Görüş Bildir
Haberler
Karakter Öldü Dizi Bozuldu! Ana Karakter Oyuncusu Kadrodan Ayrıldıktan Sonra Eski Tadı Kalmayan Diziler

Karakter Öldü Dizi Bozuldu! Ana Karakter Oyuncusu Kadrodan Ayrıldıktan Sonra Eski Tadı Kalmayan Diziler

Merhabalar. Dizileri çoğunlukla karakterlerle bağ kurduğumuz için izlemeyi severiz. Onlar diziden çıkınca artık o dizinin eski tadı kalmaz. Bu içerikte ana karakter diziden ayrıldığında popülaritesi düşen diziler listelenmiştir.

Detaylar içerikte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bewitched (1964–1972)

1. Bewitched (1964–1972)

Darrin (Dick York/Dick Sargent) ve Samantha Stephens (Elizabeth Montgomery) genç ve evli bir çifttir: Darrin ölümlü bir insandır, Samantha da bir cadıdır ve bunu ona düğünlerinden önce açıklamaz. Darrin'i canlandıran Dick York sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kaldığında başrol oyuncularından birini kaybetmesi dizi için iyi olmadı. Darrin'in Samantha ile evliliği dizinin merkezinde olduğundan, Samantha'nın yeni bir kocaya sahip olması dizinin tüm amacına aykırı oldu.

Yaratıcı: Sol Saks

Oyuncular: Elizabeth Montgomery, Dick York, Dick Sargent

2. Two and a Half Men (2003–2015)

2. Two and a Half Men (2003–2015)

Hedonist bir jingle yazarının başıboş hayatı, erkek kardeşi ve 10 yaşındaki yeğeni sahildeki evine taşındığında aniden bozulur. Başlangıçta Alan'ın karısı tarafından evden atılmasının ardından birlikte yaşayan Harper kardeşler Charlie ve Alan'ın etrafında dönüyordu. Ne yazık ki, aktör Charlie Sheen'in canlandırdığı Charlie dizide öldürüldü. Gösteriyi devam ettirmek için ev, Alan'ın onunla yaşamasına gönülsüzce izin veren zengin bir teknoloji kralı Walden Schmidt tarafından satın alındı. Pek çok izleyici, Charlie öldürüldükten sonra dizinin çok bozulduğunu düşündü.

Yaratıcılar: Lee Aronsohn, Chuck Lorre

Oyuncular: Jon Cryer, Ashton Kutcher, Angus T. Jones

3. Kevin Can Wait (2016–2018)

3. Kevin Can Wait (2016–2018)

Emekli bir polis memuru, yeni bekar bir baba olma mücadelesinin üstesinden gelirken yeni bir kariyer yolundadır. Çocukları onun evden çıkma zamanının geldiğine karar verirler ve yardım için eski polis ortağı Vanessa'ya başvururlar. Dizi eski King of Queens yıldızı Kevin James'in oynadığı, emekli bir polis memuru ve ailesinin etrafında dönen bir sitcomdu. James'in eski yardımcı yıldızı Leah Remini'nin konuk oyuncu olarak yer alması popülerlik kazandığında, ikinci sezon diziyi onu ana karakter olarak öne çıkaracak şekilde yeniden düzenledi. Ancak bu, dizinin orijinal kadın başrol oyuncusu Erinn Hayes'in oynadığı Donna Gable'ı öldürme pahasına oldu. Bunun sonunda dizi toplamda iki sezon sürdü.

Yaratıcılar: Bruce Helford, Kevin James, Rock Reuben

Oyuncular: Kevin James, Taylor Spreitler, Ryan Cartwright

4. That '70s Show (1998–2006)

4. That '70s Show (1998–2006)

1970'lerin Wisconsin'inde geçen dizi, bir grup genç arkadaşın yaşadıkları aksiliklerin ve reşit olmalarının etrafında dönen bir komedidir. Dizide Topher Grace'in canlandırdığı Eric orijinal ana karakterdi, ancak dizinin sonuna doğru ayrıldı. Yerini alması için yeni bir karakter olan Randy eklendi, ancak hayranlar ona ısınmadı. Finalde bile buna yanıt olarak Randy olabildiğince az gösterilmiş gibiydi.

Yaratıcılar: Mark Brazill, Bonnie Turner, Terry Turner

Oyuncular: Topher Grace, Laura Prepon, Mila Kunis

5. The Office (2005–2013)

5. The Office (2005–2013)

The Office, aynı adlı İngiliz dizisine dayanan ABD'li bir durum komedisidir. Dunder Mifflin Inc.'in bölge müdürü Michael Scott, başlangıçta The Office'in kahramanı olarak görev yapıyordu. Ancak Michael Scott, yedinci sezonun ardından normal bir karakter olarak diziden ayrıldı. Aslında Michael Scott, yedinci sezondan önceki her bölümde yer almıştı. Onun ayrılışı dizinin hayranları tarafından hoş görülmedi.

Yaratıcılar: Greg Daniels, Ricky Gervais, Stephen Merchant

Oyuncular: Steve Carell, Jenna Fischer, John Krasinski

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mom (2013–2021)

6. Mom (2013–2021)

Dizi, kendi annesi Bonnie ile yeniden bir araya gelen ve mücadele eden bekar bir anne Christy'nin etrafında dönen bir sitcomdu. Dizi devam ederken, Christy ve Bonnie'nin AA toplantılarında edindikleri arkadaşlara odaklanmaya başladı. Christy, hukuk fakültesine giderek diziden son sezona doğru ayrıldı. Christy'siz ilk sezon da dizinin son sezonu oldu.

Yaratıcılar: Gemma Baker, Eddie Gorodetsky, Chuck Lorre

Oyuncular: Allison Janney, Anna Faris, Mimi Kennedy

7. Beauty and the Beast (1987–1990)

7. Beauty and the Beast (1987–1990)

Beauty and the Beast, New York City'deki klasik peri masalını yeniden şekillendiren 1980'lerin bir dizisiydi. Catherine Chandler, yeraltında yaşayan bir grup dışlanmışın üyesi olan aslan benzeri Vincent'ın saldırısından kurtarılan genç bir avukattır. Ancak bu, üçüncü sezonun başlarında, Catherine  öldürüldüğünde değişti. Yeni kadın başrol, Catherine'in ölümünü araştıran bir araştırmacı olan Diana Bennett'ti ancak hayranlar arasında popüler olmadığı kanıtlandı.

Yaratıcı: Ron Koslow

Oyuncular: Ron Perlman, Roy Dotrice, Jay Acovone

8. Blue's Clues (1996-2002)

8. Blue's Clues (1996-2002)

Blue's Clues, köpeği Blue'nun bıraktığı ipuçlarını arayan Steve adlı genç bir adamın etrafında dönen bir çocuk dizisiydi. Blue's Clues, o zamanlar genç izleyiciler arasında son derece popülerdi ve karakterlerin izleyicilerle konuştuğu çocuk şovlarını popülerleştirmesiyle tanınırdı. Ne yazık ki, Steve Burns'ün gösteriden ayrılması Blue's Clues'un orijinal haline son verdi. 

Yaratıcılar: Angela Santomero, Todd Kessler, Traci Paige Johnson

Oyuncular: Steve Burns, Traci Paige Johnson, Michael Rubin

9. So Weird (1999–2001)

9. So Weird (1999–2001)

So Weird, annesiyle turneye çıkarken doğaüstü olaylarla karşılaşan genç bir kız olan Fi'nin etrafında dönen bir Disney Channel dramasıydı. Ancak ilk iki sezonun ardından Fi diziden ayrıldı ve yerine artık doğaüstü varlıklarla karşı karşıya kalan ve ailenin bir arkadaşı olan 'Annie' adlı yeni bir karakter geldi. Pek çok hayran için Fi'nin ayrılışı, Fi'nin cadı soyu ve babasını cehennemden kurtarmak gibi karakter etrafında dönen planlanmış hikayelerin çözülmediği anlamına geliyordu. Yaratıcı: Tom J. Astle

Oyuncular: Cara DeLizia, Mackenzie Phillips, Patrick Levis

10. Scrubs (2001–2010)

10. Scrubs (2001–2010)

Scrubs, Sacred Heart eğitim hastanesinin fakültesi etrafında dönen tıbbi bir durum komedisiydi. Scrubs başlangıçta yedi sezonun ardından iptal edildi, ancak dizinin iki sezon daha sürmesine izin verildi. Buna rağmen, Scrubs'ın sekizinci sezonu ana karakterler için bir final olarak sona erdi ve son bölümün adı 'Finalim' bile oldu.

