Görüş Bildir
Haberler
Özünde Sinsi veya Kötü Olmasına Rağmen Kendini Bir Şekilde İzleyiciye Sevdiren Şeytan Tüylü 20 Karakter

Özünde Sinsi veya Kötü Olmasına Rağmen Kendini Bir Şekilde İzleyiciye Sevdiren Şeytan Tüylü 20 Karakter

Merhabalar. Dizi ve filmlerde o kadar sinsi ve manipülatif karakterler vardır ki kötülüğe doymayan. Ama biz yine de bu karakterleri sevmeden duramayız. Bu içerikte sinsi ve kötü oldukları halde pek sevilen dizi ve film karakterlerini listeledim.

Detaylar içerikte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Catherine Tramell

1. Catherine Tramell

Catherine Tramell, Temel İçgüdü filmlerinin ana kötü karakteridir. Bu rolü Sharon Stone canlandırmıştır. Karakterin diğer insanların yapamayacağı tehlikelerden kurtulabileceğini ve riskler alabildiğini kendine kanıtlama ihtiyacı vardır. Özellikle polisle, yetkili makamlarla çok karşılaşır. Risk ne kadar büyükse, onun için her şeye kadir olduğunun kanıtı da o kadar büyük olur.

2. Tyler Durden

2. Tyler Durden

Tyler Durden, Chuck Palahniuk tarafından yazılan Dövüş Kulübü serisinin ana kötü karakteridir ve filmde Brad Pitt tarafından canlandırılmıştır. Tyler Durden, filmde anlatıcının tam tersidir. Anlatıcı, modern toplumun ücretli kölesi şeklinde bir tüketicisiyken, Tyler akıllı, yetenekli, karizmatik ve sezgisel ve minimalisttir.

3. Hannibal Lecter

3. Hannibal Lecter

Hannibal Lecter, Thomas Harris'in yazdığı Hannibal kitap serisinin ve onların film ve televizyon dizisi uyarlamalarının ana düşmanıdır ve The Silence of the Lambs ve Red Dragon'da yer alır. Hannibal son derece zeki ama akli dengesi yerinde olmayan ve kurbanlarını yemesiyle nam salmış yamyam bir seri katildir. Anthony Hopkins'in canlandırdığı Hannibal en çok tanınan versiyonudur.

4. Loki

Loki Laufeyson, Marvel sinematik evreninde önemli bir karakterdir. Odin ve Frigga'nın evlatlık oğlu ve Thor ve Hela'nın evlatlık kardeşi düzenbaz ve yaramazlık tanrısıdır. Loki, gölgesinde yaşadığını hissettiği için kıskanmasına rağmen Thor ile yakın bir ilişki içinde büyüdü. Kökenleriyle ilgili gerçeği öğrendikten sonra Thor'dan kurtulmak ve Asgard'ı yönetmek için bir plan yapar, ancak Thor tarafından engellenir.

5. Louis Bloom

5. Louis Bloom

Louis Bloom, 2014 yapımı Nightcrawler filminin baş kötü karakteridir. O 'gece gezgini' olarak işe giren adi bir hırsız, yasadışı bir şekilde suçları araştıran bir gazeteci ve kısa süre sonra kendi hikayesinde başrol oynamayı takıntı haline getiren bir karakterdir. Karakter Jake Gyllenhaal tarafından canlandırılmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Draco Malfoy

6. Draco Malfoy

Draco Malfoy, J.K. Rowling'in yazdığı Harry Potter serisinde yer alan kurgusal karakterdir.Draco tüm Malfoylar gibi Slytherin'dendir. Soluk bir yüzü, açık sarı saçları ve soğuk gri bakışları olan biri olarak anlatılır. Sürekli Harry'le rekabet eder ve kıskançlığı başına sürekli işler açar.

7. Margaery Tyrell

7. Margaery Tyrell

Kraliçe Margaery Tyrell, Lord Mace Tyrell ile Leydi Alerie Tyrell'in tek kızıdır. Margaery, Joffrey'in ölümünden sonra Kral Joffrey Baratheon ve daha sonra küçük kardeşi Kral Tommen Baratheon ile evlenerek kraliçe oldu. Yalancı şahitlik suçlaması ve Sparrow hareketine bağlılık onun çöküşüne yol açtı ve sonunda erkek kardeşi ve babasıyla birlikte öldürüldü.

8. Barney Stinson

8. Barney Stinson

Barney Stinson, How I Met Your Mother dizisinde Robin Scherbatsky ile birlikte çıkış yapan iki oyuncudan biridir. O zamandan beri dizideki en popüler ve manipülatif karakterlerden biri olmaya devam etti. Karakter Neil Patrick Harris tarafından canlandırılmıştır.

9. Patrick Bateman

9. Patrick Bateman

Patrick Bateman, Bret Easton Ellis'in 1991 tarihli tartışmalı romanı American Psycho ve onun film ve sahne uyarlamalarının baş kahramanı olarak en ünlü roman ana kahramanıdır.1980'lerde Manhattan, New York'ta yaşayan ve Wall Street'te çalışan bir iş adamıdır. Sağlığına, temizliğine, görünüşüne, parasına ve müzik koleksiyonuna takıntılı; ancak aynı zamanda bir seri katil, tecavüzcü, yamyam ve nekrofil olduğu için daha karanlık bir tarafı vardır. Filmde karakteri Christian Bale canlandırmıştır.

10. Sharpay Evans

10. Sharpay Evans

Sharpay Evans, High School Musical ve High School Musical 2'nin ana düşmanıdır. İkizi Ryan Evans ile birlikte East High drama bölümünün eş başkanıdır. Sharpay, drama bölümünde en fazla güce sahip gibi görünüyor ve Ryan Evans'ı sağ kolu olarak görüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Regina Mills/The Evil Queen

11. Regina Mills/The Evil Queen

ABC'nin  Once Upon a Time dizisinde yer alan bir karakterdir. Emma Swan'ın biyolojik oğlu Henry Mills'in üvey annesidir. Regina'nın kalbi, karanlık laneti serbest bıraktıktan sonra anılarını koruyan birkaç kişiden biri olarak güç ve yolsuzlukla kararmıştı. Regina, olağanüstü kara büyüye sahip çok güçlü bir büyücüdür, ancak güçlü ışık büyüsünü, saf bir kalp ve asil bir varlık olarak birçok kez kullanmıştır.

12. Karen Filippelli

12. Karen Filippelli

Karen Filippelli, The Office dizisinde Dunder Mifflin Utica'nın bölge müdürü ve Jim Halpert'in eski kız arkadaşıdır. Jan Levinson gibi, Karen da hırslı bir kariyer kadını olarak tasvir ediliyor.

13. Cersei Lannister

13. Cersei Lannister

Kraliçe 1. Cersei Lannister, Game of Thrones dizisinde önemli bir karakterdir. Kral Robert Baratheon’ın eşiyken dul kalmıştır, sonrasında Yedi Krallık'ın kraliçesi olmuştur.

14. Joker

14. Joker

Joker, Christopher Nolan'ın Kara Şövalye Üçlemesinin ikinci bölümü ana düşman karakteridir. O, kendisini bir kaos ajanı olarak tanımlayan, Gotham Şehri'ni kargaşaya sürükleyerek baş düşmanı Batman'i kışkırtan ve yeraltı suç dünyasında iktidara gelen psikotik bir anarşist dehadır. Filmde Joker, Heath Ledger tarafından canlandırılmıştır.

15. Amy Elliott Dunne

15. Amy Elliott Dunne

Amy Elliot-Dunne, 2014 yılı yapımı David Fincher filmi olan Gone Girl'ün ana kötü karakteridir. O, kendi ölümünü taklit etmek için ayrıntılı bir plan yapan ve Nick'in sadakatsizliğinin cezası olarak kocası Nick'i onu öldürmekle suçlayan zeki, hesaplı bir psikopattır. Karakter Rosamund Pike tarafından canlandırılmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Villanelle

16. Villanelle

Villanelle, BBC America televizyon dizisi uyarlaması Killing Eve'de kurgusal bir karakterdir. The Twelve adlı bir suç örgütü için çalışan ve İngiliz istihbarat ajanı Eve Polastri'nin baş düşmanı olan psikopat bir suikastçıdır. Karşılıklı saplantılı ilişkileri dizinin ana odak noktasıdır.

17. James Moriarty

17. James Moriarty

Profesör James Moriarty, Sir Arthur Conan Doyle tarafından yazarın kurgusal dedektifi Sherlock Holmes karşısında zorlu bir düşman olması için yaratılan kurgusal bir karakter ve suç dehasıdır.

18. Miranda Priestly

18. Miranda Priestly

Miranda Priestly, Lauren Weisberger'in 2003 tarihli romanı The Devil Wears Prada'da ve romanın 2006 yılında çekilen film uyarlamasında Meryl Streep tarafından canlandırılan bir karakterdir. Miranda, kurgusal moda dergisi Runway'in New York merkezli bir yazı işleri müdürüdür. Moda dünyasındaki olağanüstü gücü kadar soğuk tavrı ve diva tavrıyla tanınmaktadır.

19. Darth Vader

19. Darth Vader

Darth Vader, Star Wars serisindeki kurgusal bir karakterdir. Karakter, orijinal üçlemenin ana düşman karakteridir ve Anakin Skywalker olarak prequel üçlemesinin ana kahramanlarından biridir. Darth Vader, popüler kültürün en ikonik kötü adamlarından biri ve gelmiş geçmiş en büyük kötü adamlar kategorisindedir.

20. Regina George

20. Regina George

Regina George, Mean Girls filminin ve müzikalinin ana düşmanı ve The Plastics'in lideridir. Filmde Rachel McAdams ve müzikalde Taylor Louderman tarafından canlandırılmıştır. Regina zeki, manipülatif ve istediğini elde etmek için elinden gelen her şeyi yapma yeteneğine sahiptir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sizin sinsi ve kötü bulduğunuz ancak sevdiğiniz karakterler hangileri? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
7
6
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın