Görüş Bildir

Habertürk spikeri Mehmet Akif Ersoy, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından ekibiyle bölgeye giderek bölgedeki gelişmeleri canlı yayın ile bizlere aktarmıştı. Yaptığı yayınlar sırasında sık sık eleştirilip sık sık da alkışlanan Mehmet Akif Ersoy, deprem bölgesinde yaşadığı olayları anlatırken dinleyenleri bir kez daha gözyaşlarına boğdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Anılarının yanında depremzedelere bağırılıp, azarlanmasını da eleştiren Mehmet Akif Ersoy, "Depremden etkilenen vatandaşlar naz makamındadır. Onlara kızmayacaksın, bağırmayacaksın, sarılacaksın" dedi.

Anılarının yanında depremzedelere bağırılıp, azarlanmasını da eleştiren Mehmet Akif Ersoy,  "Depremden etkilenen vatandaşlar naz makamındadır. Onlara kızmayacaksın, bağırmayacaksın, sarılacaksın" dedi.

İşte o anlar: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
59
3
2
2
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nezihe Muhiddin

Çadır yok, devlet nerede diye gerçeği söyleyip yardım istediği için CB tarafından namussuz ilan edilen vatandaşlar için sarılmak çok büyük lüks.

Kunti kunti

Ancak daha sonra da ilk günler yeterli olamadık halinizi helal edin diye saydığı bütün kotu kelimeleri kendine yapıştırmis oldu prompter beyefendi hazretleri... Devamını Gör

giray 77

Gülme emeloji beğenen lavuk kim inşallah yanlış basmıştır doğru basmış sa tüm dünya sana basın hemi😡

RACON X RACON

Meral Aksener bir olay cikardi Hükümete yaradi.Resmen Depremzedelerin unutulmasina canak tutan Aksener Hükümetide kurtardi ve gündemi degistirdi.Ben kendisin... Devamını Gör