Yaratıcı: Bill Lawrence

Oyuncular: Zach Braff, Donald Faison, Sarah Chalke

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Grey's Anatomy (2005– )

11. Grey's Anatomy (2005– )

Yıllar boyunca Grey's Anatomy yayındaydı ve izleyiciler birden fazla karakterin diziden ayrılmasını izledi. Ancak hayranlar, Cristina (Sandra Oh), Alex (Justin Chambers), Derek (Patrick Dempsey) ve son olarak Meredith (Ellen Pompeo) dahil olmak üzere bazı orijinal ana karakterlerin ayrılmasından sonra dizinin aynı tadı vermediğini düşünüyorlar.

Yaratıcı: Shonda Rhimes

Oyuncular: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.

12. The Walking Dead (2010–2022)

12. The Walking Dead (2010–2022)

The Walking Dead'deki tüm ölümler hayranlar için tatmin edici değildi. Glenn (Steven Yeun) ve Carl (Chandler Riggs) gibi karakterler öldürülen ve hayranları üzen karakterler arasındaydı. Reddit'te konuyu tartışan kullanıcılar, The Walking Dead'in bu önemli karakterler ayrıldıktan sonra büyük ölçüde düştüğünü ve artık diziye hiç ilgi duymadıklarını söyledi.

Yaratıcı: Frank Darabont

Oyuncular: Andrew Lincoln, Norman Reedus, Melissa McBride

13. The Vampire Diaries (2009–2017)

13. The Vampire Diaries (2009–2017)

Hayranlar, ana karakter Elena'nın (Nina Dobrev) diziden ayrıldığını duyunca şaşırmışlardı. Ne de olsa Damon (Ian Somerhalder) ve Stefan Salvatore (Paul Wesley) kardeşlerle olan aşk üçgeni de dahil olmak üzere birçok büyük hikayede ana kadın karakterdi. Dizinin hayranları Elena gittikten sonra The Vampire Diaries'in eskisi gibi olmadığını düşündüğü için izlemeyi bıraktı.

Yaratıcılar: Julie Plec, Kevin Williamson

Oyuncular: Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder

14. Suits (2011–2019)

14. Suits (2011–2019)

Üniversite terk Mike (Patrick J. Adams), New York'un en iyi avukatlarından biri olan Harvey (Gabriel Macht) için çalışıyordu ve Suits'te bağımlılık yaratan bir karakterdi. Ancak Mike'ın diziden ayrılması Suits'in gidişatını değiştirdi. Ne de olsa dizi Mike'ın sırrını saklamaya çalışması etrafında dönüyordu. 

Yaratıcı: Aaron Korsh

Oyuncular: Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle

15. House of Cards (2013–2018)

15. House of Cards (2013–2018)

Reddit kullanıcıları, House of Cards'taki Frank'in (Kevin Spacey) diziyi heyecanlı hale getirdiğini ve onun ayrılmasının dizinin çöküşüne yol açtığını söylüyor. İlk etapta Kevin Spacey'nin ayrılmasına neden olan cinsel saldırı iddialarını bir kenara bırakırsak diziye bağımlılık yapanın Frank karakteri olduğunu söylüyorlar.Yaratıcı: Beau Willimon

Oyuncular: Kevin Spacey, Michel Gill, Robin Wright

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çok sevdiğiniz bir diziden ana karakter ayrıldığı için diziyi izlemeyi bıraktığınız oldu mu? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
victor shole

Bizimkiler Şevket. Hadi ona tamam dedik Şükrü'nün değişmesi mahvetmişti beni. Bunu nasıl yazmazsın sen.