Görüş Bildir

İstanbul Maltepe'de Mahmut Alperen Bölükbaşı'nın kontrolündeki motosiklet, direksiyon hakimiyetinin yitirilmesi neticesinde bariyerlere çarptı. Motosikletten savruluan Bölükbaşı hayatını kaybetti. Aynı motosiklette bulunan Lara V. ise yaralı olarak kurtuldu. Acı olay, aynı istikamette seyreden bir otomobilin iç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaza, dün saat 16.30 sıralarında İdealtepe Başıbüyük bağlantı yolu üzerinde meydana geldi.

Kaza, dün saat 16.30 sıralarında İdealtepe Başıbüyük bağlantı yolu üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, 22 yaşındaki Mahmut Alperen Bölükbaşı'nın kullandığı motosiklet, hızla seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine refüjde bulunan bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisi ile savrulan motosiklet sürücüsü Bölükbaş ve arkasında yolcu konumunda bulunan 14 yaşındaki Lara V. yola savrularak yaralandı.

Çarpmanın etkisi ile savrulan motosiklet sürücüsü Bölükbaş ve arkasında yolcu konumunda bulunan 14 yaşındaki Lara V.  yola savrularak yaralandı.

Çevrede bulunan diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri motosiklet sürücüsü Mahmut Alper Bölükbaş ve Lara V.'ı hastaneye kaldırdı. Mahmut Alperen Bölükbaşı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Lara V.'ın ise tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza anı 👇🏻

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
12
9
7
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Neponu Ndm

ne kask var, ne dirseklik, ne bileklik, bu hızda koruyucu elbise ile ölmek neredeyse imkansız. gencecik çocuklar yazık olmuş.

benv

ben daha sert ifadelerle yazacaktım ama siz usturuplu şekilde yazmışsınız. "takın şu ... kaskınızı, giyin kıyafetinizi" yapmayın arkadaş ya...

mervednz

Ah ah.. Hiç bir önlem almadan bu kadar hız.. Çok üzücü

Söyledim gitti

Oh neyseki öndeki kadının arabasına çarpmamışlar. Maddi hasar sebepli söylemiyoruym tabii ki. Ölüme sebebiyet verme ile ilgili (her ne kadar beraat edecek ol... Devamını Gör