İzmir Depreminde 2 Ölü, 64 Yaralı
İzmir'in Buca ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde, sarsıntı sırasında kalp krizi geçiren bir kişi yaşamını yitirirken, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi 18 yaşındaki Efe Altay Saral da ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
2 ölü, 64 yaralı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi verilerine göre, saat 03.29'da, merkez üssü Buca ilçesi olan, Richter ölçeğine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmirlilerin uykuda yakalandığı deprem, paniğe neden oldu.
20'ye yakın binada çatlaklar oluştu

Çevre illerde de hissedilen depremin ardından kent halkı, toplanma alanlarında ve açık alanlarda zaman geçirdi. Konak Kubilay Mahallesi'ndeki Selahattin Oğlu Camii'nin minaresi de hasar gördü. 20'ye yakın binada ise çatlaklar oluştuğu belirtildi.
Depremde bir kişi hayatını kaybetti. NTV'de yer alan habere göre, ölüm sebebinin kalp krizi olduğu belirtildi.
Evinin balkonundan atlayan 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Efe Altay Saral'da yaşamını yitirdi. 64 kişi ise yaralandı. Deprem, İzmir, Aydın, Balıkesir, Denizli ve Manisa illerinde de hissedildi.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!



Yorum Yazın