Görüş Bildir
Haberler
Alman Ucuzluk Marketinden Tatil Satışı! Kısa Sürede Tükendi

Alman Ucuzluk Marketinden Tatil Satışı! Kısa Sürede Tükendi

Alman ucuz marketler zinciri Lidl’in Side’de Ocak 2023’te 599 euroya sattığı üç haftalık tatilin yoğun ilgi üzerine kısa sürede tükendiği duyuruldu. Söz konusu tatilin kişi başına 799 Euro yerine 599 Euro'ya satılacağı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

''Kontenjanımızı hemen aştı ve tükendi''

''Kontenjanımızı hemen aştı ve tükendi''

DW'den Elmas Topçu'nun haberine göre; Türkiye'de yoğun tartışmalara yol açan, Alman ucuz marketler zinciri Lidl'in Side tatilinin yoğun ilgi gördüğü bildirildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Lidl, 'Bahsettiğiniz 22 günlük Türkiye tatili Ocak 2023 ayı için 599 Euro'ydu ve karşılaştığımız talep sınırlı kontenjanımızı hemen aştı ve tükendi. Söz konusu tatili daha yüksek fiyata satın almak bile imkansız. Tur operatörlerimiz ile beraber, müşterilerimize bu cazip fiyatla daha fazla kontenjan sunabilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz' ifadelerini kullandı.

Almanya'da Lidl, Aldi gibi süpermarket zincirleri uzun yıllardır normal ürünlerinin yanı sıra dünyanın farklı bölgelerine kısa veya uzun seyahat ve tatil satışları da yapıyor.

Lidl şirketinin 31 Ağustos'tan itibaren geçerli olan son broşürünün kapağında üç haftalık Side tatili yer almış, söz konusu tatilin kişi başına 799 Euro yerine 599 Euro'ya satılacağı duyurulmuştu. Söz konusu beş yıldızlı otelin Side Kumköy'de, merkeze 7 kilometre mesafede olduğu ve Ocak 2023'te 21 gece/22 gün her şey dahil iki kişilik odada, tatilin kişi başına 599 Euro'ya satılacağı belirtilmişti. Aynı odanın Şubat'ta 649, Nisan ayında 899, Mayıs ayında 999, Haziran-Eylül arasında 1399 ya da 1499 Euro'ya ayırtılabileceği belirtiliyordu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
10
5
4
3
3
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatma Akyüz

Promosyon olarak tatilin yanında bide KÖLE verin tam olsun 😡😡😡

Tunç Demir

Lan Ocakta mıymış bu bende bir şey var sandım görünce deli mi sikti aq Ocak'ta Side'de ne bok yenir.

mamamamomomo

Her şey dahil dört haftalık tatili kendi ülkelerinde geçirseler daha pahalıya mal olur. Beş yıldızlı otelde yiyip içecekler. Harika bence.

Ziya Akbaş

Ne olmuş yani?!?!? Bizde de piranha DVD player tükendi!