zaten... Kurt Seyit ve Şura'da Petro, Hayat Şarkısı'nda Kerim. Çok başarılı bir oyuncu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
59
33
17
16
15
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın