Görüş Bildir
Haberler
İzmir Depreminde 2 Ölü, 64 Yaralı

İzmir Depreminde 2 Ölü, 64 Yaralı

İzmir'in Buca ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde, sarsıntı sırasında kalp krizi geçiren bir kişi yaşamını yitirirken, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi 18 yaşındaki Efe Altay Saral da ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2 ölü, 64 yaralı

2 ölü, 64 yaralı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi verilerine göre, saat 03.29'da, merkez üssü Buca ilçesi olan, Richter ölçeğine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmirlilerin uykuda yakalandığı deprem, paniğe neden oldu.

20'ye yakın binada çatlaklar oluştu

20'ye yakın binada çatlaklar oluştu

Çevre illerde de hissedilen depremin ardından kent halkı, toplanma alanlarında ve açık alanlarda zaman geçirdi. Konak Kubilay Mahallesi'ndeki Selahattin Oğlu Camii'nin minaresi de hasar gördü. 20'ye yakın binada ise çatlaklar oluştuğu belirtildi.

Depremde bir kişi hayatını kaybetti. NTV'de yer alan habere göre, ölüm sebebinin kalp krizi olduğu belirtildi.

Evinin balkonundan atlayan 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Efe Altay Saral'da yaşamını yitirdi. 64 kişi ise yaralandı. Deprem, İzmir, Aydın, Balıkesir, Denizli ve Manisa illerinde de hissedildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sıradan Biri

Yüzeye çok yakın olduğu için sarsıntıyı bayağı hissettik. 2 yıl önceki depremden çok daha şiddetliydi lakin kısa sürmesi bizler için büyük şans. Şayet bu dep... Devamını Gör

Vejdin Dayan

ya bir şey aklına kurcalıyor neden en ufak depremde camiler yıkılıyor ulan Allah'ın evinden de mi çalıyorsunuz müteahhitler

YĞMR KRKÇ

ALLAH rahmet eylesin😑