Görüş Bildir
Haberler
Mastürbasyonu ve Film İzlemeyi Bile Yasaklamışlar! Dünyanın Cinsellikle Alakalı En Garip Yasakları

Mastürbasyonu ve Film İzlemeyi Bile Yasaklamışlar! Dünyanın Cinsellikle Alakalı En Garip Yasakları

R.G.
28.07.2021 - 13:31 Son Güncelleme: 28.07.2021 - 13:33

Dünyada neredeyse her konu ile ilgili yasaklar var fakat şimdi söyleyeceğimiz yasakları hiç duymadınız. Bu yasakları gördüğünüzde neye uğradığınızı şaşıracaksınız. Öyle garip yasaklar var ki, insan 'Acaba bu yasaklar için ne gibi nedenler vardı?' diye düşünmeden edemiyor. İşte ülkelerin cinsellik hakkında koyduğu yasaklar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bahreyn

1. Bahreyn

Bahreyn'de hiçbir doktor cinsel organ açtıramıyor ve kontrol edemiyor.

2. Guam Adası

2. Guam Adası

Belki de bu yasakların içerisinde gördüğünüz en saçma kural olacak... Guam Adası'nda bakirelerin evlenmesi kesinlikle yasak. Eğer Guam Adası'nda yaşıyor ve evlenmek istiyorsanız bekaretinizi kaybetmiş olmanız şart.

3. Birleşik Arap Emirlikleri

3. Birleşik Arap Emirlikleri

Birleşik Arap Emirlikleri'nde çiftlerin öpüşmesi ve el ele gezmesi kesinlikle yasak. Eğer bu yasakları uygularsanız büyük cezalar ile karşı karşıya kalırsınız.

4. Lübnan

4. Lübnan

Lübnan'da cezası en fazla olan yasaklardan biri eşekler ile cinsel ilişkiye girmek. Eğer eşek ile ilişkiye giren biri tespit edilirse, ölüm cezası bile verilebiliyor.

5. Bolivya

5. Bolivya

Bir Güney Amerika ülkesi olan Bolivya'da cinsellik ile ilgili büyük bir yasak ortaya konmuş. Bolivya ya da resmî adıyla Bolivya Çokuluslu Devleti'nde bir erkeğin hem anne hem de kızıyla ilişkiye girmesi kesinlikle yasak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Minnesota

6. Minnesota

ABD'nin bir eyaleti olan ve 5 milyon nüfusa sahip Minnesota, cinsellik konusunda değişik bir yasak getirmiş. Eğer Minnesota'da yaşayan bir vatandaşsanız ter kokarken ya da herhangi bir pis kokuya sahip iseniz seks yapmanız kesinlikle kurallara aykırı. Biz sizi şimdiden uyaralım. Duş almadan sakın kimseye yanaşmayın!

7. İspanya

7. İspanya

İspanya'da gençleri üzecek bir kural getirilmiş. Kanı kaynayan genç vatandaşların sahil kesimlerinde cinsel ilişkiye girmesi hükümet tarafından kesin bir dil ile yasaklanmış.

8. Budapeşte / Macaristan

8. Budapeşte / Macaristan

Kanı kaynayan genç vatandaşları yıkacak bir yasak daha... Budapeşte'de gecenizi seks ile sonlandırmak istiyorsanız çok önemli bir kurala uymanız gerekiyor. Macaristan, otel odalarında perde açıkken seks yapılmasını yasaklamış ve yapanlara da cezai işlem uygulamayı uygun görmüş.

9. Kolombiya

9. Kolombiya

Her türlü yasağı gördük ama böylesine ilk kez şahit oluyoruz... Kolombiya'da anneler, kızlarının gerdek gecesinde odada bulunup bekaretlerini kaybettikleri anı izlemeli.

10. Endonezya

10. Endonezya

Kadınların mastürbasyon yapması hapis cezasıyla sonuçlanabiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Texas

11. Texas

Eğer Texas'ta yaşıyor ve evinizde 6 adet dildo bulunduruyorsanız bir adet daha alamazsınız. Çünkü sınır 6 ile belirlenmiş daha fazlası suça giriyor.

12. Nepal

Nepal'de çıplaklık içeren ya da cinsel ilişkinin yaşandığı filmlerin çekilmesi ve izlenmesi kesinlikle yasak. Eğer biri sizi bu tarz filmleri izlerken yakalarsa sorun çıkabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
121
81
58
44
42
23
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

7 ve 8 mantıklı kurallar. gerisi boş. hele mastürbasyon yapmak yasak nedir? burada kadın yazıyor da ben bir yerde erkeklere yasak diye okumuştum. neyse her t... Devamını Gör

Ali Veli

Türkiye de porno sitelere girmek yasak, dolaysıyla izlemekte yasak olmuş olmuyor mu?

görsellerin bazıları içerikle çok alakasız olmuş editör. 4 ve 8 özellikle.