Görüş Bildir
Haberler
İnsanlar Seni Neden Seviyor?

etiket İnsanlar Seni Neden Seviyor?

Etrafında seni seven insanların olduğunu biliyorsun. Peki bu insanların seni neden sevdiğini daha önce düşündün mü?

Biz senin yerine düşündük ve bulduk.

Haydi sen de testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, başına kötü bir şey geldiğinde koşulsuz desteğini alacağın kaç kişi vardır?

4. Peki yolda yürürken aniden ayağına bir şeyin takıldığını gördün. Bir baktın yerde sana bakan 100 TL. Çok da ihtiyacın var. Ne yapacaksın?

5. Diyelim ki sen dünyanın sayılı ünlü zengin isimlerinden biri oldun. Şu anda arkadaş olduğun insanlar seninle görüşmek istedi. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki insanların dedikodusunu yaptıktan sonra vicdan azabı çekiyor musun?

7. Ve son olarak, bu ünlülerin hangisiyle birlikte olsan kendini dünyanın en şanslı insanı hissedersin?

Temiz kalbini seviyorlar!

Sen o kadar temiz kalpli bir insansın ki içindeki o temiz insan resmen yüzüne yansımış. İnsanlara karşı içinde gram kötülük beslemeyen, herkesi gönülden seven bir yapın var. Bu da seni çok özel ve güzel kılıyor. Etrafındaki insanlar seninle birlikte olduğunda kendilerini huzurlu ve güvenli hissediyorlar. Çünkü senden onlara herhangi bir kötülüğün gelmeyeceğini biliyorlar. Ama buna rağmen etrafında sana karşı kötülük besleyen insanlar olduğunun farkındasın. Çünkü senin bu kadar iyi ve temiz kalpli bir insan olduğunu kaldıramıyorlar. Biliyorlar ki sen daha çok seviliyor ve sayılıyorsun. İçinde gram fesatlık yok. Bu da insanları rahatsız ediyor. Ama merak etme sen kalbini temiz tuttuğun sürece kimse sana zarar veremez. Duygularını da suistimal edemez. Temiz kalpli olduğun kadar zekisin de!

Zekana hayranlar çünkü!

Sen o kadar zeki bir insansın ki etrafındaki insanlar sana bazen hayran kalıyor. Bir ortamda her zaman en mantıklı şeyi sen söylüyor oluyorsun. İnsanlara  bu özelliğin sayesinde yön veriyorsun. Eğer onların canı bir şeye sıkkınsa veya  çözemedikleri bir problemleri varsa mutlaka sana danışırlar. Senin hem insanlığını hem de zekanı çok seviyorlar. Eğer o ortamda sen varsan kendilerini çok güvende hissederler. Samimi ve içten bir insan oluşun bir yana pratikliğine de hayranlar. Bundan dolayı insanlar seni yanında ister ve mutlu olurlar. Her şeyin en mantıklısını ve doğrusunu söylediğin tam da insanların imreneceği bir insan tipisin. Bu kadar iyi olma be!

Onları anladıklarını düşündükleri için!

Sen empati yapmasın çok iyi bilen bir insansın. Senin anlayışın çok az insanlarda bulunur. Anlayacağın özel ve nadir bulunan bir insansın. Çünkü etrafımızdaki çoğu insan empati duygusundan yoksundur. Sen öyle değilsin. Onları dinleyip nasıl hissettiklerini ve neyin iyi geleceğini çok iyi biliyorsun. Senin bu özelliğinin sebebi içinde kocaman bir sevgi beslemekten kaynaklanıyor. O kadar güzel bir kalbin var ki bu seni çok özel yapıyor. Üzgün olan bir insana pozitif bir enerji vererek onları daha iyi hissettiriyorsun. Seni nasıl sevmesinler ki?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
500
263
143
53
18
18
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zişan Bilgiç

Zekana hayranlar çünkü! ;-)

Ördekkaç

Son soru tam trol sjlsjjklk

yasin karakoç

İstedekilerini alamadıkları için sevmiyorlar.